Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Nolacak kız iç tabi afiyet olsun 🤣🤣🤣 geçen arkadaşımdaydım bir baktım o da koca fincan da yapıp getirdi Türk kahvesini 🤣🤣
Ya asırı seviyorum turk kahvesini ama ıyı mı ediyorum kotu mu bilmiyorum, hos istesem de bırakamam. Sigaraya nası bagımlıysam kafeine de bagımlıyım. Allah sonumuzu hayretsin 😂
Hangi kitabı okudun ebrucum?

Ya asırı seviyorum turk kahvesini ama ıyı mı ediyorum kotu mu bilmiyorum, hos istesem de bırakamam. Sigaraya nası bagımlıysam kafeine de bagımlıyım. Allah sonumuzu hayretsin 😂
Günde ne kadar içiyorsun ki ikisini de ? Türk kahvenin faydaları var enazından ama sigara ☹️
İyi hissetmek-burns bu kitaba başladım Bugün canım ,ilgimi çekti daha başlarında bakalım nasıl ilerleyecek, sanırım yaş geçtikçe psikolojiye merak salmaya başladım 🤣

Bende çaya bağmlıyım :dondurma: kahveyi dostla icmeyi severim :KK36:

Günde ne kadar içiyorsun ki ikisini de ? Türk kahvenin faydaları var enazından ama sigara ☹
İyi hissetmek-burns bu kitaba başladım Bugün canım ,ilgimi çekti daha başlarında bakalım nasıl ilerleyecek, sanırım yaş geçtikçe psikolojiye merak salmaya başladım 🤣
Gunduz iki uc tane ıcıyorum aksamda boyle duble ıcıyorum bazen bitane de tek ıcıyorum, arada nescafe de ıcıyorum.. Ne mutlu iste merak saldıgın alan da guzel, kitap okumada guzel

Bende oyle ama, dost her daim olmuyor. Dost yok diye kendimi kahveden alımı koyayım agsjsjajajaaj ıcelım gitsin
Ahhahaha benim yerimede ic kuzum :KK14: okuldaki ofiste cok icerdik arkadslarla sohbetide ne güzel olurdu suan cok özledigimi anladım 😑

Back
X