- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #16.821
Yok kız çıktım havluyla oturuyorum şuanHahahahaha daha gitmedin mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız çıktım havluyla oturuyorum şuanHahahahaha daha gitmedin mi![]()
Anastasia mı. Drag Queen lerin markasıBen de her markanın beyazlatıcılı olanlarını deniyorumşuan beverly hills diye bir markanınkini kullanıyorum ona 9 Euro falan verdim
Uyuyorum ben vallaKahve? Bu saatte?Sonra nasıl uyuyorsunuz?
Powerbank buldum hemde şarjı dolu. Altın bulmuş gibi sevindim şu anBen dujumu aldım, mis oldum geldım.
Hadi hepiniz gelin kahve ıcek![]()
Yok yavrum anastasiaın macunları yok bu başka beverly hillsAnastasia mı. Drag Queen lerin markası![]()
Bence bu önermenin yanlışlığı kanıtlanmış oldu
He aynısı bize de oldu ama 1 saat uyumadı sonra yatakta triplerde. Hala triplerde. Şu an bana diyor ki " çok üzüyorsun anne beni" diyor. Kim kimi üzüyor acabaBenimki de bu gün öğlen uyumadı akşam 5 dk da gitti![]()
Ama ne güzel çıkarım yaptım yaw. Konunun ortasından daldım ne yapayımYok yavrum anastasiaın macunları yok bu başka beverly hills![]()
Emoji manyağı yap bizi delfiBence bu önermenin yanlışlığı kanıtlanmış olduBayadır topikte aktif değilim, aktif olmadığım zamanlarda kimseye seri emoji de atmıyorum
![]()
Hahahahaah hahahah yerim yaHe aynısı bize de oldu ama 1 saat uyumadı sonra yatakta triplerde. Hala triplerde. Şu an bana diyor ki " çok üzüyorsun anne beni" diyor. Kim kimi üzüyor acaba![]()
Benim bunyem alısılık kahve ıcmezsem uyuyamıyorum benKahve? Bu saatte?Sonra nasıl uyuyorsunuz?
Tırnaklara dikiz
Sade mi içiyorsun. Ben de taze çekilmiş aldım içip içmemek arasında kararsızım,Benim bunyem alısılık kahve ıcmezsem uyuyamıyorum ben![]()
Aynada saçlarına bakıyordurRegen_ nereye kayboldu
Bakımlı hatunTırnaklara dikiz![]()
Yok yavrum sekerlı, hayat yeterince tatsız kahvem tatlı olsun kafasındayım asgshajajaSade mi içiyorsun. Ben de taze çekilmiş aldım içip içmemek arasında kararsızım,![]()
Hıc sorma. Hıc tırnak uzatamam ben.Bakımlı hatun![]()