- 27 Aralık 2016
- 1.150
- 5.239
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #17.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir aralar fakir ama gururlu bir bekar kardeşim vardı. Bilmem tanır mısın? Adı lazım değil baş harfi Cledyana...Bu kiz bana seri kizgin atiyooooLexacommander
Galatasaraylı mısınız?Bir aralar fakir ama gururlu bir bekar kardeşim vardı. Bilmem tanır mısın? Adı lazım değil baş harfi Cledyana...
Kendisi epeydir ne sorar ne uğrar ama diğer konulardan eksik kalmaz... Pühhh sıfatına onun![]()
Fanatik Fenerliyim! Cincondan zerre hazetmem.Galatasaraylı mısınız?
Heryeri sarı kırmızı yapmışsın lexacımFanatik Fenerliyim! Cincondan zerre hazetmem.
Telefonda ikisi de kırmızıydıHeryeri sarı kırmızı yapmışsın lexacım![]()
Olsun bize sarı kırmızı ziyafet yaptınTelefonda ikisi de kırmızıydı![]()
Sende bi sevimsizlik olduğunu anlamıştım zaten...Olsun bize sarü kırmızü ziyafet yaptınhem göztepeli hem de galatasaraylıyım severim o renkleri
![]()
Ayrıca en büyük KarşıyakaOlsun bize sarü kırmızü ziyafet yaptınhem göztepeli hem de galatasaraylıyım severim o renkleri
![]()
gayet taraf değiştirimiş gibi sarı kırmızı yapmışsın hemde mutazam şekildeTelefonda ikisi de kırmızıydı![]()
Kizzz yok diğer konulardan da eksik kaldimBir aralar fakir ama gururlu bir bekar kardeşim vardı. Bilmem tanır mısın? Adı lazım değil baş harfi Cledyana...
Kendisi epeydir ne sorar ne uğrar ama diğer konulardan eksik kalmaz... Pühhh sıfatına onun![]()
çaktırma lexa bir tane bulmuş. Deneme sürecindeymişKizzz yok diğer konulardan da eksik kaldimHem hâlâ bekarim merak etme bekarlik kardesligimize ihanet eder miyim hiç
![]()
Aşk hayatıma?❤❣
❤
Bir şeye benzedi ama söylemesem daha iyi
![]()
Abbowwwww bide bana neler diyoooooçaktırma lexa bir tane bulmuş. Deneme sürecindeymiş![]()
hem de doktormuş.Abbowwwww bide bana neler diyooooo![]()
Vayy ben de diyorum ki lexaya ayip oldu ciftlerin arasinda bir basina kaldihem de doktormuş.![]()