• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Başlıkla uyum içinde olduğumu görüp atladım buraya
Herkese kocaman bir merhaba....
Velkam tu hel
t1302.gif

Yok bitti zaten bende. Değişmiş. O benim eski arkadaşım değil maalesef. Ben isterdim ki dostum dediğim biri afedersin kötü yola da düşsek ne bileyim torbacı da olsan dur ya saçmalama sen napıyosun desin. Ben insanlara bunu yapmak isterim. İnsanlar bana bunu uapsın isterim. Ama dünya olmuyor işte istediğimiz gibi. Dostluk bitmiş yani gerçekten. Vefa hakikaten sadece bir semt adı.
Merve benim kafadansın, dunyanın en yanlıs insanı bile olsa dostumsa yanında dururum.
Dostluk bıtmıs buna katılıyorum oyuzden ben beklenti ıcıne gırmemelıyım ama, alt tarafı ıstedıgım aradıgımda telımın acılması.bundan daha dogal ne olur bilmiyorum.
Demek kı bundan sonra musaıtsek bakicaz bizde, musaıt degılsek olmak ıcın kendimizi yırtmıycaz

Merve benim kafadansın, dunyanın en yanlıs insanı bile olsa dostumsa yanında dururum.
Dostluk bıtmıs buna katılıyorum oyuzden ben beklenti ıcıne gırmemelıyım ama, alt tarafı ıstedıgım aradıgımda telımın acılması.bundan daha dogal ne olur bilmiyorum.
Demek kı bundan sonra musaıtsek bakicaz bizde, musaıt degılsek olmak ıcın kendimizi yırtmıycaz
Evet maalesef. 😔

Back
X