Herkes evlenmeme takti, artik biktim gercekten!

Ben lisedeyken kadın ya da erkek hiç evlenmemiş kişilere gıptayla bakardim. Yasitlari coluk çocuk peşinde koşarken onlar sürekli hayatın eğlenceli kısmını yaşıyor gibi gelirdi. Büyüdüm ama hala da bu fikrim degismedi:) Evliliği kotulemiyorum çünkü hayalimdeki gibi bir evlilik olursa ben de evlenirim. Onun dışında yok yani ben işyerinde bir kaç saat bile bazen birilerine tahammül edemiyorum. Benim hayatım zaten çok güzel, evlendigim kişi bunu değiştirecek diye korkuyorum Benim hayatım değerli ve evlilik te değerli bir olgu. O yüzden çok zor evlenirim ben ya da hiç evlenmem. Merak etme bekarlar olarak hepimiz yasiyoruz aynı şeyi. Kiro kıro şakalar espriler. Ben de eskiden ses etmiyordum ama valla artık diyenin dilinden cevap veriyom. Mesela benle aynı yaşta bı kiz var 20 yaşında evlenmisti şimdi 3 çocuğu var bana evde kaldın bak gibi bi saka yaptı ben de gülerek sen evlendin de ne oldu bak bu yaşta teyzeme dönmüşsün dedim küstü bana, laf söylerken iyiydi yani duyunca zoruna gitti. Herşey evlilik deil yani o çocukları ve ailesi uğruna kendini feda etmiş olabilir karşılığında evliyim diyor olabilir ama ben de asla onun yasayamayacagi guzel şeyler yaşıyorum. Yine başka bi arkadaş bu tarz bir şey söylemisti baktım gözlerinden mutsuzluk akıyor yani ona da senin gibi olacaksam hiç evlenmicem ben dedim. Niye öyle diyorsun ne varmış bende dedi, mutsuz görünüyorsun evlilik boyle olacaksa olmasın dedim. Hala konuşmuyor benle. Bu tarz kişiler benden uzak dursun zaten.

Ne güzel vermissiniz hakettikleri cevabi. Benim de sözde kuzenim takmisti bana, yasin gecti bilmem ne. Gecen yas da 26 lol. Senin gibi babam yasindaki nisanli adami ayartip vücudumu pasaport karsiligi kiralamak istemedim, o yuzden bekarim dedim sinir krizi gecirdi😂😂 biz soyleyelim bunlar dinlesin diye dusunuyorlar herhalde.

Inan bana boşluktan soruyorlar. Boş vakit, boş hayat, boşluk. Cok zor insanlar için. Ben düğünden 1 yıl once nikah yaptim, tayin icin, okuldaki yardimci teyze bir turlu anlamak istemedi tayin icin oldugunu ve 4-5 ay karnima bakti, kilo mu aldin sen? Vs diyerek. Çünkü erken nikah sebebim ona gore hamile kalmamdi, bakti gördü olmuyor, ondan vazgecti. Gorumcen var mi dedi var dedim, cok severim (eskiden beri tanıyorum ablamin arkadasiydi cunku), yazik tuh olmasaydi dedi, yoo dedim ben seviyorum iyi bir insan, yok yok dedi gorumceler sorun cikarir.
Sonra ordan malzeme cikmadi, kayinvaliden nasil dedi, cok iyi cok tatli sag olsun dedim. E daha ayri sehirlerdesiniz hic bir arada olmadiniz ondan simdi oyle dedi, yok dedim yazin full birlikteydik, orda kaldik, kadin cok iyi cok uyumlu vs, tasininca gorcem ben dedi. Orda da olmadi umdugunu bulamadi.
Esin nasıl, anlaşıyonuz mu faslina geçti. Dedim iyi ya, birlikte elimizden geleni yapiyoruz iste, yeemk temizlik kredi vs cok sukur...
Cocuk olsun gorcem ben dedi.

Bitmedi...

Devam etti...

Surekli baska kanal acti...

Bu aylar sürdü...

En sonunda dedim; 'ya sen ne olsun istiyosun, ne duyunca rahatliycan, bi soylesene bana onu soyleyeyim de rahatla. Yok yani sana malzeme cikmaz benden, sıkıntı yok bak, oyle gidiyo dumduk' sonunda kıpkırmızı surat, hik mik ve susuş.

Yani insanlar boş, hayatlari boş. Bunlar da onlar icin gunluk malzeme. Konuşup zaman dolduracaklar, yaaa bak gordun mu ben demstim diyecekler vs vs. Bitmez asla... O yuzden hee oyle evet heee boyle deyip gecistir. Yillarca cocuk yapin diyenlere, bana butce saglarsan hemen yapcam deyip ağızlarına tikadim. Bocalama, rahat rahat laf cevir. Cok da tinlama 🥳

Fazla iyi sabretmissiniz. Kadin enerji vampiriymis. Artik acimiycam ben de.:)

Ne güzel vermissiniz hakettikleri cevabi. Benim de sözde kuzenim takmisti bana, yasin gecti bilmem ne. Gecen yas da 26 lol. Senin gibi babam yasindaki nisanli adami ayartip vücudumu pasaport karsiligi kiralamak istemedim, o yuzden bekarim dedim sinir krizi gecirdi😂😂 biz soyleyelim bunlar dinlesin diye dusunuyorlar herhalde.
Ben de anlamadım ki evli olunca her şey tamam başka sorunları kalmamış gibi artık bekarlara laf sokalim mı diyorlar nedir😀 Önemli olan mutlu olmak yoksa evlilik kolay iş yani herkes evlenir. Hele bakıyorum bazı evlenenlere bu bile evlendiyse evliliğin gözümde hiç bı ozelligi kalmadi diyorum😅

Bende 27yim ve güzellik görecelidir ama bugüne kadar beni güzel bulmayan kimseyi görmedim öyle söyliyim biraz estetikli olsam da😂özgüven tavan ama yine yalnızım yani olmayınca olmuyor istedikleri kadr laf soksunlr bende onlara bana layık biri yok ondan yalnızım diyorum sende aynen öyle söyle hadsizlere

Merhaba arkadaslar,

29 yasima girdim, okulum bitti, güzel bir meslegim var. Hayatima biri girsin istiyorum ama bu halimle de mutluyum.

Gel gelelim etrafimdaki herkes evlenmeme takmis durumda! Daha biraz once ust komsumuzla karsilastim, kadin resmen hala birini bulamadin mi dedi bana?! Yasimi sordu, soyleyince olsun olsun dedi. Hayir dogru kisiyi bekliyorum diyip kem küm ettikce devam etti. Senin gibi guzel bir kiz nasil birini bulamaz, aman merak etme cirkin degilsin falan dedi?! Icimden bir his: cirkin oldugun icin bulamadin dedi diyor. Senin oglun 45 yasina geldi, once o evlensin demek istedim, tuttum kendimi.

Zaten kendimi cirkin hissederim, icimden kendime bakmak bile gelmiyor:KK43: simdi buna da takarim gunlerce.

Tek o degil tabii; ailemden bile laf sokuyorlar, kac yasindasin, yasinda gecti vs.

Gercekten biktim artik. Herkes evlenmek zorunda mi? Karsima biri cikmadi, ama evlenmek de istemeyebilirim. Bundan herkese ne? Yildim gercekten, size icimi dokmek istedim.
Bence geç değil bende 28 yaşında evlendim aslında evlenmeyi de düşünmüyordum

Back
X