aysbozcumm yani gercekten traji komik bi durum olmus senin icin.. ama herseyi yapariz biz bebeklerimiz icin. bi damacana su al.. calismanizi yapinca esin calisiyosa once onun suyunu isit buyuk bi tencerede abdest alacak kadar idare ediverin.. sonrada sen kullanirsin.. eskilerin hic evde suyu yokmusss hep pinardan getirip getiripp yazikk onlaraaaaidare ediverin gariiii calismayi aksatma ama
evet kızlar benim mart rüyam bitti nisanda tam kararlııyım peki ya sizler ? :))))
herkes BAT bilgisini verirse ekleyelim arkadaşlar
GELMEMESİ İÇİN DUALAR İSTEYEN BAT'LAR
yedikolik => 5 NİSAN (kendisinin mart ayı içinde hamiş olduğunu öğrenmesini diliyoruz :)
esrarengiz86 => 5 NİSAN ( umarım oda martta bebiş olduğunu öğrenir)
egumus => 5 NİSAN yaş 35 - 9 aydır
melisa87 => 5 NİSAN
ahseninur => 5 NİSAN
YESILFINDIK => 5 NİSAN
Damla17 =>5 NİSAN
sener => 6 NİSAN
kimim85 => 6 NİSAN (ortalama  )
meryemsare =>7 NİSAN
inci61inci => 7 NİSAN
topidik => 8 NİSAN
deniz_yyy => 9 NİSAN
Bbilim => 9 NİSAN
theparadise => 10 NİSAN
A_ZADE => 10 NİSAN
sendrom01 => 10 NİSAN
pufboregı => 11 NİSAN
cedricx => 12 NİSAN
dolunay78 = >12 NİSAN
gnl 84 => 12 NİSAN
ncy_ => 13 NİSAN
hersey_guzel_olacak => 12 NİSAN
sinolog => 14 NİSAN
ozlemgok => 15 NİSAN yaş 33 -1 yıldır- ilk çocuk
oznurun => 15 NİSAN
aysboz => 15 NİSAN
atarli => 17 NİSAN
dilzar => 17 NİSAN
alphinrosa => 18 NİSAN
__mevsim => 18 NİSAN
ucrubucrub => 19 NİSAN
Ceylinnila => 19 NİSAN
Meltemtnc => 19 NİSAN
beremm => 20 NİSAN
unlugul =>21 NİSAN
Nilay => 21 NİSAN
yedirenk79 => 23 NİSAN
aysenazz =>23 NİSAN
analist52 => 24 NİSAN
TUGBAYA => 24 NİSAN
dandinidandini => 25 NİSAN yaş 27 -2 Aydır- ilk çocuk kız ikinci isteniyor
Drysnr => 26 NİSAN
impossible_is_nothing => 27 NİSAN
ellermbomboskald24kasm11 => 27 NİSAN
melekkkkkim => 28 NİSAN
Nurecrin => 30 NİSAN
kırmızı gören mayısa sarkan hamiş adaylarımız
nrkny (umarım nisan sonunda bir sürpriz olur)
rosesoulcan => 3 NİSAN
mmmhhh afiyet olsun cnm sana yemis kadar oldumm.. erkekler bizi anlamazlar canim bosverInsallah seker esimde bu kkadar erkenden test mi belli olurmuspara tuzagi diyor.ama umut istegel yiyelim elmali yaptim hemde
eveeeeeeeetttttt variiiiiiiimmmmm...dolunay seninde 12 si imiş satın daha şimdiden yapılırmı sakın hee en azından önümüzdeki p.tesiyi felanmı beklesek beraber yapalım varmısın?
