- 19 Mayıs 2020
- 47.422
- 213.064
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #16.421
Görmedim ki.Gecen boyle bi konu vardi bdvde.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmedim ki.Gecen boyle bi konu vardi bdvde.![]()
Bana hala sen otuz bile yoksun ne otuzaltısı diyen bir cevrem var, hepsının asırı seviyorumKalbim pıt pıt oldubizde gencizz yangınımm
Ben dedim yangın sayfayı boş görürse asıl üzülür yazın dedim ama tık olmadı. Yalnız bıraktılar beni yangın anlıyor musunYalnız ben varken de yoklar, atmasınlar yokken buranın tadı yok diyedunden beri kimseyi gormedım delfiyi Bı dk gordum, elektra zaten banlı.
Adam da sevmiyormuşEl sakası falan hıc sevmem ben
Nabza gore şerbet diyorsun. Tam da M MrsDelfino olmaliydi buradaSulu ise sıkıntı yok. Susuz adamın piskolojisini bozarsın. Gereksiz heyecanlandırmayalım adamları![]()
Gelsinler tiiizzz kellelerini vurucam sen merak etmeBen dedim yangın sayfayı boş görürse asıl üzülür yazın dedim ama tık olmadı. Yalnız bıraktılar beni yangın anlıyor musunRegen de yoktu
Eşinizle ne kadar sure sakalasiyorsunuz diye sormus arkadas. Bunun suresi mi tutulur yawGörmedim ki.
Sen hiç sevmediğin birini başkasına inat diye yanında tuttun muBende düşündüm hatta sonra hiç gıdıklamadgmı farkettim bdv ufkumuzu zorluyor![]()
Koskoca adamı napalım gıdıklayıp seni anan benim ıcın dogurmus hamurunu benım yogurmus mu dıyelım, hıc sevmem mıc mıc el sakalarınıEşinizle ne kadar sure sakalasiyorsunuz diye sormus arkadas. Bunun suresi mi tutulur yaw![]()
Ufkun genis senin demekki, bosver gidiklamayi. O sakalasmak degil resmen esek sakasiBende düşündüm hatta sonra hiç gıdıklamadgmı farkettim bdv ufkumuzu zorluyor![]()
Ahahhahah banadaBana hala sen otuz bile yoksun ne otuzaltısı diyen bir cevrem var, hepsının asırı seviyorum ❤
Bende vallaKoskoca adamı napalım gıdıklayıp seni anan benim ıcın dogurmus hamurunu benım yogurmus mu dıyelım, hıc sevmem mıc mıc el sakalarını
Eşim benden 2 yaş küçük ama ben ondan küçük duruyorum. Adam çıldırıyorAhahhahah banadakahkullerimle maskeyide takimca avm ye almamsti guvenlikvi pardon yas kac demisti esim hala sinir oluyor o olaya
![]()
Wuuu calciye bakın çıtır koca bulmuş kendine hiçte demiyorEşim benden 2 yaş küçük ama ben ondan küçük duruyorum. Adam çıldırıyor![]()
Ahhahaha hayrSen hiç sevmediğin birini başkasına inat diye yanında tuttun mu![]()
Kocam yakışıklı mı bilmem ama ünlü birine çok benziyorWuuu calciye bakın çıtır koca bulmuş kendine hiçte demiyor![]()
Beter olsun yaslı bunakBeni de ex kocamın kardeşi sanıyorlardı o daha vahimşimdi bile 20 falan sanıyorlar
![]()