- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
-
Görünürde umursamıyorum.Aslında gerçekte de atlatıyorum umusamıyorum.Ama bana yaşattıklarından sonra o pişmanlığı da görmek istiyorum.Beni çok çok üzdü birden gülerek hiç pişman olmadan hayatına devam etmesini istemiyorum.Umursamamak en güzeli..Sen dik dur,onu önemseme,özgüvenin daha çok olur...
Ama tecrübelisinizbiz medyum muyuz
Yok yüzüne felanda bakmıyorum.Gözgöze gelmiyorum.Devamsızlık sorun olmadığı için çokta gelmiyor okula zaten.sen ne kadar istemiyorum desende bence istiyorsun.istemeyen insan yüzünü görmeye tahammül edemez.sen pişman olsun istiyorsun.olsa ne olmasa ne?sana attığı tokat pişman olunca hafızandan silinecek mi?
Şuan zaten asosyal olan ben istemsiz bir biçimde sosyal olmaya başladım.Mesela arkadaşlarım hadi gel kantine gidelim diyor,sigara içicem hadi bi çıkalım diyor.Derslerde yanıma oturuyorlar felan.Ki bütün bunlar bu dönem tanıştığım insanlar..
Yani içten gelerek gülüyorum.Bir de mutluyum da.Sadece gururumun eksik parçaları var. Pişman olsun istiyorum ya ama bunu hiç belli etmiyorum ona.Bakmıyorum bile.
Ama tecrübelisinizYani 20 yaşında bir kıza göre
Belki de. Şuan çok objektif olamıyorum.Ama ben çok vicdan yapıyorum böyle meselelerde.Yani hakkını helal et derdim galiba.Yapsaydın da dönmezdin. Şu an sana dönermişsin gibi geliyor ama dönmezdin. Çünkü senin için biranlamı kalmazdı dilenecek özürün, alınacak helalliğin.
yok be canım ne acıtacak.o kafasında haketti diye düşünüyordur.pişman olsa sırf o tokat için özür dilerdi.bence adam yerine bile koymaYok yüzüne felanda bakmıyorum.Gözgöze gelmiyorum.Devamsızlık sorun olmadığı için çokta gelmiyor okula zaten.
Sadece o attığı tokat onunda canını acıtsın istiyorum.
Bana ennn iyi gelen yorum oldu teşekkür ederiimmm..Cok normal bu.
Ayrilik modundan ciktiysan guzel haber bu. Boyle devam.
Pisman olmasini herkes ister, ben bile hala bekliyorum.
Belki birisine der: 'sapsik e cok haksizlik yaptim' diye.
Ama hala hatasini gormemissede sorun etmiyorum.
Dusunuyormki eger bu kafayla devam ediyorsa.
Kendini hala 4 4luk goruyorsa bu buyuk sorun onun icin.
Ilerde daha cok hata yapar o.
Oyle dusun, o hatalariyla basina guzel coraplar orer.
Sende uzaktan izleme hakkini kazandin, yaslan ardina ve izle.
Bir laf vardır;Ne istediğine dikkat et ,gerçekleşebilir.diye.Rabbim hakkında hayırlı olanı versin sana tatlım.Ben uzuncaa bir süre zatem hiç kimseyi istemiyorum.1 sene felan geçsin ancak böyle.Çünkü herşeyi atlatmadan almam kimseyi hayatıma.Bir de kimseyle onun hakkında tek kelime konuşmuyorum.
Whatsappta last seen kovalamıyorum.
Hani illa olsun da demiyorum ama istiyorum.
Çok haklısınız ama işte içimdeki sesi şuan için durduramıyorum.O ses istiyor.Olması için çabalamıyor da..İlla olsun da demiyor ama istiyoryok be canım ne acıtacak.o kafasında haketti diye düşünüyordur.pişman olsa sırf o tokat için özür dilerdi.bence adam yerine bile koyma
Hakkımızda ne hayırlısıysa tabiki o olsun.Hiç sitem etmedim neden ben bunları yaşadım diye.Aksine erken farketmişim şükürler olsun dedim.Evlenipte geç anlayabilirdim nasıl bir insan olduğunu.Allah erken gösterdi banaBir laf vardır;Ne istediğine dikkat et ,gerçekleşebilir.diye.Rabbim hakkında hayırlı olanı versin sana tatlım.
Benim beklediğim cümle aynen şu ;Peki sen hakkını helal etdemesini mi bekliyorsun yoksa affet demesini mi? İlki için gelebilir, bu seni unutamadığı, aklını kurcaladığın anlamına gelmez. İkincisi için bekliyorsan kendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yaparsın.
evet senden 4 sene daha tecrübeliyim ben şu anda
tecrübelerime ve 6.hislerime dayanarak dönmez diyorum o vakit
İntikam değil de sanki kendimi daha iyi hissedeceğim o gerçekten pişman olursa.Beni mahvedipte yoluna birşey olmamış gibi devam etmesini hazmedemem.O pişmanlığı göreyim ben.Ki bunu başkasına da yaşatmasın.Sonra Allah yolunu açık etsin onuncanım içindeki bu istek intikam mı?
Bana ennn iyi gelen yorum oldu teşekkür ederiimmm..
Yani bilirsiniz bu durumu.İlla olsun diye çabaamazsınız ama içten içe istersiniz
Zor dostum zor. İnsanlar genelde pişman olacakları şeyler yapmazlar ya da pişman olsalar dahi çaktırmazlar. Pişmanlığını itiraf eden kaç kişi var tanıdığın. Belki 50 yaşından sonra falan dank edebilir...Benim beklediğim cümle aynen şu ;
İkigömlekbiceket sana çok büyük yanlışlar yaptım.Haketmediğin sözler söyledim.Ben aklıma geldikçe utanıyorum lütfen bana hakkını helal et.
Bu kadar.Ben o pişmanlığı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?