hadi hayirlisi ins..ama öylesi de hakediyor yaniii acımasızlara karşı acımasız olmak lazımm
inşallahh canımmminşallah bu ay hamiş olmak isteyenn herkesss hamiş kalır bu ayyyyyy
canım hergün meyveni sebzeni, hafta da 1 balık, 1 kez kırmızı et düzenli olarak tüketirsen eğer kilo problemin kalmaz :))bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım vitamin ilacını falan içmeyi ihmal etme hatta folik asiti de kullan doktoruna sorup en azından desteklersin.düşük riski de ortadan kalkar
Ahhh ahh bende aldım test duruyor evde dayanamadım birini yaptım diğerini bata kadar bekleyeceğim gerçi umudum yok ama olsun bi ihtimal bakacağım.. cumartesi progestan bitiyor bakalım artık yaparım o arada
Seksenler dizisini izliyomusunuz bilmiyorum orda kazan kaynatıyolar öncesinde. Eşimle dalgasını yapardık işten arardı kazanı ısıt geliyorum diye. Başımıza geldi daha töbeeee dalga geçmemmm. Bugünde hala test çift çizgi devam çalışmalara :)) yoruldum ama yaa
mevsim,egumus,dolunay 78 arkadaşlarım dualarınız için çok tşk ederim , allah razı olsun , inş . rabbim en kısa zamanda sizi de bana yetiştirir beraber büyütürüz karnımızı bebişlerimizi,
ne kadar zormuş meger bu konular insan başına gelmeden anlamıyor muş , ben çok takıyordum çok üzülüyordum sadece iki kez denememe ragmen, takmamak da elde değil ( kv ve ailesinden herkes sürekli arıyorlar laf sokuyorlardı , hala da öyle gerçi, kv mi nasılsın diye arıyor eşim hemen diyorki şu şu şu akrabaların çocugu olcak hamile siz niye yapmıyorsunuz, her telde sora sora bıktırdı bizde yapmıyoruz demek istemiyorduk büyük konuşmamak için kısmet diyip geçiştiriyoruz daha çok abartıyordu, heleki eltim benden önce evlendi hamile kaldı evlerine gidiyoz izine felan kv ler de aynı muhabbet , görümceye gidiyoz aynı , telde kardeşleri arıyor aynı , zehir oluyordu sevinemiyordum bile memleketime gittim diye , gece yatınca aglıyordum hep dua ediyordum, p.tesi tahlili verdim salı çıkcak dediler, p.tesi tahlili verdiğim akşam eşim ailesini aradı nasılsınız diyor kadın ordan hala hamileleri sayıyor nispet yapar gibi , ( ayıp denen bişy var , napıosunuz de , hadi kapatın çocuk yapın ne arıyorsunuz diyor, 2 gün aramayınca aramıyorsunuz diyor , ) neyse yine sayıyor sayıyor laf sokuyor felan , çok üzüldüm o günde hep dua ettim, sabah sonuç almaya giderken ayaklarım götürmedi yok dicek diye , sırada beklerken öyle dualar okudum ki, allahım dedim sen görüyorsun bana yapılanları nolur bu insanlara fırsatımı verme bana da evlat layık gör dedim , çok dua ettim girdiğimde de doktor diyince şok oldum tansiyonumu felan ölçtüler nabzım fırlamış , kızım diyo ne bukadar heycanlandın , o kadar çok şey yaşattılarki o an kimse umrumda olmadı sanki sadece bebeğim ve ben varım hayatta gibi , zerrecik bişy de olsa tüm dünyamı değiştirdi,eve gelene kadarda ağladım şükrederek geldim , allahım dedim ne büyüksün umudum tükendiği anda nası da sevindirdin unutmadın beni hamd olsun sana dedim.seni çok seviyorum allahım dedim.
onlar laf soktukça ben kasılıyordum , sürekli yumurtlama takip et, ateş bilmem ne diye, ve olmadı , sonra eşim saolsun dedi kasma vardır bi günü zamanı boşver kısmet dedi düşünmedim hiç ne gelirse allahım senden tevekkül ediyorum dedim neyse hayırlısı o olsun dedim rabbimde sevindirdi beni, şimdi hiç haber veresim gelmiyor beklicez 2-3 ay öle dicez inş.
çok takınca olmuyor , belki inanmazsınız ama öyle dua ediyorum ki size, herkese, allahım diyorum beni sevindirdiğin gibi onları da sevindir, senden başka kimsemiz yok diyorum, hepimize layık gör evladı isteyene ver diyorum,inş.inş.inşallaaaahhhhh sizinde haberlerinizi burdan alcam eminim, rabbim tüm umutlar kesilince yardım ediyor
Eki Görüntüle 675430
buda benim tatlı aşkım kardeş istiyoruz bizde 20 ayı bitti.
