- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #17.641
Benimkinde sorun yokInstagram gene çökmüş üf.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinde sorun yokInstagram gene çökmüş üf.
Nereye gidiyon, kime bakcan? Beynim donuk benim bugun, en basit cumlelerle yazin banaVaram gidem bakam![]()
Sayfa yenilenmiyor bende. Baktım twittwerde Bı cok kisi ayni seyı yazmıs, sozluge baktım orda da var aynı seyi yazan. Sen sanslı kesimden ozaman yarım saat oldu benım cunku, duzelmedı dahaBenimkinde sorun yok![]()
How, how, how, how, how are you?Nereye gidiyon, kime bakcan? Beynim donuk benim bugun, en basit cumlelerle yazin bana![]()
Kizim senin Ingilızce öğretmenin kimdi?How, how, how, how, how are you?
Where, where, where, where, where are you?
Why, why, why, why don't look me?
W, W, com.tr
Kizim senin Ingilızce öğretmenin kimdi?![]()
Ne zor zamanlar dan geçtik görBunu hic izlememis olmak istiyorum![]()
Herkesin gereksiz fazla mutluluğu canımı sıkıyor
Çünkü herkes mutluHerkesin gereksiz fazla mutluluğu canımı sıkıyor![]()
Come on alev. Bırakalım herkes gercek ya da yalan mutlu olsunHerkesin gereksiz fazla mutluluğu canımı sıkıyor![]()
Burdan cıkınca bakıcam hepsine oraya dalınca buraya bakamıyorumNeredende girdim twitterane tuhaf olaylar dönüyor
Su umitcanin anasına bakayim dedim fotolar falan belliki kadını da öldürmüşler ona bakiyodum
Gordum haberlerde az once. Yarın sabah muge anlı yı izlemek lazımSu umitcanin anasına bakayim dedim fotolar falan belliki kadını da öldürmüşler ona bakiyodum![]()
Yok yok bakma gece gece simdi nasil yatarüm bilemiyorum can skıcı seyler insanlarin akliyla alay ediyorlarBurdan cıkınca bakıcam hepsine oraya dalınca buraya bakamıyorum![]()
Yarn ben bile izlemeyi dusunuyorum muge anliyi.. mugedr dikkat etsin bunlar baya trhlikeli geldi banaGordum haberlerde az once. Yarın sabah muge anlı yı izlemek lazım
Katarsıs xtra ya baktım, popstar mehtap vardı ya eskiden o konuktu. Pavyonu anlattı. Bu programı cok seviyorum.Yarn ben bile izlemeyi dusunuyorum muge anliyi.. mugedr dikkat etsin bunlar baya trhlikeli geldi bana![]()