- 29 Mart 2012
- 1.781
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
Ben lisedeyken kadın ya da erkek hiç evlenmemiş kişilere gıptayla bakardim. Yasitlari coluk çocuk peşinde koşarken onlar sürekli hayatın eğlenceli kısmını yaşıyor gibi gelirdi. Büyüdüm ama hala da bu fikrim degismedi:) Evliliği kotulemiyorum çünkü hayalimdeki gibi bir evlilik olursa ben de evlenirim. Onun dışında yok yani ben işyerinde bir kaç saat bile bazen birilerine tahammül edemiyorum. Benim hayatım zaten çok güzel, evlendigim kişi bunu değiştirecek diye korkuyorum Benim hayatım değerli ve evlilik te değerli bir olgu. O yüzden çok zor evlenirim ben ya da hiç evlenmem. Merak etme bekarlar olarak hepimiz yasiyoruz aynı şeyi. Kiro kıro şakalar espriler. Ben de eskiden ses etmiyordum ama valla artık diyenin dilinden cevap veriyom. Mesela benle aynı yaşta bı kiz var 20 yaşında evlenmisti şimdi 3 çocuğu var bana evde kaldın bak gibi bi saka yaptı ben de gülerek sen evlendin de ne oldu bak bu yaşta teyzeme dönmüşsün dedim küstü bana, laf söylerken iyiydi yani duyunca zoruna gitti. Herşey evlilik deil yani o çocukları ve ailesi uğruna kendini feda etmiş olabilir karşılığında evliyim diyor olabilir ama ben de asla onun yasayamayacagi guzel şeyler yaşıyorum. Yine başka bi arkadaş bu tarz bir şey söylemisti baktım gözlerinden mutsuzluk akıyor yani ona da senin gibi olacaksam hiç evlenmicem ben dedim. Niye öyle diyorsun ne varmış bende dedi, mutsuz görünüyorsun evlilik boyle olacaksa olmasın dedim. Hala konuşmuyor benle. Bu tarz kişiler benden uzak dursun zaten.
Ne güzel vermissiniz hakettikleri cevabi. Benim de sözde kuzenim takmisti bana, yasin gecti bilmem ne. Gecen yas da 26 lol. Senin gibi babam yasindaki nisanli adami ayartip vücudumu pasaport karsiligi kiralamak istemedim, o yuzden bekarim dedim sinir krizi gecirdi