- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #17.621
Aha soylemezsen catlarizzzzzz kime benziyorSenin olsun benim kocam zaten ünlü birine benziyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha soylemezsen catlarizzzzzz kime benziyorSenin olsun benim kocam zaten ünlü birine benziyor![]()
Senin olsun benim kocam zaten ünlü birine benziyor![]()
Amaaa yaa baska gozume hoş gorunen yok kiİkisi arasında secim yapamadım cıcegım ya, sen baska adam secsene![]()
Biraz daha anlatsanaO tam bir pazarlama harikası
Çocuk adam diyorlar ya o da proje adamSevgilisi olan bi kadın vardı ya aynı zamanda stil danışmanıydı onunla sohbet etmiştim de ohooo
![]()
Valla ya, bır ınsan bırkandan bosanıp muratla neden ısrarla olmamıs ılıskıyı oldurmaya calısır aklim bazen almıyorAmaaa yaa baska gozume hoş gorunen yok ki
Hayat Sarkisindan beri bitiğim adama. Asli olsam gider yeniden evlenirdim aagajakaka![]()
Dimi yaaa Birkanla oldurmaya calissa anlarim da Murat neValla ya, bır ınsan bırkandan bosanıp muratla neden ısrarla olmamıs ılıskıyı oldurmaya calısır aklim bazen almıyor
Bende bırkan a hayat Sarkisinda tutuldum Cledyana ne kadar uyumluydu hulya ile dı mı. Mahir de cok tatlıydı.Dimi yaaa Birkanla oldurmaya calissa anlarim da Murat ne![]()
Aha soylemezsen catlarizzzzzz kime benziyor![]()
Daha önce söylediydim. Ama yakışıklılığı kişiye göre değişirKesin çookk yakışıklı bir ünlüdür
![]()
Evetttt cok iyi ikili olmuslardi o dizide.Bende bırkan a hayat Sarkisinda tutuldum Cledyana ne kadar uyumluydu hulya ile dı mı. Mahir de cok tatlıydı.
Vampir dizisini bile ızlemıstım bırkan hatrına ne sacma diziydi o Allah affetsınEvetttt cok iyi ikili olmuslardi o dizide.
Mahir de sempatikti.
Ahahahah gerçekten o neydi öyle yaVampir dizisini bile ızlemıstım bırkan hatrına ne sacma diziydi o Allah affetsın![]()
Tas gıbı adamlar ve kızlar... Ama dizi berbattıAhahahah gerçekten o neydi öyle yaBen hafızamdan silmiştim yine hatırladım
![]()
Ben izlemedim adam aklimda Kerim olarak kalsin hahahhaVampir dizisini bile ızlemıstım bırkan hatrına ne sacma diziydi o Allah affetsın![]()
Bende numel Olarakta var malesefagagshshahaBen izlemedim adam aklimda Kerim olarak kalsin hahahha![]()
Ben bazen tamamen yok olsa diyorumInstagram gene çökmüş üf.
Varam gidem bakamBen yine eeee eeee eee modunda. Uyusun da büyüsün ninniiiibaslikla benim mesaj arasindaki tezatlik da gunun esprisi olarak kalsin burada
![]()
NıyeBen bazen tamamen yok olsa diyorum![]()