- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #16.741
BenKızlar, güzellik salonunda bölgesel zayıflama yaptıranınız var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenKızlar, güzellik salonunda bölgesel zayıflama yaptıranınız var mı?
Bana da evi toparlamak öyle geliyorÖf ya. Resmen zul geliyor suan bana. Oysa tertemiz olcam ama kulfet gıbı![]()
Beğendin mi?
Uyumadılar mı kaç yaşındalardıKeşke benimkiler de uyusa.
Tek beklentimiz bence hepimizin o. Kesinlikle oyle. Isin enteresan kısmı, hıphızlı gectı sene. Hanı onca felaket yasadık yerinde saysın ki aylarca karantına evlerdeydık. Buna ragmen sene cok cabuk gectı. Allah hepimizi korusun, sosyal mesafeyi koruyalım maskelerimizi takalımGercekten de ne kadar cok olaganustu sey yasadik su son bir senede. Ileride anlatacak cok seyimiz birikti. Dedigin gibi sagsalim bitirsek su seneyi ve her seyin cok guzel oldugu zamanlar gelse hemen.
Bu da ben.Bana da evi toparlamak öyle geliyorHeryer karmakarışık ama çok yorgunum ve mutsuz
![]()
Bolgesel zayıflamaya inanmiyorum ben katıp. Gıdıpte memnun kalan bırını bulursan bize de soyleKızlar, güzellik salonunda bölgesel zayıflama yaptıranınız var mı?
5-2Uyumadılar mı kaç yaşındalardı
Sosyal mesajini de vermeden gecmiyorsun.Tek beklentimiz bence hepimizin o. Kesinlikle oyle. Isin enteresan kısmı, hıphızlı gectı sene. Hanı onca felaket yasadık yerinde saysın ki aylarca karantına evlerdeydık. Buna ragmen sene cok cabuk gectı. Allah hepimizi korusun, sosyal mesafeyi koruyalım maskelerimizi takalım![]()
Neye inanıyorsan söyle onu yapıcam. Valla bak. Çok fenayım.Bolgesel zayıflamaya inanmiyorum ben katıp. Gıdıpte memnun kalan bırını bulursan bize de soyle
Evim derlı toplu cok sukur ama, bulasık makınasından temızlerı alıp yerleştirmem duj almam arkasından bornozlarımı yıkamam lazım. Öfff yazarken yoruldum ıns uyuyakalırımBana da evi toparlamak öyle geliyorHeryer karmakarışık ama çok yorgunum ve mutsuz
![]()
Kamu spotu okuyan olursa diye agajajahajahahaSosyal mesajini de vermeden gecmiyorsun.![]()
Zaten toplamaktan temizlige gecemiyorum ki. Banyodan kuru sogan topladim bugun. Bulasik makinasinda oyuncak arabalar. Corap cekmecemde patatesler. Butun cekmeceleri bantlayacagim yakinda.Bana da evi toparlamak öyle geliyorHeryer karmakarışık ama çok yorgunum ve mutsuz
![]()
Ya ben anlamadım açıkçası. Doğumdan sonra karın bölgeme yaptırmıştım ama 2seans velashape diye bir sistemdi pakette bacakta vardı ama benim bacaklarım inceydi zaten. Karın bölgem biraz erir gibi oldu bacaklarımda selülit azalmıştı onu hatırlıyorum ama bence her şeyin başı yemeye dikkat etmek ve spor yapmak benceBeğendin mi?
Yani ben fıtness e kardıoya inanıyorum, pandemı yuzunden salona gidilecek gıbı degıl ama. Senelerce bı fiil salona gıttım. Hepsını yaptım. Memnunda kaldım. Ama oyle Bolgesel e inanmiyorum, yok bence oyle bisey.Neye inanıyorsan söyle onu yapıcam. Valla bak. Çok fenayım.![]()
AminEvim derlı toplu cok sukur ama, bulasık makınasından temızlerı alıp yerleştirmem duj almam arkasından bornozlarımı yıkamam lazım. Öfff yazarken yoruldum ıns uyuyakalırım![]()
Ama cocukların cok guzelZaten toplamaktan temizlige gecemiyorum ki. Banyodan kuru sogan topladim bugun. Bulasik makinasinda oyuncak arabalar. Corap cekmecemde patatesler. Butun cekmeceleri bantlayacagim yakinda.
Küçüklermiş daha
Böyle duyunca anne olma fikrinden ışık hızıyla uzaklaşıyorumZaten toplamaktan temizlige gecemiyorum ki. Banyodan kuru sogan topladim bugun. Bulasik makinasinda oyuncak arabalar. Corap cekmecemde patatesler. Butun cekmeceleri bantlayacagim yakinda.