Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Iste bızım aldıgımizi alırlar mı, sen dizinin verdıgı mesajı yazdın buraya mesela. Bakalım onlar neye bakıyor. Sadece acıklı acıklı huzunlenıp Meliha nın ablası da amma cekmıs be dıyıp cay yudumluyor olsbılırler akabınde😂😂😂
Bu daha olası bence de :D

Ben bu hataya düşenlerdendim😕 İlaç kullananlara kızıyordum falan ama öyle bir an geldi ki o ilaçlar için dualar ettim. İnsanoğlu işte keşke başıma gelmeden anlayabilseydim😕
Boşanma sonrası kesinlikle piskolojik destek alınmalı. Atlatamıyorsun tek başına. Kardeşinden biliyorum boşanalı 4 yıl oldu çocukta öfke nöbeti kaldı 🥺

Yasayarak ogrenmek daha doyurucu bana kalırsa. Ben yasayarak ogrendım nerdeyse herseyı. Bazen keske benı de uyarsaydılar diyorum ama, o an yapmazdım da ileride gene yapardım gibime geliyor. Fıtrat degısmez cunku. Yasayarak ogrenınce bir daha zaten cesaret edemiyorsun hıc bulasmıyorsun. Senden yardım isteyene de ust perdeden akıl verir gıbı degıl de, canım bak ben ettim sen etme sonu karanlık diyorsun. Karsı tarafta sen nerden bileceksin ki diyemiyor. Yasamıssın cunku. Gerisi karsı tarafa kalıyor. Yapma dedıgım seyi yapan Kımsenın sonunda pısman olmadıgını gormedım ben mesela. Oldular.
Ay ne güzel anlatmışsın canım:)
Ama işte o kadar kötü bir şekilde öğrendim ki öğrenmez olaydım dedim ben😐

Evet haklısın ama, damak zevki ile gozunun morarmasını ayrı tutamayan da ne bileyim.... 😂
Sıddet sıddettır nettir. Annen sıddet gorduyse cektıgı acıya sahit olduysan, dogrunun bu olmadıgını bilirsin. Beynimiz bunun ıcın var. Annem de yedi dayak, napalım adamlar dovuyor demek yine kolaycılık degıl mı?
Dövmeyen yok sanıyor bazıları :işsiz: Benim yaşadığım evde ses bile yükseltilmedi yıllarca. Annemle babam tartışacağı zaman odalarına çekilirlerdi, ben çıt duymazdım. Annem çok içinde yaşar kendini kapatıp dürüstçe onu üzen şeyi anlatmaz tek başına ağlar sonra da üzerini örterdi. Aynı huy bende de var. Annemi bunun hasta ettiğini bile bile durduramıyorum kendimi...

Boşanma sonrası kesinlikle piskolojik destek alınmalı. Atlatamıyorsun tek başına. Kardeşinden biliyorum boşanalı 4 yıl oldu çocukta öfke nöbeti kaldı 🥺
Zor konular gerçekten😕
Bide benimki ağır
şoktu ondan çok daha fazla zorlandım Allah kimseye yaşatmasın.

Dövmeyen yok sanıyor bazıları :işsiz: Benim yaşadığım evde ses bile yükseltilmedi yıllarca. Annemle babam tartışacağı zaman odalarına çekilirlerdi, ben çıt duymazdım. Annem çok içinde yaşar kendini kapatıp dürüstçe onu üzen şeyi anlatmaz tek başına ağlar sonra da üzerini örterdi. Aynı huy bende de var. Annemi bunun hasta ettiğini bile bile durduramıyorum kendimi...
Bende kavganın kufurun olmadigi evde buyudum, hayatımda hıcbır zaman sevgi delisi bir insan olmadım. Saygıya takıntım var ama. Bes yasındakı cocukta gozumde bıreydır sozu dinlenir elli bes yasındakı de. Kendı gururumun kopegı olurum Kımsenın kopegı olmam kapısında yatmam. Saygının oldugu yerde huzur vardır, ben buna inanıyorum.

Selam kızlar naber?
Bütün özel hayatımı galeyana gelip dökmemek için başka konuya geçmem lazım C Calcifer :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
Bazen böyle o yangın ayşeler gibi her şeyiiiiii anlatasım geliyor tövbeler olsun. :olamaz: galeyana gelmeyin ortamı boş bırakmayın.
Bizede anlat yavrum :dondurma:

Bende kavganın kufurun olmadigi evde buyudum, hayatımda hıcbır zaman sevgi delisi bir insan olmadım. Saygıya takıntım var ama. Bes yasındakı cocukta gozumde bıreydır sozu dinlenir elli bes yasındakı de. Kendı gururumun kopegı olurum Kımsenın kopegı olmam kapısında yatmam. Saygının oldugu yerde huzur vardır, ben buna inanıyorum.
Sen ben misin acaba ♥️

Benim ne anılar var... Kınar, sever, güler, şaşırır, arada yine kınar, ama altına işersin. Canın çekerse o senin sorunu Tabiki :KK53: :KK53: hemen eniştemi arıyorsun :KK53: havluları al ormana gidiyoz diye :deli:
Ahhahahah merak ettimmm yaa anlatsana azcık ucundan :dondurma:

Back
X