- Konu Sahibi berlingoes
-
Kesinlikle yapma gün gelir adı yapmasaydın olurMerhabalar
Eşim kendisine bir çorap bile almaz her şeyini ben alıyorum. Ama artık yoruldum hem evin marketi pazarı çocuğun kıyafetleri kendi ihtiyaçlarım zor yetişiyorum. Ben çalışmıyorum diye hepsi bende. Kendiside alışverişten hoşlanmaz. Ama düşünün parfümü bitiyor diş macunu bitiyor benimkileri kullanıyor. Al diyorum benim zamanım yok alışveriş sevmiyorum diyor bende kendisi öğrensin diye almıyorum. Eşyalarımıda saklayacağım böyle diyince kızıyor evlilikte birbirimizi tamamlayacağız sen hallet diyor ama yıldım inanın. Delik çorap falan giyiyor inanjn ne yapacağım bilmiyorum hep böyleymiş ama yıldım onun eksiklerni tamamlamaktan
Benden bu kadar iğrendiğini bilmiyordum diyorİnternetten alayım diyorum seç diyorum benim ihtiyacım yok bana alma diyor
Almayacağım roll on mu bile kullanıyor
Deoderantımı kullansa neyse bildiğiniz parfümümü sıkıyo
Don takibiBenim eşim de almaz çorap, don takibini ben yaparım.Evin eksikleriyle ilgili hiç bir fikri yok. Ben de sorun etmem. Ama konu sahibi hem çalışıyor hem çocuklar var diye belki extra bunalmıştır
Siz iki ayrı diş macunumu kullanıyormusunuzMerhabalar
Eşim kendisine bir çorap bile almaz her şeyini ben alıyorum. Ama artık yoruldum hem evin marketi pazarı çocuğun kıyafetleri kendi ihtiyaçlarım zor yetişiyorum. Ben çalışmıyorum diye hepsi bende. Kendiside alışverişten hoşlanmaz. Ama düşünün parfümü bitiyor diş macunu bitiyor benimkileri kullanıyor. Al diyorum benim zamanım yok alışveriş sevmiyorum diyor bende kendisi öğrensin diye almıyorum. Eşyalarımıda saklayacağım böyle diyince kızıyor evlilikte birbirimizi tamamlayacağız sen hallet diyor ama yıldım inanın. Delik çorap falan giyiyor inanjn ne yapacağım bilmiyorum hep böyleymiş ama yıldım onun eksiklerni tamamlamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?