- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.141
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #17.461
Geldiği yerde daha çok varCalciinin serinleten espirisini kacrdın kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldiği yerde daha çok varCalciinin serinleten espirisini kacrdın kuzum![]()
Hadi sen uyu kuzumHadi iyi geceler![]()
Çok uğraşma benle. Katip e haber verdim arayacak beni uğraşırsanızHadi sen uyu kuzum![]()
2020 bitmeden hepsini yap bize olur mu calcimm 2021 e bisi kalmasınGeldiği yerde daha çok var![]()
Giydin mi gocanın pijamalarını annemGeldiği yerde daha çok var![]()
Hakikatten bu aksam lexa yok kedı yok katıp yok delfı yok. Yok oglu yok. Kimse yok. Calcı gıttı. Muzkad gıttı. Elektra yok. Brokum Bayadır yok.
Gitti mi calciiiiGiydin mi gocanın pijamalarını annem
Evet ya neredelerHakikatten bu aksam lexa yok kedı yok katıp yok delfı yok. Yok oglu yok. Kimse yok. Calcı gıttı. Muzkad gıttı. Elektra yok. Brokum Bayadır yok.
Ben varim olar mi?Hakikatten bu aksam lexa yok kedı yok katıp yok delfı yok. Yok oglu yok. Kimse yok. Calcı gıttı. Muzkad gıttı. Elektra yok. Brokum Bayadır yok.
Ayyyyy tabiki de olar ya o kadar yoksun ki nickini yazmamısım... Hosgeldıııınnnn bebegım❤❤❤Ben varim olar mi?
HerhaldeGitti mi calciiii![]()
Olur tabiiBen varim olar mi?
Hosbulduk bebegim.Ayyyyy tabiki de olar ya o kadar yoksun ki nickini yazmamıssın... Hosgeldıııınnnn bebegım![]()
Niye utandın mıHosbulduk bebegim.❤
Ben bir noktadan sonra koptum geri de gelemedim asfahajaj![]()
Niyeee yaa biz brezilya dizisi gibiyiz ne zaman gelirsen gel kopmazsınHosbulduk bebegim.❤
Ben bir noktadan sonra koptum geri de gelemedim asfahajaj![]()
Ben bugünlük meme limitini doldurdum bana atmayınİkiniz de olur belki uykum kaçar![]()
Bir ara hiç girmedim kuzum tatile gittimNiyeee yaa biz brezilya dizisi gibiyiz ne zaman gelirsen gel kopmazsın![]()