Devlet anaokuluna gitti kızım 36 aylıkken 12 den 5 e kadar 200tlydi araştırmak lazım şu saatten sonra onu niye yaptın bunu niye yaptın demeye gerek yok çözüm bulmak lazım öğlene kadar bakacak birini bulursunuz sonra okula gider çalışacaksanız eğerbende bundan bahsettım benı anlamıssınız aldıgım zaten krese
um
lutfen arastırın bunu bagımsız devlet okulları 36aylık alıyor tam devlet okulları 48aydan baslıyor ben ınanın bızzat gdıp konustum sahsen konustum
herkes burada egosunu şişiriyorNeden konu sahibinin üzerine bu kadar gidiliyor ? Kadın zaten söylüyor yanlış seçim yaptığını, pişman olduğunu.. Daha da mı pişman olmasını sağlamaya çalışıyorsunuz yani? Çocuğun senin yüzünden bu durumda ne demek ya, olan olmuş biten bitmiş. Düşene bir de ben vurayım mantığı mı. Suçlamayın, yadırgamayın. Çocuğuna yetemediği için üzülen bir anne söz konusu, daha dikkatli konuşmalıyız bence.
Konu sahibi, öncelikle Allah yardımcın olsun. Yaşıtız. Benimde kimisi daha lisedeyken, kimisi liseyi bitirir bitirmez çok arkadaşım evlilik yaptı. Sosyal medyadan görüyorum hayatlarını, sorsam onlar da benzer şeyler söyleyecektir. Malesef insan deli çağlarında hata yapabiliyor, keşke okusaymışsın mevzularına girmeyeceğim. Geçmişi konuşmak yerine geleceğine odaklanmalısın.
Çalışsam olmuyor düşüncesini kafandan silip atmakla başlayabilirsin. Hem maddi hem manevi anlamda çalışmak zorundasın. Çocuğunu ya bir akrabaya bırakarak (kayınvalide vs.) ya da kreşe vererek, öyle ya da böyle bir yolunu bulup çalışmak zorundasın. Hem maddi durumunuz düzelir hem de özgüvenin yerine gelir. Senin kendi ayaklarının üzerinde durmaya ihtiyacın var. Kendini suçlamayı da bırak. Hatalarını da göğüsleyerek ve kabul ederek hayatını daha olumlu bir hale çevirebilirsin. Keşkeleri bırak. Silkin, toparlan. Önce elin ekmek tutsun. Ekmek sadece okuyana verilmiyor. Paranı kazan. O zaman çocuğunun ihtiyaçlarını da karşılayabileceksin zaten. Kadınlar güçlüdür, sende güçlü bir kadın ol.
insanlar yazdığınız kadarına yorum yapıyorlar, bir dahakine detaylı yazın olurmuunıverste terk olup aıleme baktım mesela babam bızı bıraktıgı ıcın . acıktan yazdım devam edıyorum mesela . 2sınıftayım . bu ara calıstım beceremedım mesela . su yoklukta ehıyetımı guvenlık sertıfıkamı aldım mesela . anlıyorsunuz umarım . sanmıyorum ama anladıgınızı
Çok acımasızca bir yorum.Ne adaleti bekliyorsunuz ki? Hangi secimi dogru yaptiniz, neye emek verdiniz de karsiligini bekliyorsunuz ki?
Millet keyfinden dirsek cürütüp o sinavdan bu sinava kosmuyor. Gelecek inşa etmeye ugrasiyorlar. Yillarca cocuk yapmiyorlar, 2 kuruş kenara koymak icin. Siz ne adaleti istiyorsunuz peki?
Bisey yapsaydiniz ve olmasaydi ozaman adaletten bahsetseydiniz.
Çok acımasızca bir yorum. Biraz daha sevgi dolu olmak, nefret, öfke kusmadan konuşabilmek bu kadar zor olmamalı.Ne adaleti bekliyorsunuz ki? Hangi secimi dogru yaptiniz, neye emek verdiniz de karsiligini bekliyorsunuz ki?
Millet keyfinden dirsek cürütüp o sinavdan bu sinava kosmuyor. Gelecek inşa etmeye ugrasiyorlar. Yillarca cocuk yapmiyorlar, 2 kuruş kenara koymak icin. Siz ne adaleti istiyorsunuz peki?
Bisey yapsaydiniz ve olmasaydi ozaman adaletten bahsetseydiniz.
bu yorumunuz ne ise yaradı sizce?Liseyi bitirip koşa koşa evlenip birde üzerine hiç düşünmeden çocuk yaptıktan sonra nasıl bir sonuç bekliyordunuz gerçekten ? O yavruya yazık değil mi? Neden bu denli bencilce hareket ediyorsunuz? Bakacak durumunuz yoksa lütfen çocuk yapmayın!!!!!!
Liseyi bitirip koşa koşa evlenip birde üzerine hiç düşünmeden çocuk yaptıktan sonra nasıl bir sonuç bekliyordunuz gerçekten ? O yavruya yazık değil mi? Neden bu denli bencilce hareket ediyorsunuz? Bakacak durumunuz yoksa lütfen çocuk yapmayın!!!!!!
Pişman olmasını kesinlikle anlarım... ama o çocuğa bunu yapmaya hiç mi hiç hakkı yoktu !!!! Bu pişmanlık değil bencilliktir...bu yorumunuz ne ise yaradı sizce?
hiç mi hata yapmadınız hayatınız boyunca?
konu sahibi bir anne ve pişman
bu şekilde yargılanmayı hak etmiyor
Dilerim çaresizliğin ne demek olduğunu en acisiyla öğrenirler..herkes burada egosunu şişiriyor
ben de üzüldüm
kız zor durumda hala kafasına vuruluyor , çok yazık.zaten hatasının farkında umarım bir çare bulunur
çalıstıgım işden dolayı saatlerı gec cıkabılıyordum cocugumu babaanne dede alacak dıye soz verılmıstı kımse almadı kresde kaldı ben gıdıp aldım ısyerı sorun cıkardı c.tesı bakarım denılerek basladım ıse bakılmadı hep bı köstek oldular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?