- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.288
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #17.721
Yok ya sevmiyor beni aşırı evli olduğum içinLexa sever seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya sevmiyor beni aşırı evli olduğum içinLexa sever seni
O yüzden aşırı sever işteYok ya sevmiyor beni aşırı evli olduğum için![]()
Kendısı de asırı sevgilili..Yok ya sevmiyor beni aşırı evli olduğum için![]()
Gelir kızgını basar şimdiKendısı de asırı sevgilili..
Yok valla bugun herkese bastı emojı lerı etti sohbetleri benimle hıc konusmadı....Gelir kızgını basar şimdi
Hahahaha en cok calcii ile beni sevmiyorr rekor begenmedmleri biz aliyoruzYok ya sevmiyor beni aşırı evli olduğum için![]()
İyi iyi taburcu oldu...Lexacommander nerdesin. Kardeşin nasıl ?
Evet sizi pek sevmem doğruya doğruHahahaha en cok calcii ile beni sevmiyorr rekor begenmedmleri biz aliyoruzsagolsun
Lexacommander cım
Görümce calciferree bak hemen şaşırdım emojisi atmış... Tam görümce yaaa nasıl karıştırıyor ortalığı ahahajjaaYok valla bugun herkese bastı emojı lerı etti sohbetleri benimle hıc konusmadı....
Yalan mı yazdıgım?????Görümce calciferree bak hemen şaşırdım emojisi atmış... Tam görümce yaaa nasıl karıştırıyor ortalığı ahahajjaa
Valla bugün siteye girdim mi onu bile hatırlamıyorum kafam öyle dolu kiYalan mı yazdıgım?????
Bilmiyorum ama gordum sohbet ediyordun hatırlıyorum emınımahshsjajajajaValla bugün siteye girdim mi onu bile hatırlamıyorum kafam öyle dolu ki
He dur biri bana saygısız demişti hatırladım girmişim ama çok kalmadım sanki kimle konuşmuşum![]()
Nıye leyla gıbısın hıcbısı hatırlamıyosun, kardesın ıyı mı gorustugun beyle nasılsınız anlat bakalımValla bugün siteye girdim mi onu bile hatırlamıyorum kafam öyle dolu ki
He dur biri bana saygısız demişti hatırladım girmişim ama çok kalmadım sanki kimle konuşmuşum![]()
Banlanma rahat dur dur ki biraz görelim seniValla bugün siteye girdim mi onu bile hatırlamıyorum kafam öyle dolu ki
Kim demis sana saygszValla bugün siteye girdim mi onu bile hatırlamıyorum kafam öyle dolu ki
Bana saygısız yazanı şikayet ettim ama banlanmadı sonra tekrar şikayet ettim yine banlanmadı ahhahahahaBanlanma rahat dur dur ki biraz görelim seni
Bunu ben de denedim hiçbişi olmadıBana saygısız yazanı şikayet ettim ama banlanmadı sonra tekrar şikayet ettim yine banlanmadı ahhahahaha
Sitenin mükemmel kuralları bi bize işliyor. Kaç aydır burdayım deneme amaçlı 2-3 şikayet atmışımdır daha birinin banlandığını görmedim xd
Baya ugrasmanız gerekiyorBunu ben de denedim hiçbişi olmadıKadın herkesi tek tek banlattı kendi dağ gibi durdu
![]()