- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden giden gittikten sonra hiçbir şeyin önemi yok ki. Bilmiyorum, benim için yok yani. Birilerinin belasını falan bulması benim hayatıma etki etmedikten sonra fifi..Bu konuları biraz bile fazla düşünmeye gelmiyor.
Ne kadar inançlı olursan ol bir anda isyanın kıyısında buluyor kendini insan.
İlahi adalet elbet bir gün yerini bulur ama bizim içimiz soğur mu bilmiyorum.
Allah erken göstersin bize belki bir parça sakinleşiriz.
Senden giden gittikten sonra hiçbir şeyin önemi yok ki. Bilmiyorum, benim için yok yani. Birilerinin belasını falan bulması benim hayatıma etki etmedikten sonra fifi..
Olgunluk değil , ben cidden rahatlayamıyorum. İnsanlar kendilerine ne güzel motivasyon yapıyorlar, onların uğradığı zararın bana yaraması lazım rahatlamam için, yoksa bana ne.Evet benim hayatıma etki etmez ama yapti buldu, ohhh o da üzülsün belki ettiği gelir aklına da anlar diye düşünmeden edemiyorum.
Cok azdır olgun düşünüp umursamadığım zaman dilimi.
Genelde gıcık doluyum, pis bencillerin keyfinin bu denli yerindeligi uyuz ediyor beni.
Valla kaçtır benzer duygularla konu acacaktim durdurdum kendimi. Buraya döküldüm az iyi oldu![]()
benden ne istiyorsunuz tam olarak47 sine kadar gelin bulamadı diye bişey yok, o ailenin dengi insanlar ona kız vermedi diye bir şey var. 50 sinde de o kadar seçici olmayıverirler, olur biter.
Ben meraklı değilim. Hayat bu. Gerçekler bu. Gerçekleri söylemem hoşunuza gitmiyor. Kötüyüm mötüyüm ama gerçekçiyim. Gittiğiniz yol yol değil. Onlar ateş, elbet bir gün sönecekler ama sizi de yakmış olacaklar. Siz yandıktan sonra onların sönmesinin size faydası yok. Niyetinizin ne olduğunu bilmeme rağmen sizi uyarmaya çalışıyorsam hala içimde ufak da olsa bir iyilik kalmış demektir. Çünkü bunu yapmak da akıl kârı değil. Dinlemeyeceğiniz apaçık. Ayrıca çok üzüldüm bana cevap vermeyeceğiniz için, nasıl üzüldüm anlatamam. Yaşayamam bu dertle ben.:) Gidin bitirin kendinizi, o güne kadar ben sizi hatırlamam bile.benden ne istiyorsunuz tam olarak
yeterince üzgünüm
siz onu ve beni tanımıyorsunuz bile hayatınızda görmediğiniz ve görmeyeceğiniz insanlar hakkında tanımadan etmeden nasıl yorum yapabiliyorsunuz
ne kadar kötü kalplisiniz
ben nikahımı vermedikten sonra nasıl evlenebilir?
ne meraklısınız daha boşanmamış birini evlendirmeye ?
annesi yine hor görmeye aşağılamaya devam edecek
şizofren ve karşılıklı aynı caddede oturan oğlunu asla yalnız bırakmayan, kızının çocugu olmayacak diye gelinine de sakın cocuk yapma diyen bir kayınvalideye kim ne kadar sabredebilir?
ya siz nasıl bir insansınız?
artık sizin hicbir mesajınıza cevap vermeyeceğim
Ustune duseni yaptin sen..yani uyardin diye kotu kalpli miBen meraklı değilim. Hayat bu. Gerçekler bu. Gerçekleri söylemem hoşunuza gitmiyor. Kötüyüm mötüyüm ama gerçekçiyim. Gittiğiniz yol yol değil. Onlar ateş, elbet bir gün sönecekler ama sizi de yakmış olacaklar. Siz yandıktan sonra onların sönmesinin size faydası yok. Niyetinizin ne olduğunu bilmeme rağmen sizi uyarmaya çalışıyorsam hala içimde ufak da olsa bir iyilik kalmış demektir. Çünkü bunu yapmak da akıl kârı değil. Dinlemeyeceğiniz apaçık. Ayrıca çok üzüldüm bana cevap vermeyeceğiniz için, nasıl üzüldüm anlatamam. Yaşayamam bu dertle ben.:) Gidin bitirin kendinizi, o güne kadar ben sizi hatırlamam bile.
