• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bilmem hayat neler gösterir.Arada bir kız çocuğum olsun istiyorum. Adı bile hazır. Ya Bilge ya Deniz olucak ya da her ikisi birlikte koncak öyle bir aşkım var ufak kız çocuklarına 😂😂😂😂 evlenmeden yapılamaz mı bu meret 😂😂😂?
Bilge Deniz çok güzel bence sırf bu isim için evlenir. Unisex ad zaten

Evlilik düşününce bu kadar ölçüp tartmaz mı insan 🤔 Ben evliliği hayatımın parçası olarak düşünmediğim dönemde önüme gelen herkesle flört etmiştim de :KK70:
Hayır aksine evlilik düşünenler için kendiliğinden gelişen bir akışı oluyor ilişkinin ve dinamikler, beklentiler farklı oluyor. Benim taaa en başından ne isteyip, istemediğim belli olduğu için öyle her beğendiğimle veya bana yürüyenle direkt ilişki olsun maksat adı altında takılamıyorum. Çünkü beklentiler aynı doğrultuda olmayınca sorunlar daha çok oluşuyor. Belli bi aşamaya gelincede aaa zaten ben evlilik düşünmüyordum hadi eyvallah denemiyor. O yüzden ben en başından itibaren isteklerimi, beklentilerimi açıkça söylüyorum ki yarın öbür gün benden de ne isteneceği bilinsin... Benim bu siteye üye olmadan bir kaç ay öncesinde zaten 7 senelik sevgilim vardı baktık birbirimize bişey katamıyoruz ayırdık yolları misal... Sorunsuz, sıkıntısız, didişmeden, triplere girmeden... Onda mesela tıpkı şuan ki düşüncelerim gibi en başından herşeyi konuşmuştum ve böyle olduğu için hem ilişki sürerken hem biterken gayet insancıl oluyor benim istediğimde bu... Yoksa evlilik isteyen için durum kendiliğinden gelişiyor. Flört edersin, tripleşirsin, ayrılırsın, barışırsın, söz, nişan, gelinlik seçiminde kaynanayla olan gerilim, düğün, görümce topuzu, çocuk, the end....
Bak bu daha kolay gidişat belli çünkü 😂😂😂diğeri belirsiz ama

1.5 saat gıdıkladım zaten yeter bence :KK45:
IMG_20200915_001408.webp

Bilmem hayat neler gösterir.Arada bir kız çocuğum olsun istiyorum. Adı bile hazır. Ya Bilge ya Deniz olucak ya da her ikisi birlikte koncak öyle bir aşkım var ufak kız çocuklarına 😂😂😂😂 evlenmeden yapılamaz mı bu meret 😂😂😂?
Evlenmeden yapabilirsin :KK45:

Back
X