• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes eşimden bekliyor

Ya bu nasıl anne nasıl kaynana benim ki melekmiş valla pamuklara sarayım kendisiyle görüşünce. Burada çeşit çeşit kv modeli gördük bugün sayenizde bi yenisini daha literatüre kaydettik. Evlerden ırak

Eğer aynı şeyler tekrar edip eşiniz de aynı hatayı yapıyorsa müstehak ne diyeyim

Hani az akıllı olsun eşiniz vermesin onun önveli sizsiniz kendi yuvanız
Enayi yerine koydurtmayın kendinizi

Esin evlatlık görevini fazlasıyla yapmış .bundan sonra kapasın artık muslukları. Hatta anasının tarafına giden vanayi kökünden çıkarıp atsın ..

Eşi nasıl tahammül ediyor bu kadına ,hayret ettim doğrusu ..ben olsam bosayip çoktan kendimi kurtarmistim. .

Ohoo zaten çoktan boşandılar kayınpedern yeni eşi var

Kayınvalidenizin cümlelerini okuyunca beynim yandı. Allah size sabır versin. Hadi eşinizin annesi iyi kötü katlanıyordur da, size yazık. Eşinizle bu kadar verici olmaması konusunda konuştunuz mu?

Ohoo o kdr çokki yıllardr konuşuyoruz eşimde bıktı artık vermiyor arada sırada böle zorla anca merhametini kullanıyo eşimin

Ayni benim kayinpeder. O da bizden hep para istiyor. İhtiyaci vardir vs diyebilirsiniz ama baska bir kadin var hayatinda. Ona aktariyor. Zaten artik vermiyoruz ama şerrinden korkuyorum adamin

Millet cok mu zengin yoksa riske gormeyi mi seviypr? Anlamadigin bilmedigin bi ise onca para yatirmak cok sacma, batmak kacinilmaz degilmi?

her yeni olay olduğunda, eşini keyifsiz gördüğünde artan sıklıkta, 'bitanem annen mi canını sıktı yine, yine para mı istedi inan ben de çok üzülüyorum bu haline, para ödenir gider, annelerimize bakmak bizim boynumuzun borcu ama annenin seni bu duruma düşürmesi huzurunu bozması beni inan çok üzüyor seni böyle görmeye katlanamıyorum. birlikte aşacağız' diyip sürekli alttan alttan işleyeceksin. kaynanaya asla bişi demeyeceksin, eşini işledikçe yavaş yavaş çekecek kendini. uzun zor ama en temiz yol bu. eşin resti çekecek anasına. sen huzura kavuşacaksın.

Back
X