• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Colgate gibi markaların beyazlatıcı tarzı olanları 3 civarı daha ucuzları da var tabi 🤣🤣🤣
Biz bir de doğal bir ürün kullanıyoruz. Ozonlu, propolisli falan bir şey. 60 küsür ₺ :deli: Diğer ürünlerle indirimli geliyor falan. Yine pahalı ama, çocuğum olsa gelip onu her yere sıksa oturur ağlarım galiba :D

Yani ben fıtness e kardıoya inanıyorum, pandemı yuzunden salona gidilecek gıbı degıl ama. Senelerce bı fiil salona gıttım. Hepsını yaptım. Memnunda kaldım. Ama oyle Bolgesel e inanmiyorum, yok bence oyle bisey.
Bende aynısını düşünüyorum.♥️

Biz bir de doğal bir ürün kullanıyoruz. Ozonlu, propolisli falan bir şey. 60 küsür ₺ :deli: Diğer ürünlerle indirimli geliyor falan. Yine pahalı ama, çocuğum olsa gelip onu her yere sıksa oturur ağlarım galiba :KK70:
Ben de her markanın beyazlatıcılı olanlarını deniyorum 🤣 şuan beverly hills diye bir markanınkini kullanıyorum ona 9 Euro falan verdim

Çocuk işi zor ama mecbur sabrediyor insan. Ben çocuk gördüğümde nasıl çocuk bu ya ben yapamam diyordum anne olmayı da düşünmüyordum uzun süre 🤣Ama olayın içinde olunca hep gülüp hem stres olup büyütüyorsun işte 🤣🤣
Benimkini vereyim sana . Kaç gün dayanırsın acaba 🙄

Bende aynısını düşünüyorum.♥
Bölgesel zayıflama anca liposuctionla olur bence. O da vücut normal temposuna dönüp yağları yine yayana kadar anca etkili olur diye düşünüyorum 😂. İlk kilo alınca bir yerler şişiyor, belli bir süre sonra o yayılıp oturuyor ya onun gibi. Bacaktan yağ aldırma işlemlerini ve kas iptalini araştırdım bir ara 😅 fenaymış.

Back
X