İnşallah ekleyebilmişimdir resmi.
evet kızlar benim mart rüyam bitti nisanda tam kararlııyım peki ya sizler ? :))))
herkes BAT bilgisini verirse ekleyelim arkadaşlar
GELMEMESİ İÇİN DUALAR İSTEYEN BAT'LAR
yedikolik => 5 NİSAN (kendisinin mart ayı içinde hamiş olduğunu öğrenmesini diliyoruz :)
esrarengiz86 => 5 NİSAN ( umarım oda martta bebiş olduğunu öğrenir)
egumus => 5 NİSAN yaş 35 - 9 aydır
melisa87 => 5 NİSAN
ahseninur => 5 NİSAN
YESILFINDIK => 5 NİSAN
Damla17 =>5 NİSAN
sener => 6 NİSAN
kimim85 => 6 NİSAN (ortalama  )
meryemsare =>7 NİSAN
inci61inci => 7 NİSAN
topidik => 8 NİSAN
deniz_yyy => 9 NİSAN
Bbilim => 9 NİSAN
theparadise => 10 NİSAN
A_ZADE => 10 NİSAN
sendrom01 => 10 NİSAN
pufboregı => 11 NİSAN
cedricx => 12 NİSAN
dolunay78 = >12 NİSAN
gnl 84 => 12 NİSAN
ncy_ => 13 NİSAN
hersey_guzel_olacak => 12 NİSAN
sinolog => 14 NİSAN
ozlemgok => 15 NİSAN yaş 33 -1 yıldır- ilk çocuk
oznurun => 15 NİSAN
aysboz => 15 NİSAN
atarli => 17 NİSAN
dilzar => 17 NİSAN
alphinrosa => 18 NİSAN
__mevsim => 18 NİSAN
ucrubucrub => 19 NİSAN
Ceylinnila => 19 NİSAN
Meltemtnc => 19 NİSAN
beremm => 20 NİSAN
unlugul =>21 NİSAN
Nilay => 21 NİSAN
yedirenk79 => 23 NİSAN
aysenazz =>23 NİSAN
analist52 => 24 NİSAN
TUGBAYA => 24 NİSAN
dandinidandini => 25 NİSAN yaş 27 -2 Aydır- ilk çocuk kız ikinci isteniyor
Drysnr => 26 NİSAN
impossible_is_nothing => 27 NİSAN
ellermbomboskald24kasm11 => 27 NİSAN
melekkkkkim => 28 NİSAN
Nurecrin => 30 NİSAN
kırmızı gören mayısa sarkan hamiş adaylarımız
nrkny (umarım nisan sonunda bir sürpriz olur)
rosesoulcan => 3 NİSAN
bugun daha bitmedi kuzumbuhunde telafi edebilirsinnn bizde seni ozlediiiikkkkkk..
Bayanlar ne var ne yok :13:
kızlar ben ovulasyon testi alıyorum bu ayda kullanacağım benim bat 28 nisan a kaydı artık.
bitki kürleri eşime keçi boynuzu kürü,
yastık koyma falan
silkeletme denedim, daha kalmış mı bi yöntem bilen varmı arkadaşlar yaa
yani ekimden beri istiyorum ve 27 yaşındayım bıktım artık yaa
allah sizi inandırsın ovulasyon testine göre çalışıyoruz onun dışında da bişey yapamıyoruz.zaten çalışmada çocuk maksatlı olunca zevk mevk bi kenara kalıyo.
of of..
canim evde test yapmadin mi hiiicccherkes batını yazmış ama ben kaldım mart ayında hala hasta olmadım cuma dr gidicem artık dua edin lütfen hamileyimdir inş...
olsun cnm bizde oyle hissediyouruzz ayni hisleri paylasiyiruzMisafir vardı, kalamadım fazla.cidden bir eksiklik hissediyorum sizlerle konusmayinca :))
Dolunayimm rosesoulcannn napiyorsunuz kızlar?
benim BAT 6 nisan sizce test yapsam çıkar mı
kızlar benim adetim daha 9 nisan ama buğün akıntımın rengi kahverengiye döndüsanırım bu ay da umutlarım bitmek üzere nisan ayında bir umut tekrar deneyeceğim ovulasyon testi alacağım bende.
birde sizden yardım bekliyorum soğan kürü ve incir kürü nasıl yapılıyor bana biri anlatabilir mi onları da denemek istiyorum bu ay şu an o kadar üzgünüm ki beni en iyi siz anlarsınız
kızlar benim adetim daha 9 nisan ama buğün akıntımın rengi kahverengiye döndüsanırım bu ay da umutlarım bitmek üzere nisan ayında bir umut tekrar deneyeceğim ovulasyon testi alacağım bende.
birde sizden yardım bekliyorum soğan kürü ve incir kürü nasıl yapılıyor bana biri anlatabilir mi onları da denemek istiyorum bu ay şu an o kadar üzgünüm ki beni en iyi siz anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?