Herkes karşısındakini kendi gibi sanıyor heralde

Nur-5

Başak kadını
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
177
94
48
29
Kızlar iyi geceler herkese kendimi bildim bileli hep birşeylerle savaşıyorum hiç bir zaman öyle sakin monoton bi hayatım olmadı hep bi çaba hep bi savaş hep mi mücadale oldu hayatımda evlendiğim zamanda böyle olsun istiyorum ve çok zor hayat yaşadıklarını bildiğim için asker yada polis bir eş istiyorum söyleyince tepki direkt üniforma meraklısısın oluyor ihtiyacım yok üniformaya nette herşey var çok özensem alır giyerim sadece hayatlarına özeniyorum sağlık problemlerinden dolayı ben olamadım eşim olsun istiyorum çok şey mi ya ?

Asker ve polislerin hayatının hangi kısmına özeniyorsunuz anlamadım ?
Çünkü vatan için birşey yapabiliyorlar hepimiz seve seve canımızı veririz tabiki ama bende isterdiö terörü yok etmek adına birşey yapayım

Hayır bu sizin tercihiniz elbette ki..
Ama nacizane polis,asker olması önceliğiniz olmasın,zira kıyafetin içindeki evlilik gibi bir durumda daha çok anlam kazanıyor.

Hayat arkadaşınızı gerçekleştiremediğiniz hayallerinizle seçmek nasıl olur bilmem..

Hayallerime kavustum kavusacak bi hayalim yokki bunun dısında

Zor bi hayat yaşamıyor musunuz ? Kaybedecek korkusuyla
Zor yanları tabiki var buna rağmen mesleğini seviyorum
Kaybetme kısmi Allahın takdiri be canım herşeyin hayırlısı olsun
E birileride bu işi yapmak zorunda tabi

Tercih meselesi ama asker polis eşi olmak cok zor.
Uykunuzun en güzel yerinde veya aldıgınız hamilelik haberinde yada dogum yaparken elinizi turan eş olmayacak siz sancı çekerken o görevde olacak.
Yarın bir gün çocuklarınız baba baba dediğinde sürekli açıklama yapacaksınız ne zaman gelir diye hep soracaklar.
Çocuklarınızın dgumgunu olacak belki beraber fotograf çektiremeyeceksiniz çünkü o gün nöbeti vardır.
Bayram gelecek siz memlekete gidemeyeceksiniz hatta cocuklarınızla bile bayramda gezemeyeceksiniz.
Asker ve polis eşi veya cocugu olmak sandıgı kadar kolay değildir.
Birebir yaşadıgım şeylerdi bunlar benim.
Üstüne genelde çogunda olan psikolojik sorunlarla başedeceksiniz sinirli ve stresli bir hayatınız olacak.
Bunları baştan yapabilirim derseniz ne ala
Her zmana takdir ediyorum bilin ki onlar belki göreve gidiyor çalışıyor ama siz de bir nevi görevde gibi oluyorsunuz.
Hatta bazı zamanlar sokaga çıkma yasıgı bile koyuyorlar.

Polis eşi olarak söylemek istediklerm var
Bir kere ben monoton hayatı istemiyorum sevmiyorum diye polis ya da asker eşi olmak istemek çok saçma , eşiniz vaktinin %90 ini gorevde geçirecek çünkü , eşinizle görevden göreve kosacaksaniz orasıni bilemem.
Eğer bir uğraşıniz yoksa evde bol eş beklemeli bol kaygılı bir sürü zamanınız olur .

biyorum birçok şeye tanık oldum evli olmak ama yalnız olmak gibi farkındayım ama hayalim işte

Gidebileceğim hwr yere giderim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…