Yakın arkadaşımın arkadaşı ya bu bebe, ona çıtlatmış zaten neyse biz dün beraber çıkacakken çağırayım gelsin dedi bana dedim tamam gelsin. Öyle 3-4 kişi takıldık. Numaramı da arkadaştan almıştı ben tabii izin verdim hehe... Şimdide wp den sohbet etmeye çalışıyor. Tabii ben pek nazlı biri olmadığım ve net olduğum için çok triplere girmiyorum karşılık veriyorum,takılıyorum iştee... Biraz konuşuruz kafama uyarsa, zekasından emin olursam, baş başa da çıkarım otururuz. O yüzden daha bişey demek için erken ama iş bende bitiyor yani... Ben ne dersem o gibi bakalım artık

Şimdi ben evlilik düşünmediğim için benim ilişki yaşama tarzım burdaki bir çok kişiden farklı olduğu için tam anlayamıyorsunuz beni... Yani şöyle şimdi ben 26 yaşındayım ya bu yaşlarda ilişkiye başlayınca işin sonu evliliğe doğru gidebiliyor ya işte bende kesinlikle böyle bir seçenek olmayacağı için hoppp her tipini beğendiğimle hurra liseli aşıklar gibi flört moduna girmiyorum, giremiyorum. Kafa olarak bana benzer, beklentisi, istekleri benim gibi biri olması lazım o yüzden tanımam lazım, ölçüp, tartıp ona göre adım atıcam.