- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 73
- 30
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
-
Böyle endekslenmiş bir biçimde beklemiyorum.Sadece istiyorum.İçimden bu geçiyor.Peki sizce neden dönmez ?Dönmez bekleme boşuna...
İstemsiz bir biçimde istiyorum.Gururum kırıldı.Yani hırs desem hırs değil.Barışmak istemiyorsan neden sana donup dönmeyeceğini merak ediyorsun ki? Eğer gerçekten barışmak istemiyorsan boşversene sallla gitsinn düşünme boyle şeyleri kafanı yorma :))
Ben barışmam ki onunla.Çünkü sevgi hissetmiyorum ona dair. Allaha da havale ettim,beddua da etmiyorum.Ama senelerce aynı sınıfta olacağız.Yani bekliyorum.Ondan uzak olsam görmesem bilmesem onu böyle birşeyi istemezdim.Neden Allah'a havale etmiyorsun ki.Dönerse hiç de dediklerini yapamayacaksın biliyorsun değil mi?Yine ne yaptıysa onu yapacak ve yine sen üzüleceksin.Uzak kalması için dua etmediğine pişman olmazsın inşallah.
Ben hiç dönmedim mesela. O neden dönsün? Sen döner miydin?Böyle endekslenmiş bir biçimde beklemiyorum.Sadece istiyorum.İçimden bu geçiyor.Peki sizce neden dönmez ?
Biz aynı ortamda bulunacağımız için sanki o pişmanlığı görsem daha da özgüvenli olacakmışım gibi.Daha da iyi olacakmışım gibi.Sanki onun bedelini ödeyeceğini hissedeceğim.Biz bilemeyiz dönüp dönmeyeceğini..Zaten dönse ne olur sana tokat atan bir adamı kabul etmeyeceğine göre düşünmene de gerek yok...
Yanlış yapmış olsaydım,kul hakkından korkar kendimden utanır dönüp affet hakkını helal et derdim.Bu o yada başkası farketmez. Kimsseyi arkamda kırgın bırakmak istemem ben.Ama onun yaptığı hataları da yapmazdım gerçi benBen hiç dönmedim mesela. O neden dönsün? Sen döner miydin?
Belki seni gerçekten hak eden sana değer verebilecek biri var çevrende ve gözünü intikam bürüdüğü için göremiyorsun.O da fark ederse senin diğer pislik için aklını fikrini zamanını harcadığını senden tiksinmez mi?Sen olsan ne düşünürdün?Akıl neredeyse beden de oradadır.Aklını soyutla artık bence.Yoksa bu gidiş gidiş değil.Ben barışmam ki onunla.Çünkü sevgi hissetmiyorum ona dair. Allaha da havale ettim,beddua da etmiyorum.Ama senelerce aynı sınıfta olacağız.Yani bekliyorum.Ondan uzak olsam görmesem bilmesem onu böyle birşeyi istemezdim.
Yapsaydın da dönmezdin. Şu an sana dönermişsin gibi geliyor ama dönmezdin. Çünkü senin için biranlamı kalmazdı dilenecek özürün, alınacak helalliğin.Yanlış yapmış olsaydım,kul hakkından korkar kendimden utanır dönüp affet hakkını helal et derdim.Bu o yada başkası farketmez. Kimsseyi arkamda kırgın bırakmak istemem ben.Ama onun yaptığı hataları da yapmazdım gerçi ben
Şuan zaten asosyal olan ben istemsiz bir biçimde sosyal olmaya başladım.Mesela arkadaşlarım hadi gel kantine gidelim diyor,sigara içicem hadi bi çıkalım diyor.Derslerde yanıma oturuyorlar felan.Ki bütün bunlar bu dönem tanıştığım insanlar..Iste varya.
Biz boyle yaptikca onlarin donecegi bile varsa donmezler.
O kiz zaten yollarimi gozluyor, kul kole bana zaten cepte diye dusunurler.
Onu yaptiklarina pismanmi etmek istiyorsun, gulucukler at.
Basta yalandanda olsa ilerde gercekten unutmaya baslyorsun bu gulucukler daha icten oluyor gitgide.
Gul.Boylece artik onun pesinden kosmadigini anlasin.
Kacan kovalanir. Kovalama sakin.
NOT: sakin donme zaten, sakin.
Umursamamak en güzeli..Sen dik dur,onu önemseme,özgüvenin daha çok olur...Biz aynı ortamda bulunacağımız için sanki o pişmanlığı görsem daha da özgüvenli olacakmışım gibi.Daha da iyi olacakmışım gibi.Sanki onun bedelini ödeyeceğini hissedeceğim.
Ben uzuncaa bir süre zatem hiç kimseyi istemiyorum.1 sene felan geçsin ancak böyle.Çünkü herşeyi atlatmadan almam kimseyi hayatıma.Bir de kimseyle onun hakkında tek kelime konuşmuyorum.Belki seni gerçekten hak eden sana değer verebilecek biri var çevrende ve gözünü intikam bürüdüğü için göremiyorsun.O da fark ederse senin diğer pislik için aklını fikrini zamanını harcadığını senden tiksinmez mi?Sen olsan ne düşünürdün?Akıl neredeyse beden de oradadır.Aklını soyutla artık bence.Yoksa bu gidiş gidiş değil.
İstemsiz bir biçimde istiyorum.Gururum kırıldı.Yani hırs desem hırs değil.
Hani illa olsun olacak pişman edeceğim diye değil.Şuan görmüyorum,konuşmuyorum onunla.Gözgöze gelmiyorum.Sadece çok çok çok kırıldım ve bekliyorum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?