Herkes mi böyle

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhabalar
Eşim kendisine bir çorap bile almaz her şeyini ben alıyorum. Ama artık yoruldum hem evin marketi pazarı çocuğun kıyafetleri kendi ihtiyaçlarım zor yetişiyorum. Ben çalışmıyorum diye hepsi bende. Kendiside alışverişten hoşlanmaz. Ama düşünün parfümü bitiyor diş macunu bitiyor benimkileri kullanıyor. Al diyorum benim zamanım yok alışveriş sevmiyorum diyor bende kendisi öğrensin diye almıyorum. Eşyalarımıda saklayacağım böyle diyince kızıyor evlilikte birbirimizi tamamlayacağız sen hallet diyor ama yıldım inanın. Delik çorap falan giyiyor inanjn ne yapacağım bilmiyorum hep böyleymiş ama yıldım onun eksiklerni tamamlamaktan

Benim esimde almaz ama sorunda yapmam.Mesela marketi gezer evin eksiklerini alırken onlari da eklerim.Biraz büyütüyorsunuz sanirim☺Ama sizinkileri kullanmasi hoş değil orada haklisiniz.Ayrica bastan böyle alistirmissiniz simdi yapmamaniz sıkıntı olur

Sizi yoran maddi olarak sizin almanız mı yoksa bununla sizin ilgilenmek zorunda olmanız mı?
Bir süre siz de rahat davranın almayın. Siz tamamladıkça o iyice salmış demek ki

Benim eşim de almaz çorap, don takibini ben yaparım. Evin eksikleriyle ilgili hiç bir fikri yok. Ben de sorun etmem. Ama konu sahibi hem çalışıyor hem çocuklar var diye belki extra bunalmıştır

Benim eşim de almaz çorap, don takibini ben yaparım. Evin eksikleriyle ilgili hiç bir fikri yok. Ben de sorun etmem. Ama konu sahibi hem çalışıyor hem çocuklar var diye belki extra bunalmıştır
Him çalışması etkilemiştir tabi ama keşke bastan yapmasaydı.Simdi yapmamasi aralarında sorun olur

Nasıl alistirirsan öyle gider

Him çalışması etkilemiştir tabi ama keşke bastan yapmasaydı.Simdi yapmamasi aralarında sorun olur
Evet baştan alışmış adam. Bir de aklıma şöyle bir ihtimal geldi konu sahibi zor beğenen biriyse aa o mu alınır o nu alma falan tarzı konuştuysa adam elini eteğini çekmiş olabilir.

Evli değilim ama sevgilim gelip uzun süreli bende kaldığında o da bilmez ne var ne yok. Alışverişe beraber çıkarız. Market işinde yorulmayın bence sanal market kullanabilirsiniz migros a101 getir banabi vs. Parfümü falan bittiyse de hemen internetten yenisini söyleyin. Teknoloji büyük kolaylık.

Evlilikte birbirini tamamlama olayını da yanlış anlamis. O tamamlama 50-50 olunca güzel. İşlerin %90'ini siz halledin %10'u ona kalsın ohh paşam. Bu kadar yormayın kendinizi değmiyor

Bunda bu kadar dert edecek ne var anlayamadım. Şu anda ülkenin genel durumunu da düşünürsek, alışveriş merkezleri v.s erken kapanıyor.Ben akşam iş yerinden geldiğimde hiç bir yere gidecek halim kalmıyor zaten. Siz de çalışmadığını belirtmiştiniz. Ne olacak alışveriş yaparken eşinizin de ihtiyaçlarını almaktan. Aldığınız şeyleri beğenmemezlik yapmıyorsa bu kadar sorun teşkil edecek bir durum görünmüyor. Fiziksel yorgunluk varsa İnternetten de alışveriş yapabilirsiniz.

Aa ben neden konu sahibi çalışıyor anladım. Yani böyle düşününce evet ne var evin eksiklerini almaya üstelik bir çok şey internetten alınabilirken.

E beğenmiyoz kafalarının kaldırmayacağı laflar ediyoz bunalıyo adamlar. Ben de alırım hep eşime. Yarın sana eşofman alcam özel bi isteğin var mı diyom varsa söylüyo yoksa bi şey demiyo.

Parfüm unisex mi?
Bu kadar rahata alıştırıp her bittiğinde tedarik etmeyin sizde.

Ben hem çalışıyorum hem de eşimin de tüm alışverişini yapıyorum ,alışverişi seviyorum, çünkü neden sevmeyeyim ama ondan sorumluluklarını almayın. Market alışverişine birlikte gidin, ürünleri siz alın ama poşetleri o taşısın o yapsın ödemeyi. Faturaları o ödesin (online öder devlet kurumşlarına gitmez üzülmeyin ) yani bazı şeyleri birlikte yapmak güzeldir ama çalışmıyorsanız da bazı şeyleri yüklenmelisiniz. Herşeyi devletten beklememek lazım

Bence deodorantı filan kullanıyodur. Ben de fresh kokular seçerim. Erkek kardeşim bi kere kullanmıştı kendininkini unutunca.
Calvin one geldi gözümün önüne birden
Adam o kadar üşengeç ki kadınsı kokmayı bile göze almış demek

Eşiniz çalışıyorsa siz çalışmıyorsanız sizin market alışverişi yapmanız kadar doğal ne olabilir ki? Yoruluyordur, yapamıyordur. Siz de yoruluyorsanız yetişemiyorsanız siz de yapmayın internetten söyleyiverin her şeyi. Eşinizin kişisel ihtiyaçlarını da halletmeyin yani böyle bir mecburiyetiniz yok. Kendi halletmiyorsa ve rahatsız değilse siz neden rahatsız oluyorsunuz? Ben eşimin çorabımı, eşyalarımı kullanmasından asla rahatsız olmam. Parfüm kısmını bilemedim. İlginç bir ilişkiniz var sanki pek evli olamamışsınız gibi. Bu da mesele olmaz ya. Diş macununu da mı ayırıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…