Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bırak şu gelgit akıllıyı.😠 Sen neden savaşacakmışın. B.klu g.tünde bal mı yapıyormuş 🤣
Hep o adım atıyormuş bende dedim ki adım atıyorsun da ne oluyor gerisi mi geliyor işte neymiş ben soğuk duruyormuşum da düzeliriz inancını göstermiyor musum ondan o da geri çekiliyormuş. 🤣🤣

Sonrasında geri vites yapmadı ve bitti öyle mi ?
valla ben de benzer şeyleri yaşadım kaç kere ayrıl barış yaptık oğlumun babasıyla en son ki ayrılmamız da mücadele veriyorum ama zorlanıyorum dedi o lafının üstüne bitirdim ev tuttum vs vazgeçmedim dün mesajlaştık biraz diyor ki ben öyle dedim sen bıraktın gittin savaşmadım bir süre düzenlene kadar zaman vermedin gel de delirme 🤦🏻‍♀️
Geri vites yapmadı takıntı yaptı boşanmayı.
Bende Yangın gibi gururunun köpeği olanlardanım:))
Sevmiyorum dedi benim için konu kapandı.

Bende ablama ismi ile hitap ediyorum, aramızda onucay var. İkiz gibi, ıkı arkadas olarak buyuduk. Ablama neyle hitap edeceğimi insanlara sormayacagım mesela. Saygısızlık ne biliyor musun, ablana abla desene diyenlerin yaptıgı.
Sana ne?
Aynen öyle. Ben böyle dedikçe çocukta özgüveni geldi ve söyleyenlere ablama istediğim gibi hitap ederim sizi ilgilendirmez demeye başladı. Ya şu elalem çetesini çökertsek keşke 😁😁

Hep o adım atıyormuş bende dedim ki adım atıyorsun da ne oluyor gerisi mi geliyor işte neymiş ben soğuk duruyormuşum da düzeliriz inancını göstermiyor musum ondan o da geri çekiliyormuş. 🤣🤣
Amaaannn salla. Çocuklar anne ve babayı rol model alır. Gelgit akıllı baba ile aynı evde büyüyeceğini ne istediğini bilen ayakları üzerinde duran annesiyle büyüsün.

Sen kim kopeksin ki, gelgit aklına bakıp senin icin savasacagım diyemedin mi? Benim seninle evlenmem evlat dogurmam lutufken kalkıp benim icin savasmadın curetını neye guvenıp gosterıyorsun anlamiyorum deseydin ya. Kelaynak.
Valla döktüm içimi dün baya

Ya nasıl anlatsam :KK53:
Biz birgün geziyoruz arabada biraz sıcak dedik ki bir gölgeye çekelim. :dondurma:
Neyse tam gaz klima çalışıyor araba. Bizimki daha araba durur durmaz elleri durmaz adam aşk tanrısı mübarek hulkum ez beni yiğidim silindirim ol çiğne beni şezlongun olayım üstüme yat havlun olayım sar beni falanlar dayım bende hep :KK53:

Neyse dediki soğuk birşeyler aldım içelim araba dışında dedik. İçiyoruz ben dedim ki..... ( hinlik bende şeytanın sol ayağı benim.)
Ya burdan araba geçmiyor geçse de öyle bir arabayı koyduki ağaçlar flan kimse göremez bizi. Altımız ds havlu :olamaz: ben bütüüüüünn ateşimle ormanı yakmak yerine adamın fitilini yaktım...
Enn heyecanlı yerinde bir anda üstünü toparlıyor benim etek belimde ne oldu yaaa diyorum kızım ha jandarma geliyor dedi 😂😂😂😂😂 allahtan etek vardı birşey yokmuş gibi. Kimlik aldı burda bir yaralama oldu çok kalmayın burda yasak dedi. Temam komserim dedik gitti biz deki ne azimse onlar gitti biz devam. :deli:
Jandarmaların anladığına eminim 😁🤣

Amaaannn salla. Çocuklar anne ve babayı rol model alır. Gelgit akıllı baba ile aynı evde büyüyeceğini ne istediğini bilen ayakları üzerinde duran annesiyle büyüsün.
Çok haklsın birde kötü ılan kendini normal görmesi sanki bu duruma ben getirmişim gibi söylediklerini unutması. İşte gel de bunlar gibilerine psikoloji anlat 🤣🤣

Ya nasıl anlatsam :KK53:
Biz birgün geziyoruz arabada biraz sıcak dedik ki bir gölgeye çekelim. :dondurma:
Neyse tam gaz klima çalışıyor araba. Bizimki daha araba durur durmaz elleri durmaz adam aşk tanrısı mübarek hulkum ez beni yiğidim silindirim ol çiğne beni şezlongun olayım üstüme yat havlun olayım sar beni falanlar dayım bende hep :KK53:

Neyse dediki soğuk birşeyler aldım içelim araba dışında dedik. İçiyoruz ben dedim ki..... ( hinlik bende şeytanın sol ayağı benim.)
Ya burdan araba geçmiyor geçse de öyle bir arabayı koyduki ağaçlar flan kimse göremez bizi. Altımız ds havlu :olamaz: ben bütüüüüünn ateşimle ormanı yakmak yerine adamın fitilini yaktım...
Enn heyecanlı yerinde bir anda üstünü toparlıyor benim etek belimde ne oldu yaaa diyorum kızım ha jandarma geliyor dedi 😂😂😂😂😂 allahtan etek vardı birşey yokmuş gibi. Kimlik aldı burda bir yaralama oldu çok kalmayın burda yasak dedi. Temam komserim dedik gitti biz deki ne azimse onlar gitti biz devam. :deli:
Ahaahhahahhahah demek ki o tenha yerlerdeki arabalarda bunlar oluyormuş :rolleyes: ateşli kediciksin bundan sonra sen :dondurma:

Back
X