Herkes mi böyle

Evin eksiklerini bilmez diyenler var şaşırdım. O evde tek mı yaşıyorsunuz ki evin eksiklerini sadece siz biliyorsunuz. Bizde tahta var girişte eksiği gören, bir şeyi kendi bitiren tahtaya hemen yazar. Kızım da kendi eksiklerini yazar ama onunki dondurma, mısır gevreği gibi şeyler tabii. Konu sahibinin de sadece çorap falan almaktan sıkıldığını sanmıyorum. Bence eşi eşofman, gömlek, tişört vs her şeyini kadına aldırıyor. Hadi çorap, deodorant neyse de bir insan kendi zevkiyle gömleğini, kot ceketini vs almaz mı ya... hediye alırsın ya da kendine bir şey alırken şu da eşime çok yakışır deyip bir şey alırsın da...sürekli görev gibi adamın her şeyini alırsan sıkar ya. Neden çünkü görevin olmuş o senin artık. Görev sözcüğü de günlük hayattaki görev sayın ne kadar fazlaysa bir yerden sonra her görev yorucu gelmeye baslar.

Nasıl alışırsa öyle gider siz alıştırmışsınız belli bir yaşa gelmiş adam kendi ihtiyaçları karşılasın bir zahmet, bende alırım eşime ama özellikle onun için alışverişe çıkmam, internette dolanırken birşey görür alırım hediye olarak, ya da bir parfüm beğenirim alırım kullansın diye ama çocuk gibi ihtiyacına göre alışverişini yapmam, sadece farkedersem söylerim örn: çorabın kalmamış çorap al kendine derim alıp almamak kendi tercihi isterse delik deşik çorapla dolansın.

Yani abarttınız gibi geldi , bende çalışmıyorum market ihtiyacını bazen eşim alır bazen ben. Giyim kuşam bakım ürünlerini hep ben takip ederim severim eşimi giydirmeyi. Tek karar veremiyosam derim birlikte mağazaya gidelim sana kazak seçelim. Ama ben kendimde alırım çoğu zaman dediğim gibi seviyorum yani. Sevmiyosanız üstlenmenin anlamı yok tabi. Ama onun macunu bitti benmkini kullandı diyede sorun çıkarmam yani kullansın ne var

Marketten toplu alışveriş yaparız eşimle birlikte çıkarız onun için. Bazen de liste yaparım o alır. Kiyafet için genelde bana bişy bakmaya gideriz. Esime de derim şu lazımsa alalım sana fln diye. Iç çamaşır corap vs fazla alın açılmamış dursun kenarda. Eskidikçe koyarsınız yerine. Veya zor geliyorsa internetten alın bunları.
Toplu alışveriş yapmak bana mantıklı geliyor. Mesela eşinizin gömlek pijama takimi çorap iç çamaşır ihtiyacı var gidip bir günde halledilir kendi alacaklarınızı da alırsınız. Sizin eşyalarınız kullanması hoş değil.

Eşine don almayan da ne bileyim Biz sevgilikten beri eşimin kıyafet ihtiyaçlaro için birlikte çıkarız. Benim fikrimi almayı seviyor. Onun dışında ben tek gezerken uygun ve kaliteli çorap, iç çamaşırı vs görürsem eşime alırım. Ama benim hoşuma gidiyor. Siz rahatsızmışsınız. Almayın artık, internetten kendisi sipariş versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…