- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.223
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhahah tamam tamamHangi fotooo ben görmüyorumm![]()
Yes babyİşi garantiye alalım dıyosun,![]()
Zuhahahahahaha regen amma yordun kadını, bana sarı maske yapmis iste Kucuk gorunmuyor zaten
Onlar atıştırmalık asıl ana yemek sensin ahahahaha gözüm sende alıcam vermezlerse kaçırıcamSevgilinin yanından gelmedin mi sen
Fazla zekama övgü yaptın nazarlara geldimm calciii
Aşkım ?Aşkım hollandaya gidiceksek ingilizce değil flemenkçe lazım bize.. Ona pratik yap![]()
Sıra bekliyor şimdi. Kan tahlili, sürüntü, ciğer filmi istemiş doktor. Bir günde çıkıyormuş neyse ki sonuçlar. Ben zaten eve dönünce her türlü iki hafta izole edecektim kendimi, pozitif çıkarsa negatif çıkmasını bekleyeceğim Van’a gitmek için. Neyse ki kronik rahatsızlığı yok, koronaysa bile hafif atlatıyor gibi.Cok gecmıs olsun, aynen ertele gec kutlayın temiz kutlayın acelesi yok. Test yaptırdı mı peki
Hahahahahaha, bulustun mu anlatOnlar atıştırmalık asıl ana yemek sensin ahahahaha gözüm sende alıcam vermezlerse kaçırıcam
Sonuc pozitif cıkacak belirtilere bakarsak ama korkma genc ve rahatsızlıgı yoksa atlatır evelallah. Gecmıs olsun yeniden.Sıra bekliyor şimdi. Kan tahlili, sürüntü, ciğer filmi istemiş doktor. Bir günde çıkıyormuş neyse ki sonuçlar. Ben zaten eve dönünce her türlü iki hafta izole edecektim kendimi, pozitif çıkarsa negatif çıkmasını bekleyeceğim Van’a gitmek için. Neyse ki kronik rahatsızlığı yok, koronaysa bile hafif atlatıyor gibi.
TeşekkürlerGeçmiş olsun.
Yok daha bismillah dün gördüm zaten ne öle üst üsteHahahahahaha, bulustun mu anlat
Evet
Adliyeyi dolaşıyor korona. Bizi ne zaman öpecek bakalım.Teşekkürler. Aklım onda olduğu için giremedim bugün pek.
Ne diyo ne diyoYok daha bismillah dün gördüm zaten ne öle üst üstewp den yürüyor. Gözüm tutarsa yüz yüze randevu veririm daha tam gözüm tutmadı.
Uc kuluf bır elham okudum nazar degmesin diye agakalanabaArtık çok geçbundan sonraki emojim bu olacak
![]()
İnanılmaz ama gerçek.