- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #17.581
Baska kim varSende mi takip ediyorsun beni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska kim varSende mi takip ediyorsun beni![]()
Diyorum peşinde tıkır tıkır gelen topuk sesi de kimin meğerse senmişsin
Çok hayranım varBaska kim var![]()
Aynen öyleDiyorum peşinde tıkır tıkır gelen topuk sesi de kimin meğerse senmişsin
Teşekkürler kuzum... Bizimde hala hava sıcak kışa gecmek istiyorum artıkDiger gunler gıbı arada sıkıcı arada yogun ve sıcak. Avmye ugrayıp eve gecıcem sımdı
Afiyet olsun ❤
Suan burası serin gunduz cok sıcaktı amaTeşekkürler kuzum... Bizimde hala hava sıcak kışa gecmek istiyorum artık![]()
En azndan aksam serin bizim suan klima acikSuan burası serin gunduz cok sıcaktı ama
Kıs gelince de yazı ozleyecegızEn azndan aksam serin bizim suan klima acik![]()
İdare etmece gul demetımYangınım nasılsın çiçeğim![]()
Ben de aynı eve gel yemek yap çocukla ilgilen.dün atraksiyon yaşadım. Benim çocuk mağazanın orta yerine işlediİdare etmece gul demetımbıldıgınden degısık bısey yok, dun bir elbise begenmıstım almadım bugun gıdıp onu aldım eve geldim.
Sen nasılsın ❤❤
Hahahahahaha nasıl ya baya altına mı ısedı wcde ıser gıbı mı ısedıBen de aynı eve gel yemek yap çocukla ilgilen.dün atraksiyon yaşadım. Benim çocuk mağazanın orta yerine işledisilen kıza da diyor ki kusura bakma
![]()
Aynen anne çişim geliyor dedi ve saldı. Yedek kıyafette yoktu ordan alıp giydirdimHahahahahaha nasıl ya baya altına mı ısedı wcde ıser gıbı mı ısedı![]()
Regen_ masumlar Apartmanı başladı tekrar
AsdfgjajakaAynen anne çişim geliyor dedi ve saldı. Yedek kıyafette yoktu ordan alıp giydirdim![]()
Bak onu beğenirim çok efendi biri gibi yağuşuklu kara Kaş Kara göz ohşşşAsdfgjajaka
Calciferr su engin akyurekte gozlerımden kalp cikmasina sebep oluyor. Tvde suan dızısı var, heykel bıldıgın. Kara kas kara goz...
Gercekten cok efendi adam, Birtane olayını duymadık.bır kere bardan Sarhos cıkıp saga sola sovdugunu gormedık, sosyal medya hesabı dahi yok. Turkıyenın yıldızları yarısmasında oy gondermıstım ona. Ne gunlerdı beBak onu beğenirim çok efendi biri gibi yağuşuklu kara Kaş Kara göz ohşşş![]()
Hayallerini yıkayım mı?Gercekten cok efendi adam, Birtane olayını duymadık.bır kere bardan Sarhos cıkıp saga sola sovdugunu gormedık, sosyal medya hesabı dahi yok. Turkıyenın yıldızları yarısmasında oy gondermıstım ona. Ne gunlerdı be![]()
Yık. Bir kere de sen yıkHayallerini yıkayım mı?