Ben kötü olmaya razıyım. Kötü olmaktan da aşırı memnunum. Herkes biraz kötü olmalı bence. Kötülük hayat kurtarır. Sen beni de onları da tanımıyorsun diyor da, anlattıklarından çıkan profil aşşırı tanıdık. Valla doğru, boşanmayı beklemezler. Yapabileceğin tek şey zinadan dava açmak olur. Onlara koymaz bile. Elbet onların da belasını verecek biri var, ama bu kendisi değil. Erkekliğin 10 da 9 u kaçmak diyorlar ya, evet, bazen geri basmayı bilmek gerekiyor, kendi sağlığın sıhhatin için. Birinin belası olmaya and içtiysen önce kendimi nasıl kurtarırıma bakacaksın. Yoksa heder olursun.Ustune duseni yaptin sen..yani uyardin diye kotu kalpli mi
Oldundost aci soyler derler.. bu dogru bence…
Ayrica artik kimse evlenmek icin bosanmayi beklemiyor bile.. hatta dugun bile yapiyolar..
Bitmis gitmis seyin arkasina dusmenin kimseye faydasi yok.. evlilikte demek birseyler bitmisti ki bu raddeye geldiler. Mahkemede surundursen ne olacak? Ki surunme diye bursey mi kaldi yani bu devirde.. bitmis bir evlilikte baskasiyla oldu diye birsey yasamak neden suc olsun?Ben kötü olmaya razıyım. Kötü olmaktan da aşırı memnunum. Herkes biraz kötü olmalı bence. Kötülük hayat kurtarır. Sen beni de onları da tanımıyorsun diyor da, anlattıklarından çıkan profil aşşırı tanıdık. Valla doğru, boşanmayı beklemezler. Yapabileceğin tek şey zinadan dava açmak olur. Onlara koymaz bile. Elbet onların da belasını verecek biri var, ama bu kendisi değil. Erkekliğin 10 da 9 u kaçmak diyorlar ya, evet, bazen geri basmayı bilmek gerekiyor, kendi sağlığın sıhhatin için. Birinin belası olmaya and içtiysen önce kendimi nasıl kurtarırıma bakacaksın. Yoksa heder olursun.
6 ay sonra böyle dusunmeyeceksiniz47sine kadar gelin bulamayan 50sinde hicten bulamaz..nikahımı vermeyeceğim. onunla evli kalmaya asla niyetim yok maksat süründürmek
hayatına mutlu bir şekilde devam edemeyecek
ben ağlarken o mutlu olmayacak
yaptıklari yanlarına kâr kalamayacak
Avukatımla ve bir hakimle konuştum.
Yok öyle anlaşmalı boşanmak..
En az 3 yıl süründüreceğim mahkemede.
Avukatımla tekrar konuştum dava bitimine kadar evi terk etmeyeceğim, altınları da alıyorum.nafaka da alacağım..
Ben aldatmadım, evi terk etmedim.
Burada aynı sitede 3 ay evli kalıp da evini terk etmeyen benim durumumda bir bayanla da tanıştım.
Evi terk ettiği için o kusurlu.
