• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Delfı de yok piyasa da, genc kızların hıcbırı yok bu aksam. 🍂
Erkek arkadaşım sanırım korona kapmış. Geçen hafta okulda yan yana kitap dağıttığı hoca pozitif çıkmış, karantinadaymış. Koku tat kaybı ve ara ara yükselen ateşi vardı bir süredir. Şimdi test yaptırmaya gitti hastaneye 🙁. Doğum günümde yanında olacak şekilde gidecektim bu ay sonu ama erteliyoruz mecbur.

Erkek arkadaşım sanırım korona kapmış. Geçen hafta okulda yan yana kitap dağıttığı hoca pozitif çıkmış, karantinadaymış. Koku tat kaybı ve ara ara yükselen ateşi vardı bir süredir. Şimdi test yaptırmaya gitti hastaneye 🙁. Doğum günümde yanında olacak şekilde gidecektim bu ay sonu ama erteliyoruz mecbur.
Cok gecmıs olsun, aynen ertele gec kutlayın temiz kutlayın acelesi yok. Test yaptırdı mı peki

Geçmiş olsun.

Back
X