Herkes mi böyle

Oncelikle selamlar çok kırılmayin ama Biraz büyütmüş gibisiniz. Sevmiyor olabilir bunu size bırakmış olabilir maddi imkan saglamayip hemde bunları sizden hala beklese bı nebze haksız olabilir ama benim de mesela geçenlerde bitti parfumum eşimin kini kullandım tatlı hı kokusu var diye bunda bu kadar yilacak birşey göremedim ben . Çorap delik delik giyiyor demişsiniz bir kere de alın 6 7 tane uzun bı süre giysin mesela . Üzmeyin tatlı canınızi sevgiyle kalın

Kesinlikle yapma gün gelir adı yapmasaydın olur

Bence büyütmeyin çok. Bizim evdede aynı durum. Hatta benim çoraplarını giyer gider çoğu zaman. Asla kendine Don almışlığı yoktur. İnternet alışverişi sizin ilacınız bence

İnternetten alayım diyorum seç diyorum benim ihtiyacım yok bana alma diyor
Almayacağım roll on mu bile kullanıyor
Deoderantımı kullansa neyse bildiğiniz parfümümü sıkıyo

İnternetten alayım diyorum seç diyorum benim ihtiyacım yok bana alma diyor
Almayacağım roll on mu bile kullanıyor
Deoderantımı kullansa neyse bildiğiniz parfümümü sıkıyo
Benden bu kadar iğrendiğini bilmiyordum diyor iyi de rollon yani kişiye özeldir

Ben bir an evliliğimden şüphe ettim. Bizde düzen böyledir ve normalimiz budur. Kılık kıyafetini beraber alırız ama onun haricinde şampuanlar, deodorantlar, parfümler falan benim takibimdedir. Bitince alırım. Hiç yorulmadım da bunu yaparken. İnternetten market alışverişi yaparken ekliyorum geliyor. Takip etmek desen toz alırken görüyorum zaten bitmiş, atıyorum. %90’ı falan değil bu sizin paylaşımınızın, eşim günde 10-11 saat çalışıyorken kişisel bakım eşyalarını ben alıyorsam bu bir külfet gibi gelmiyor bana. Ben bu tür durumlarda insanların takmaya yer aradığını düşünüyorum nedense.

Bizde de durum ayni. Dis macunu biter firca eskir, deodoranti biter ( esim de bitince benimkini kullanir ) corabi donu eskir ben alirim. Yogun calistigi icin, bnm saatlerim ona gore daha rahat oldugu icin boyle oldu hep. Simdi deonline olarak bnhallediyorum gene. Evde bi isin ucundan tutup bana yardim etsebna yeter bizim daha farkli sorublnlarimiz da var. Evde bitki gibi yasamayi secmesi daha buyuk problm bana gore

Canım malesef herkes aynı değil. Eşim kendi ihtiyaçlarını kendi alır, ben hiç karışmam karışmami da sevmez. Sen malesef eşini artık değiştiremezsin o öyle gider.

Sorun edilecek bi konu olarak görmüyorum çünkü bizim de düzenimiz böyledir hafta sonu Avm ye markete birlikte gideriz kazağın yok hadi dene hiç deneyesim yok pantolon dene modumda değilim ben online alırım o zaman itiraz da etmez adam kabinde denemeyi sevmiyor marketten de bi kaç parça bişey alır çıkarım haftalık alışverişi ben tek başıma yaparım parfümü diş macununu kendisine bile sormam aldım kullan derim yani iyi yönünden bakmak lazım kredi kartını vermiş arabayı vermiş gider alırım çok şükür

Benim eşim de almaz çorap, don takibini ben yaparım. Evin eksikleriyle ilgili hiç bir fikri yok. Ben de sorun etmem. Ama konu sahibi hem çalışıyor hem çocuklar var diye belki extra bunalmıştır
Don takibi

E sen al ne olucak
Evdesin bütün gün
Çık al yani
Bu mu dert?
Gerçekten bazı kadınları anlamıyorum
Demek ki adam bu işlerden anlamıyor

Siz iki ayrı diş macunumu kullanıyormusunuz

herkesin ayrı diş macunu mu var evde

marketten alınmıyor mu bu meret

yani sonuçta market alışverişine dahil bizim evde

kendime çocuklara alıyorum derken adama bir çorap almak koymamalı

eskiden oğluma bir şeyler alırken eşime de en azından bir çorap alayım derdim şimdi çıkmayınca her şey online

geçen eşim ve oğluma çamaşır aldım

mağazadan almam artık zira daha ucuza online

yani bir adam kaç çorap giyer yılda

10 çift çorap yeter sanki bir yıl

olmadı 20 olsun

adam çalışıyor, ben çalışmıyorum diyorsunuz işbölümü bu şekilde oluşmuş

bir de erkeklere genelde annelere alıyor, sonra da eşleri öyle alışıyor

ben bedenimi bilmem modu oluşuyor

geçen sene gidip gömlek almıştı eşim mini mini gömlekler almış dünya para verip

O değil de adam kadın parfumunu nasıl kullanıyor

Diş macununuz ayrı mı eşinizle?

Alışverişe çıkinca eşiniz için de macun, deodorant, çorap almaniz cok zor olmasa gerek.

Baştan böyle alışmışsınız, bekarken de annesi alıyordur eşinize ihtiyaçlarını muhtemelen.

Doğru mi yanlış mı ayrı ama cok sorun edilicek birşey yok bence.

Gratisten online alisverisimizi yapiyoruz kendinize alirken 2 rollon da esinize alın uzun bir sure gider ne var bunda? Yoruldugunuzu dusunuyorsaniz neredeyse tum marketlerin online satisi da var verin siparişi kapiniza gelsin hatta sooookk markette 50 lira ve uzeri alışverişte gün icinde kapiniza kadar getiriyorlar.Ekleyin macunu, fircayi,eksiklerinizi gelsin. Dert etmeyin bu kadar.

Bende çalışıyorum çocuk yok eşimde bilmez pek eskileri ama çorap yırtılırsa dikerim kendmin eşimin evde ne eksik alırım sıkıntı olmaz yani aslında işime de geliyor kafama göre alıyorum:) biri bir şey sorduğunda kendisine ev işini eşim biliyor diyor . Ama diyelim pazara markete gidilecek eşime derim direk şurada buluşalım pazara markete gitmemiz gerek baya eksik var taşıyamıyorum derim. Diyelim ki ondan önce gittim ben yapmaya başlarım alışveriş o gelir poşetleri eline veririm :)

Kendinize alışveriş yaparken eşinize almak neden zor gelmiş anlamadım. Müsait olan sizsiniz. Neyse susayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…