- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
-
çabalamada zaten.eğer senden bi çaba görürse özür dileyip helallik alacağı varsada yapmaz.umursamaz takıl.hatta yeni aşklara yelken aç.merak etme eden bulur canım.onada bi tokat atan bulunurÇok haklısınız ama işte içimdeki sesi şuan için durduramıyorum.O ses istiyor.Olması için çabalamıyor da..İlla olsun da demiyor ama istiyor
O zaman farkeden dönüpte özür dilemesin :)Zor dostum zor. İnsanlar genelde pişman olacakları şeyler yapmazlar ya da pişman olsalar dahi çaktırmazlar. Pişmanlığını itiraf eden kaç kişi var tanıdığın. Belki 50 yaşından sonra falan dank edebilir...
Çook teşekkür ederimmmm.İnşallah.Herkes hakettiğini yaşasın. Çabalamıyorum hiç aksine çok rahatım.çabalamada zaten.eğer senden bi çaba görürse özür dileyip helallik alacağı varsada yapmaz.umursamaz takıl.hatta yeni aşklara yelken aç.merak etme eden bulur canım.onada bi tokat atan bulunur
İşte benim bu isteğimin hala sevmekle felan bir alakası yok.Sizin de yok. Ben intikam olarakta değil yada intikam sayılabilir mi bu durum bilmiyorum ama içim böyle rahatlayacak gibi.Benimde 40 küsur gün oldu henüzNe mutlu bana.
Gelde bana sor.
Hala istiyorum, 1 sene gecmis olmasina ragmen.
Ama o yaptigi hatayi anlamiyorya, daha o hatalardan dolayi coooook mutsuz olucak.
Boylece intikamim alinmis olucak ben kolumu bile kipirdatmadan.
Kus beyinli mahlukat
Gerçekten umursamaz davranıyorum.Ama arkadaşlarım felan döner ikigömlekbiceket göreceksin diyor.Sevgi baabında birşey hissetmiyorum.Aksine yaptıkları soğuttu ama işte anlatamıyorum aynı ortamda bulununca görmek istiyorsunuz size ne çektirmişse yaşasın oda payına düşeni.Yazınızın altına bir dibin notu var bilmem farkında mısınız..
''NOT: kesinlikle barışmak istemiyorum ''
Şu cümleyi okuduktan sonra, o adam pişman olup geri dönse ne olur
Dönmese ne olur ..
Boşverin, hayatınızı yaşamaya bakın ya..
Umursamaz olup , siz onun canını yakın bu kadar düşünmeyin ..
Diyesim geliyor..
Ben pişman olup helallik istemesi için,seni kırdım affet demesi için istiyorum .İçten bir özür için istiyorum,barışmak için değil.Geri dönende oluyor dönmeyen de, ama dönen boşta kaldığı için dönüyor. O yüzden bırak dönmesin.
İşte benim bu isteğimin hala sevmekle felan bir alakası yok.Sizin de yok. Ben intikam olarakta değil yada intikam sayılabilir mi bu durum bilmiyorum ama içim böyle rahatlayacak gibi.Benimde 40 küsur gün oldu henüz
O saatten sonra dönmüyorlar zaten ya da dönseler de bulamıyorlar falan filan. Boşver sen bunları. Hayatına bak, yolunu çiz yeni aşklara yelken aç, eğitimini tamamla falan filan. Pişman olsa ne olur olmasa ne olur...O zaman farkeden dönüpte özür dilemesin :)
Bana depresyonu henüz ayrılmamışken yaşattı 1 ay boyunca sadece ağladım.O yüzden artık iyiyim ya sevgisi bitti o yüzden sadece yaşadıklarıma üzülüyorum.Özlüyor muyum eh biraz çünkü artık alışmıştım.Ama herşeyi bitirdi bendeki.Daha cok yenisin kiyamam.
Ama saglam duruyorsun baktimda..
Gercekten hic depresyon felan yok, supersin.
Yada banami oyle geldi
Bana depresyonu henüz ayrılmamışken yaşattı 1 ay boyunca sadece ağladım.O yüzden artık iyiyim ya sevgisi bitti o yüzden sadece yaşadıklarıma üzülüyorum.Özlüyor muyum eh biraz çünkü artık alışmıştım.Ama herşeyi bitirdi bendeki.
Benim beklediğim cümle aynen şu ;
İkigömlekbiceket sana çok büyük yanlışlar yaptım.Haketmediğin sözler söyledim.Ben aklıma geldikçe utanıyorum lütfen bana hakkını helal et.
Bu kadar.Ben o pişmanlığı bekliyorum.
İyiki de herşeyi bitirmiş diyorum ama ben..Onun gibi bir insanı özleyecektim yoksaErkek milleti.
Dogalarinda var.
Herseyin icine etmekte ustune yoktur.
Profesyoneller bu konuda.
Şuan kendim ile garanti vereceğim tek konu geri dönmemektir.Tokadı unutabilir misiniz ?Çok beklersiniz, bu sizin kafanızdaki senaryo sadece. O yüzden şu terkedilen kızlar geri dönen sevgililerinin en küçük zırvalarından" ama o çoook pişmannn" falan diye hikaye uydurup devam ediyorlar, sonra daha beter yüz üstü bırakılıyorlar.
Ne söylediği sözleri hatırlıyor, ne de aklına gelince utanıyor. Utansaydı yapmazdı, utansaydı yaptığı gibi özür diler size unutturmak için elinden geleni yapardı. Nasıl pişman olur? Kendine kötü davranan birini görüp sevgisine karşılık alamadığı zaman, size belki geri döner idare etmek daha kolaydı diye, ama bir süre sonra bayar tabi bu durum, çünkü zor olan daha çok ilgi çeker.
İyiki de herşeyi bitirmiş diyorum ama ben..Onun gibi bir insanı özleyecektim yoksa
Şuan kendim ile garanti vereceğim tek konu geri dönmemektir.Tokadı unutabilir misiniz ?
Ben unutamam.Yalanı da unutmam. Ben ayrıldım zaten sindirebilecek olsam ayrılmazdım ki.
Önceki ben olsa salya sümük geri dönerdi ama sevgim bitti dönmem.
neden bu beklentiyle kendi zamanindan caliyorsun? ve iyilesme surecini uzatiyorsun?Merhabalaar. Erkek arkadaşımdan ayrıldığımla ilgili bir konu açmıştım.Ve gerçekten çok merak ediyorum birgün döner mi?
Pişman olmasını çok istiyorum yanlış anlaşılmasın sadece bana attığı o tokadın ve söylediği yalanların ona pahalıya patladığını görmeyi diliyorum. Neden mi çünkü aynı sınıftayız ve bu seneden sonra 3 sene daha aynı sınıfta olacağız. (hazırlıkta tanışık,şuansa aynı sınıftayız ve 11 ay sürdü ilişkim.)
Bana dönecekmiş gibi geliyor bilemiyorum.
Sizce birgün döner mi ?Erkekler o büyük hatalarını geçte olsa farkeder mi?
NOT: kesinlikle barışmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?