Herkes Kaynanadan şikayetçi, peki Kaynanası olmayanlar mutlu musunuz?

aaahhhhhhh ne güzel kaynana derdini yok kocanla anesi yüzünden kavga etmiyorsun keşke benim kaynanamda olmasaydı ama neyaparsın var baş belası oğluna dokunsam o bana dokunsa çatlıyor kıskanıyor eeee öyle olunca bende ondan oğlunu kıskanıyorum ve hiç aramız yok

en iyi kaynan ölüüüüüüüüüüü kaynana
sen allahın sevdiği kuluymuşsun şükret canım

Ben isterdim aslında benimle çok ilgili ve yapmacık hareketlerı olmayan bır kayınvalıdeye sahıp olmak.Evet var ama İstanbulda oturmuyor bize bıraz uzak.Aslında çok iyi bir sey sürekli gelip gidecek vs.Her seye karısacak böylesı sanırım daha iyi.Yalnız tek sınırlendıgım sey bızım evlılık hazırlıgımızda bıze hıc bır sey yapmaması her seyı esımle babamın yapması benı bazen fazla gerıyor ama umursamadıgım zamanlarda olmuyor degıl :) Böylesı daha ıyı onu hıc cekemezdım zaten.Denk gelmıs heheh.Her zaman soyledıgım gıbı benım bır annem var bır babam.Fakat kayınpederımı cok sevıyorum bır de esımın uvey annesını dunya tatlısı ınsanlar.Eşimin anne babası ayrı çunku.Her hafta onlara gıderız.Yanı kaynanam varmıs yokmus problem degıl.Ne ararım ne sorarım...Saygısızlık yapmam ama ısım de olmaz.Esımın uvey annesı, gercek annesınden daha ınsan daha vıcdanlı,daha durust benım ıcınde onemlı olan bu zaten :) Bbegımız olsun ılerde onlara verıcem çok cici anneanne dede olacaklar,baksın dursunlar :)))

canımm bence eşinin annesi hayatta olsaydı çok kötü olsaydı bile annem çok iyi diyecekti...evlendikten sonra anneleri kıymete biniyor melek oluyor:delphin::delphin:

kayınvalidem var ve 2 senedir tanışırız çok da iyidir aramız. çok severim kendisini o da beni sever.
yani bu kaynanadan kaynanaya değişir.

benim de yok kayınvalidem 10 sene önce vefat etmiş hiç tanımadım.ama eşim hiç annem sağ olsaydı anlaşırdınız demedi rahmetli biraz huysuzmuş galiba bilmiyorum tabii.

ama benim de cici kayınvalidem var üvey yani :D

daha bu yaz evlendiler benden sonra yani bu durumda ben ona kaynanalık yapabiler miyim:jeyyar::roflol:

tabii yaparım o benden sonra evlendi:roflol:

benim de yok kayınvalidem 10 sene önce vefat etmiş hiç tanımadım.ama eşim hiç annem sağ olsaydı anlaşırdınız demedi rahmetli biraz huysuzmuş galiba bilmiyorum tabii.

ama benim de cici kayınvalidem var üvey yani :D

daha bu yaz evlendiler benden sonra yani bu durumda ben ona kaynanalık yapabiler miyim:jeyyar::roflol:

tabii yaparım o benden sonra evlendi:roflol:

ballı gelin senii:)

tabi ailenin kıdemlisi sensin şimdi o ne yaparsa '' çekil bakıym evin bi düzebi var sen bilmezsin sen sus sonradan gelen çokk karışmaz deyip dur'' kadında neye uğradığını şaşırır:)))

umarım iyi anlaşırsınız...Alllah geçim versin.

ballı gelin senii:)

tabi ailenin kıdemlisi sensin şimdi o ne yaparsa '' çekil bakıym evin bi düzebi var sen bilmezsin sen sus sonradan gelen çokk karışmaz deyip dur'' kadında neye uğradığını şaşırır:)))

umarım iyi anlaşırsınız...Alllah geçim versin.

demi ama :roflol:

ben evlenmeden rahmetli olmuş kayınvalidem ama olsun çok isterdim
herkese çok iyi bir insan olduğunu söylüyor toğrağı bol olsun

arkadaşlar size bişey sorucam benim kayın validem var ama geçenlerde çok kötü tartıştık daha doğrusu o söyledi ben dinledim 6 yıllık evliyim bana beni en başından beri seni ne istedim nede sevdim hiç ama hiç istemedim dedi benim tek kabahatim yani evde yemek olsun iş olsun kendi başıma yapmam ona sormadan sizce bu çokmu suç yani herşeyi sonuçta çok güzel bi şekilde yürütüyorum ama o yinede şikayet ediyor bende bir haftadır konuşmuyorum ilk defa küs duruyorum sizce napmalıyım onun konuşmasınımı beklemeliyim yoksa konuşayımmı ve aynı zamanda bu söylediği söz çok ağrıma gidiyor

yakinda 2. gelin gelecek eeee böylece bende kidemlenecegim.kayinpeder de bu gece ona dedi yakinda ikinci gelin geliyo birinciyle ugra$amazken ikitane olunca bakalim ne yapacaksin diyeekaydirigubbakcemile3görecezzz iyi günler ileride ,ben bekleme moduna gectim.. kaynanasi olmayanlarda hic üzülmesin bence,iyileri cok azinlikta cünkü oda kime denk gelirse artk.

Son düzenleme:
Back
X