Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Manzara ne guzel diye bakardım hep... artık orada neler oluyor acaba dicem tesekkürler kedicimm :KK45:
Ya regen Bi gün noldu biliyor musun? Battı balık yan gider hesabı bunu da anlatayım.

Arabadayız iş üstünde.
İleriden bir araba geçiyor benimki Şahin gibi yandan beni... Bi yandan etrafı kesiyor sürekli aşağıdaki araba geçerken bize doğru 'yapışttııırrrrr' diye bağırdı :olamaz:
Hala aaa güleriz biz ona.

[
Hoşgeldin topram. Yarın erken kalkacam ama kızlara özel hayatımın nadide anılarını anlatmak daha makul geldi dem napiyon?
Ben ne yapayım eve yeni girdim... Kardeşimin 3.keredir midesi durduk yere deliniyor onunla ilgilendim tüm gün ameliyat falan... Berbat bir gündü yani

[

Ben ne yapayım eve yeni girdim... Kardeşimin 3.keredir midesi durduk yere deliniyor onunla ilgilendim tüm gün ameliyat falan... Berbat bir gündü yani
Aa cok gecmıs olsun, ıyı mı sımdı
Neden delınıyor sebebi var mı

Ay ne istediği bilmiyor o 🤦🏻‍♀️ Bende buna benzer şey dedim de benim derdim çapkınlık özgürlük olsa neden savaş vereyim gider hayatımı yaşarım diyor
Ben onun ne istediğini anladım. Gel deyince gel git deyince git istiyor. Bunu alır. 👋

Aa cok gecmıs olsun, ıyı mı sımdı
Neden delınıyor sebebi var mı
Bilmiyorum. 2 erkek kardeşim var. Küçüğünün bu 3.deliniş ve ameliyat, diğerinin de aynı şekilde 2 kere delindi ölümden döndü ve benimde midemde ülser, mide fıtığo falan. Genetik bi mide problemimiz var 3 kardeş... Anne-Babamda böyle bir sorun yok ama bizde anlamadım gitti... İyi iyi hastanede yatıcak bi kaç gün... Alışkınız 3.olduğu için 😔

Back
X