- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Benim esimde almaz ama sorunda yapmam.Mesela marketi gezer evin eksiklerini alırken onlari da eklerim.Biraz büyütüyorsunuz sanirim☺Ama sizinkileri kullanmasi hoş değil orada haklisiniz.Ayrica bastan böyle alistirmissiniz simdi yapmamaniz sıkıntı olurMerhabalar
Eşim kendisine bir çorap bile almaz her şeyini ben alıyorum. Ama artık yoruldum hem evin marketi pazarı çocuğun kıyafetleri kendi ihtiyaçlarım zor yetişiyorum. Ben çalışmıyorum diye hepsi bende. Kendiside alışverişten hoşlanmaz. Ama düşünün parfümü bitiyor diş macunu bitiyor benimkileri kullanıyor. Al diyorum benim zamanım yok alışveriş sevmiyorum diyor bende kendisi öğrensin diye almıyorum. Eşyalarımıda saklayacağım böyle diyince kızıyor evlilikte birbirimizi tamamlayacağız sen hallet diyor ama yıldım inanın. Delik çorap falan giyiyor inanjn ne yapacağım bilmiyorum hep böyleymiş ama yıldım onun eksiklerni tamamlamaktan
Benim eşim de almaz çorap, don takibini ben yaparım.Benim esimde almaz ama sorunda yapmam.Mesela marketi gezer evin eksiklerini alırken onlari da eklerim.Biraz büyütüyorsunuz sanirim☺Ama sizinkileri kullanmasi hoş değil orada haklisiniz.Ayrica bastan böyle alistirmissiniz simdi yapmamaniz sıkıntı olur
Him çalışması etkilemiştir tabi ama keşke bastan yapmasaydı.Simdi yapmamasi aralarında sorun olurBenim eşim de almaz çorap, don takibini ben yaparım.Evin eksikleriyle ilgili hiç bir fikri yok. Ben de sorun etmem. Ama konu sahibi hem çalışıyor hem çocuklar var diye belki extra bunalmıştır
Evet baştan alışmış adam. Bir de aklıma şöyle bir ihtimal geldi konu sahibi zor beğenen biriyse aa o mu alınır o nu alma falan tarzı konuştuysa adam elini eteğini çekmiş olabilir.Him çalışması etkilemiştir tabi ama keşke bastan yapmasaydı.Simdi yapmamasi aralarında sorun olur
Evlilikte birbirini tamamlama olayını da yanlış anlamis. O tamamlama 50-50 olunca güzel. İşlerin %90'ini siz halledin %10'u ona kalsın ohh paşam. Bu kadar yormayın kendinizi değmiyorMerhabalar
Eşim kendisine bir çorap bile almaz her şeyini ben alıyorum. Ama artık yoruldum hem evin marketi pazarı çocuğun kıyafetleri kendi ihtiyaçlarım zor yetişiyorum. Ben çalışmıyorum diye hepsi bende. Kendiside alışverişten hoşlanmaz. Ama düşünün parfümü bitiyor diş macunu bitiyor benimkileri kullanıyor. Al diyorum benim zamanım yok alışveriş sevmiyorum diyor bende kendisi öğrensin diye almıyorum. Eşyalarımıda saklayacağım böyle diyince kızıyor evlilikte birbirimizi tamamlayacağız sen hallet diyor ama yıldım inanın. Delik çorap falan giyiyor inanjn ne yapacağım bilmiyorum hep böyleymiş ama yıldım onun eksiklerni tamamlamaktan
Aa ben neden konu sahibi çalışıyor anladım. Yani böyle düşününce evet ne var evin eksiklerini almaya üstelik bir çok şey internetten alınabilirken.Bunda bu kadar dert edecek ne var anlayamadım. Şu anda ülkenin genel durumunu da düşünürsek, alışveriş merkezleri v.s erken kapanıyor.Ben akşam iş yerinden geldiğimde hiç bir yere gidecek halim kalmıyor zaten. Siz de çalışmadığını belirtmiştiniz. Ne olacak alışveriş yaparken eşinizin de ihtiyaçlarını almaktan. Aldığınız şeyleri beğenmemezlik yapmıyorsa bu kadar sorun teşkil edecek bir durum görünmüyor. Fiziksel yorgunluk varsa İnternetten de alışveriş yapabilirsiniz.
Bence deodorantı filan kullanıyodur. Ben de fresh kokular seçerim. Erkek kardeşim bi kere kullanmıştı kendininkini unutunca.Parfüm unisex mi?
Bu kadar rahata alıştırıp her bittiğinde tedarik etmeyin sizde.
Ben hem çalışıyorum hem de eşimin de tüm alışverişini yapıyorum ,alışverişi seviyorum, çünkü neden sevmeyeyimMerhabalar
Calvin one geldi gözümün önüne birdenBence deodorantı filan kullanıyodur. Ben de fresh kokular seçerim. Erkek kardeşim bi kere kullanmıştı kendininkini unutunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?