yaaaa kızlar geçende sordum cvp vermediniz ben ısrarlagene soruyorum.nisan 20de doktora gittim 2 tane kist oluşmuş biri 21 biride 17mm miş.doktorum yazz die bi doğum kontrol ilacı verdi 8 gün kullandım ama sağ bacağım ağrıdı-başım döndü-midem bulandı-başım ağrıdı bende doktoruma sormadan bıraktım.fakat2gün önce lekelenme oldu hastalanıyotum sandım ama olmadı dünde yoğun bi akıntı geldi .okumuştum oysa ilacı bırakırsan en fazla 3 gün içinde hastalanıosun die ama lekelenmeyle bitti olay bu ay bunu hastalanmıştan saymamam gerekio dimi ayın 17sinimi beklemeliyim
rüyamda seni gördüm ama nerden nasıl girdin rüyama hatırlamıyorum en son senin mutfakta salata yapıyorduk sanırım .
Günaydın kızlar
Dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamile miyim? doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?
rüyamda seni gördüm ama nerden nasıl girdin rüyama hatırlamıyorum en son senin mutfakta salata yapıyorduk sanırım .
bu güzel bir rüya şimdi yorumlamayacağım :)
gül birşey sorucam eğleniyormuydunuz
açık ve net hamişsin canım doktora görün tabiki hayırlı olsuunnnn :)
yaaaa kızlar geçende sordum cvp vermediniz ben ısrarlagene soruyorum.nisan 20de doktora gittim 2 tane kist oluşmuş biri 21 biride 17mm miş.doktorum yazz die bi doğum kontrol ilacı verdi 8 gün kullandım ama sağ bacağım ağrıdı-başım döndü-midem bulandı-başım ağrıdı bende doktoruma sormadan bıraktım.fakat2gün önce lekelenme oldu hastalanıyotum sandım ama olmadı dünde yoğun bi akıntı geldi .okumuştum oysa ilacı bırakırsan en fazla 3 gün içinde hastalanıosun die ama lekelenmeyle bitti olay bu ay bunu hastalanmıştan saymamam gerekio dimi ayın 17sinimi beklemeliyim
Canım nasılsınn sende yumurtlamışsın onada çok sevindim ... Bak gördün mü olmayacak diye bişey yok daha önceden de yazmıştım ya iyi düşün iyi olsun bebek düşün bebek olsunİnşş yumurtan bebişe dönüşür canmm çok öptüm senii
ben de hamileyim arkadaslar...listede yerimi değiştirebilirsnz...
kızlar konuyu her gün takip ediyorum hamile arkadaşlar adına çok seviniyorum okudukça,
benım pazar gunuydu yumurtlama gunum doktor takibindeyım o yuzden net konuşuyoorum, çarşamba aşamından beri göğüs uçlarım öyle acıyo ki ,
acaba bu belirtiyi yaşayan var mı,
ben ocakta kımysal gebelik yaşamıştım o zaman bu belirti vardı sanırım adete yakın son günlerde başlamıştı,
şuan yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ve dokunamıyorum o kadar acıyorlar hassaslaştılar..
Canmm hayır olsun sonucu hamilelik olsun inşşYeşillik görmek iyidir evimde hamile ağırlamışım hmm ne güzel rüyaymış ya
iki gündür yazdıklarınızı oku oku inanın yeni bitirdim.. Sendrom01 ve azra_beril tebrik ediyorum sizleri .. İkinci çizgiişaretidirrr
Günaydın kızlar
Dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamile miyim? doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?
Bende bir kaç gündür şu garip gebelik testlerini paylaşalım diye düşünüyordum hem eğleniriz hemde zaman geçerdi. malum hepimiz beklemede ayrı stress oluyoruz
canım bencede tekrarla kesin hamilesin :))
bence bir yere gitme bekle önce netleştir derim ben
ayyyyyyyyyyyy sabah sabah iki hamile aysboz ve topidik güne uğur getirmişsinizrabbim sizede dualarınızı getirsin
Çok saolun .kafam allak bullak olmuştu doktora sordum hamilemiyim % 80 diyor ama tami kadın doğuma gitmen gerek diyor.. e hani kan testinde net çıkardı bişey söylemedi bana, ilaç da vermedi. çok hastayım.
kızlar bişe diyecek olan yok mu , aranızda bunu yaşayan olmadımı hiç:26:
kan alırlar inşallah canım.. bende sabah silik gördüm umarım hamilesindir.. burda kan almıyorlar hemen inşallah orda alırlar kanı
ben de hamileyim arkadaslar...listede yerimi değiştirebilirsnz...
malesef almadılar kan yarına kaldım ben özelde vericem inş. İnşallah hamileyizdirr yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?