- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #17.021
Yangınımın suç aleti ince topuk stilettoStilettomun ince topugu ile kafasını delmeyi yeglerım ama yine de sen bilirsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yangınımın suç aleti ince topuk stilettoStilettomun ince topugu ile kafasını delmeyi yeglerım ama yine de sen bilirsin![]()
Ya regen Bi gün noldu biliyor musun? Battı balık yan gider hesabı bunu da anlatayım.Manzara ne guzel diye bakardım hep... artık orada neler oluyor acaba dicem tesekkürler kedicimm![]()
Belasını benceİstediği kimsenin karışmadığı görüşmediği, rahat misss gibi besbekar hayat değil miydi? E gitsin yaşasın işte, ne istiyor daha?
Ben ne yapayım eve yeni girdim... Kardeşimin 3.keredir midesi durduk yere deliniyor onunla ilgilendim tüm gün ameliyat falan... Berbat bir gündü yaniHoşgeldin topram. Yarın erken kalkacam ama kızlara özel hayatımın nadide anılarını anlatmak daha makul geldi dem napiyon?
Sevgilin var mı ?Evet beni de aranıza alır mısınız?
Serbeti aksın ıcınde beyin olmayan kafasınınYangınımın suç aleti ince topuk stiletto![]()
Nasıl gidiyor bakalm flort durumlariNasılsınız, ne yapıyorsunuz hanımlar
Hadi ya geçmiş olsun[
Ben ne yapayım eve yeni girdim... Kardeşimin 3.keredir midesi durduk yere deliniyor onunla ilgilendim tüm gün ameliyat falan... Berbat bir gündü yani
Geçmiş olsun.. Sebepsiz yere mi? Çok şaşırdım.[
Ben ne yapayım eve yeni girdim... Kardeşimin 3.keredir midesi durduk yere deliniyor onunla ilgilendim tüm gün ameliyat falan... Berbat bir gündü yani
Sevişgenler ormanıManzara ne guzel diye bakardım hep... artık orada neler oluyor acaba dicem tesekkürler kedicimm![]()
Aa cok gecmıs olsun, ıyı mı sımdı[
Sağolasın...Hadi ya geçmiş olsun ☹
Ben onun ne istediğini anladım. Gel deyince gel git deyince git istiyor. Bunu alır.Ay ne istediği bilmiyor oBende buna benzer şey dedim de benim derdim çapkınlık özgürlük olsa neden savaş vereyim gider hayatımı yaşarım diyor
Terlikle de alnının ortasına çaaat diye geçirStilettomun ince topugu ile kafasını delmeyi yeglerım ama yine de sen bilirsin![]()
Akıttırır vallaSerbeti aksın ıcınde beyin olmayan kafasının![]()
Mazlumu getirin bana bi guzel cıgneyım bence elim degmıskenTerlikle de alnının ortasına çaaat diye geçir![]()
Cok cok gecmis olsun lexacım[
AhahahahBen onun ne istediğini anladım. Gel deyince gel git deyince git istiyor. Bunu alır.![]()
Çok geçmiş olsun[
Bilmiyorum. 2 erkek kardeşim var. Küçüğünün bu 3.deliniş ve ameliyat, diğerinin de aynı şekilde 2 kere delindi ölümden döndü ve benimde midemde ülser, mide fıtığo falan. Genetik bi mide problemimiz var 3 kardeş... Anne-Babamda böyle bir sorun yok ama bizde anlamadım gitti... İyi iyi hastanede yatıcak bi kaç gün... Alışkınız 3.olduğu içinAa cok gecmıs olsun, ıyı mı sımdı
Neden delınıyor sebebi var mı