Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Miyazaki üstatla ilk tanışıklığım Hafta sonu Trt de yayınlanan Rüzgarlı vadiyle olduğu için onun yeri bende çok ayrı... yani rüzgarlı vadiyi bir kenara koyarsak en sevdiğim animesi Prenses Mononoke üzerine tanımam
Miyazaki yi sevmeni anlıyorum çünkü onun baş karlateri hep kadınlardı. Güçlü ayakları yere sağlam basan ne istediğini bilen karakterler. E bu karakterlerde sana yakın.

Bugünlerde hem iş yoğun hem bu hastane işi falan derken kafa kalmadı... Arada gelip girsemde siteye öyle çok odaklı olmadığım için kafamda yer edinmemiş...kardeşim iyi bir sıkıntısı yok. Görüştüğüm beylede fena değil. Konuşuyoz öyle belki çıkarız bugünlerde öyle işte yuvarlanıp gidiyoruz şimdilik 😂😂😂
Çikariz derkennnnnn?

Mads mikkelsenin oynadığı Çaylak kasaplar filmini önermiştim geçende ama yine iplememiştin yangıncım 😂😂😂 sana çok özel tonla film söyledim hiç izlemedin. Neyse o filmi izleyin çok değişik bir konusu var ve filmin atmosferi falan güzel, değişik. İskandinav havası kokuyor.
Bebegım ya onerdıgın her filme baktım gunahımı alma sadece ızlemedım. Sallamamak yok yani. Soyle dıyım benım tarzım degısık bıraz fılm ve dızı konusunda. Ben izlerken beynim yorulsun istiyorum. Mesela mads mıkkelsen hayranım ama onun the hunt dısında hıcbır filmini sonuna kadar izleyemedim. Boyle bır huyum var. Sorun bende. Ama asla sallamamak degıl bu.

Back
X