2 yıl sonra 50 yaşına girecek kel ve göbekli ailesiyle yaşayan adam kendine bir kurban daha bulamayacak
Ben zaten bitik durumdayım..artık bu saatten sonra yuva kuramam evlat sahibi de olamam
Ben yandım onun da canını yakacağım
Kanunlar benden yana cünkü haklı benim
Sümüklü bir mendil gibi beni kullanıp atamayacaklar
Nikahımı vermezsem asla boşanamıyoruz 4 tane avukatla konuştum![]()
Taleplerinizi karsi tarafa iletin. Kabul ederlerse once cekismeli dava acip sonra anlasmaliya cevirebilirsiniz.
Illa 3 yil dava surdurecegim diyorsaniz unutmayin boynu bukuk adliyeye gelip gitmeyecekler. Bircok iftiraya maruz kalacaksiniz. Diger tarafin kusurlu olmasi icin bariz sebepler var. Cinsellik olmamasi, hakaret gibi. Bunlarin hepsini size karsi kullanacaklar. Mahkeme aninda oyle seyler duyacaksiniz ki, siz daha cok uzuleceksiniz. Nafaka, altin, tazminat konusunda anlasirsaniz direkt bosanin. Nikahi vermemek icinizi sogutmayacak.
Taleplerinizi karsi tarafa iletin. Kabul ederlerse once cekismeli dava acip sonra anlasmaliya cevirebilirsiniz.
Illa 3 yil dava surdurecegim diyorsaniz unutmayin boynu bukuk adliyeye gelip gitmeyecekler. Bircok iftiraya maruz kalacaksiniz. Diger tarafin kusurlu olmasi icin bariz sebepler var. Cinsellik olmamasi, hakaret gibi. Bunlarin hepsini size karsi kullanacaklar. Mahkeme aninda oyle seyler duyacaksiniz ki, siz daha cok uzuleceksiniz. Nafaka, altin, tazminat konusunda anlasirsaniz direkt bosanin. Nikahi vermemek icinizi sogutmayacak.
Anlatilanlara bakilirsa siz haklisiniz. Yakin arkadaslarimin bosanma davalari karsilikli iftiralarla, akil sagligi raporlariyla, sahte darp raporlari, hırsızlık suclamalari, uzaklastirma kararlari ve su an aklima gelmeyen bircok seyle ilerledi. Bunlari kaldirmak icin saglam psikoloji gerekiyor. Sizi bu kadar saglam goremedigim icin uyarmak istedim.3 kez red etti beni cinsel açıdan..anlatabildim mi bilmiyorum kalbim çok ağrıyor iğneler batıyor
tv karsisinda elinde kumanda surekli her gece yanina gider sırnaşırdım sarılırdım ama yok yok olmayınca olmuyormuş
annemle ilgilenmeyince senden soğuyorum aynı yatakta yatasım gelmiyor diyordu
sonra da ben cocuk istemiyorum 47 yaşından sonra deyince ruhen çöktüm
Mahser gunu diye bir sey yok maalesef. Elimizde sadece bu hayat, sadece bu dunya var. Masallarla kendinizi avutmayin. Kendiniz ve kendi hayatiniz icin savasin! Olumu arzulamayin. Olum zaten herkese gelecek ve ondan sonra bir hayat da yok. Bu hayatiniz icin savasin!Şöyle yaşadıklarıma dönüp baktığım zaman, hayal kırıklıklarıma, yaşadığım haksızlıklara canım çok sıkılıyor. bunalıyorum..
Hakkım o kadar yendiki bakıyorum herkes yerinde çok mutlu.
Mahşer gününü bekliyorum hesap sorabilmek için.
iyiki ölüm var.. ölüm bu dünyadaki adaletli olan tekşey..
Umarım birgün bu satırlarımı okuduktan sonra elimi kalbime götürüp çok şükür herşey geçti diyebilirim..
Çok haklısınız, duruşunuzu çok takdir ettim. İntikam peşinde gollum olmanın anlamı yok. İyi bir hayat yaşamaya gayret etmek çok daha yapıcı bir duruş.Hayat yediğin yumruk sayısına bakmaz. Ayağa kalkıp kalkamadığına bakar.