- Konu Sahibi Ssouthernssun
-
sinirlendiğin kısmı anlayamadım.
daha açıklayıcı yazar mısın?
biz kredi öderken arabanın parası kadar kirayı ben alıcam demesi
sonra onu yok sayıp biz 2 sene sonra evi satıp araba alıcaz deyince
önce benim arabamın parasını ödeyin demesi
çark etmesi kısacası
oooooooo çok kötü olmuş bu.
2 fazla çemkirseydin. çok ayıp.
kayınvalide bi nebze çekiliyor da bu tarz k.peder evlerden ırak. ahhh, benm k.pederciğim iyidir sağolsun bi kötülünü görmedik. sen iyi yapmışsın canım, hem kiraları alsın hem de sonradan para istesin ohh ne ala. valla boşa dememişler akrabayla ye iç, alışveriş etme diye...
kusura bakmayın ama her ne yaparsa yapsın "uyuz" gibi kelimeler hiç hoş olmamış....belki size çok yakışıksız şeyler yaptı ama ne de olsa eşinizin babası....
hem kızımın geleceği içindi o ev diyorsunuz k.pederiniz için satılcak diye üzülürken kendinize araba almak için satmayı düşünürken kızınızın geleceği aklınıza gelmiyormuydu???
size fesatlık yapmışsınız diyemem çünkü o eşinizin babasıyla ne yaşadığınızı bilemem ama kimse mükemmel değil......
siz kendinize yakışanı yapın ve kötü kelimelerden hem zihninizi hem de dilinizi arındırın.....
size destek çıkıpta az bile söylemişsin diyenlere soruyorum:" ya konu sahibinin anlattığı adam sizin babanız olsaydı?????" kişi ailesini seçemez,onaylasanızda onaylamasanız da laf söyletmezdiniz dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?