• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Eski usuller candır. Bende korkuyorum bazen mutfakta düdüklü pişerken yüzümü tuta tuta girer alır ne alıcaksam sonra kaçardım hemen 😂😂
Eski usul düdüklüler cidden daha iyi pişiriyor sanki bilmiyorum belki alışkanlıktan bize öyle geliyor ama ne bileyim...
Yenisini hic kullanmadigim icin birsey diyemeyecegim ama benim duduklum guzel pisiriyo 🤣gece gece duduklu tencere muhabbetine nereden geldik biz ya 🤣🤣🤣

Eski usuller candır. Bende korkuyorum bazen mutfakta düdüklü pişerken yüzümü tuta tuta girer alır ne alıcaksam sonra kaçardım hemen 😂😂
Eski usul düdüklüler cidden daha iyi pişiriyor sanki bilmiyorum belki alışkanlıktan bize öyle geliyor ama ne bileyim...
Fissler diyorum😀 Ahahahha pazarlmacı sümük tipler gibi hissettim ama napiim güzel alet😀😀

Simdı ama, eskiden tiplerini hatırlarsın absjajaja
Teyzemin patladı ve bıldıgın bomba gibiydi. Evın camları kırıldı, tencere tavana fırlayıp ocaga geri dusunce ocak yere coktu. Kapak teyzemin kafasının yan taraftan derisini aldı.
Kucuktum ben bu Olay oldugunda. Heryer nohuttu Bı de. Bende travma oldu bu. Sımdıkı tencereler patlamaz dıye dusunuyorum bende
Hemde ne travma😟

Lexacommander Lexacommander yaşlandık lexacım zaman hızla geciyor bak biakc saat önce dizilerdeki yakışklılardan bahsettik sonra merdaneli camasr makinasndan düdüklü tencereden yarın romatizma kremlerimizi ilaclarımızı yazarız buraya :hasta:
Ins ben bahsetmem ahsjsjsjaja

Yaşlanıyoruz ve yangın yolunu yarısındayız. Uzun zamandan sonra yaktım bir cigara tabiki çekmedim içime hava yaptım kendimce 🤣🤣
Eslik edeyim hemen sana bende yakayım. Valla yolun yarısını gectım. Dante gıbı ortasındayız omrun. Ah ah 😂

Back
X