- 8 Nisan 2017
- 500
- 2.201
- 113
- 34
Ehliyet almak baya masraflı iş. O kadar da kötü degilsınız demek kiunıverste terk olup aıleme baktım mesela babam bızı bıraktıgı ıcın . acıktan yazdım devam edıyorum mesela . 2sınıftayım . bu ara calıstım beceremedım mesela . su yoklukta ehıyetımı guvenlık sertıfıkamı aldım mesela . anlıyorsunuz umarım . sanmıyorum ama anladıgınızı
BEn de istemem valla 2. Cocuk. Sanki var olani hallettik de 2.si kaldi. Hic gerek yok. Herkes gaddar degil,sadece bazilarimiz sanssizanne oldugunuz ıcın anlıyorsunuz ve tesekkur ederım ınanın acınsın dıye yazmadım herkes mı zor durumda herkes mı gaddar hayat cok zor bırdaha mı cocuk ama rabbım ısteyene versın...
unıverste terk olup aıleme baktım mesela babam bızı bıraktıgı ıcın . acıktan yazdım devam edıyorum mesela . 2sınıftayım . bu ara calıstım beceremedım mesela . su yoklukta ehıyetımı guvenlık sertıfıkamı aldım mesela . anlıyorsunuz umarım . sanmıyorum ama anladıgınızı
okumadım manasında yazdım okumadım okumadım derler ya okuldan cıktıım evlendım duzeltım hatrınız kırılmasınLisesen ciktim kosa kosa evlendim yazmissiniz. Ne ara eve baktiniz?
Ailesine bakmak icin okul birakan insan gidip evlenmez henmen, ailesine bakardi.
25yasındayım 3yıllık evlıyım lıse den mezun oldugum tarıhı vereyım hesap edın sız o boslugu 2011okumadım manasında yazdım okumadım okumadım derler ya okuldan cıktıım evlendım duzeltım hatrınız kırılmasın
okumadım manasında yazdım okumadım okumadım derler ya okuldan cıktıım evlendım duzeltım hatrınız kırılmasın
2011 mezunokumadım manasında yazdım okumadım okumadım derler ya okuldan cıktıım evlendım duzeltım hatrınız kırılmasın
evet cok zengınım alsam suc almasam suc ne kotusunuz ıcınız fesat cıddenEhliyet almak baya masraflı iş. O kadar da kötü degilsınız demek ki
rabbım kalbınızın kotulugunu sıze yansıtsın ınsallah kalbınız gıbı olsun hayatınızda2011 mezun
evet cok zengınım alsam suc almasam suc ne kotusunuz ıcınız fesat cıdden
Amacım size muhaliflik değil sadece içinde bulunduğum durum adaletin her kesim için olmadığını gösteriyor yazmak istedim.Ne adaleti bekliyorsunuz ki? Hangi secimi dogru yaptiniz, neye emek verdiniz de karsiligini bekliyorsunuz ki?
Millet keyfinden dirsek cürütüp o sinavdan bu sinava kosmuyor. Gelecek inşa etmeye ugrasiyorlar. Yillarca cocuk yapmiyorlar, 2 kuruş kenara koymak icin. Siz ne adaleti istiyorsunuz peki?
Bisey yapsaydiniz ve olmasaydi ozaman adaletten bahsetseydiniz.
rabbım kalbınızın kotulugunu sıze yansıtsın ınsallah kalbınız gıbı olsun hayatınızda
Amacım size muhaliflik değil sadece içinde bulunduğum durum adaletin her kesim için olmadığını gösteriyor yazmak istedim.
Tüm eğitim hayatımı yüksek başarılarla geçirdim. Derece yaptım lisansa başladım ve dereceyle de bitirdim. Ilk sıradan mastera başladım tezime devam ediyorum. Bu esnada ulusal ve uluslararası pek çok projede yer aldım başarıyla tamamladım. Aldığım başarı bursları da oldu tabi karşılıksız bırakmadım. Girmediğim sınav kalmadı hep en iyi oldum. Ama elde var sıfır. Eşşek gibi çalıştım uğraştım didindim. Ama artık tükendim. Ne alanımda akademik atama var ne de mebe atama var. Sizin anlayacağınız bu ülkede adalet çalışana da çalışmayana da yok! Sadece şans ve torpil var.
Konu sahibi kulvarımız farklı olsa da isteğimiz aynı sizi anlıyorum. Bim, 101 gibi marketlere başvurun maaşı size şu an için iyi gelir. Çocuğunuza bakması için birini bulun anlaşın. Kimseden fayda beklemeyin, sizde oldu mu onlarda da olur merak etmeyin.
Ekmeğe muhtaç oldugumuz zamanlar oluyor, cocugum benı sureklı aglarken görüyor, dediniz.2011 mezun
evet cok zengınım alsam suc almasam suc ne kotusunuz ıcınız fesat cıdden
3 yaş ve 4 yaşı tam gün almıyorlar hanımefendi. Bende gönderecektim yarım gün dediler bende mecbur özele gönderdim.Devlet anaokulları 36 aylıkken alır
3-4-5 yaş grupları vardır
Liseyi bitirip koşa koşa evlenip birde üzerine hiç düşünmeden çocuk yaptıktan sonra nasıl bir sonuç bekliyordunuz gerçekten ? O yavruya yazık değil mi? Neden bu denli bencilce hareket ediyorsunuz? Bakacak durumunuz yoksa lütfen çocuk yapmayın!!!!!!merhabalar ben 25yasındayım. liseden cıktım kosarak evlendım yetmedı bırtanede cocuk yaptım rabbım yoklugunu gostermesın ama cok perısan oldum herkes mı boyle ? evim kira esım tek çalısan asgarı ucretın 100 lıra fazlasına ... elektrık su dogalgaz kıradan ıbaret hayatımız çalıstım 1 yıl burnumdan geldi cocugum perısan ben perısan yılmadım bırdaha calısmayı denedım en son bakamayız dedıler sayın esımgıller...ıkı tarafında ev kendının ve olmakla beraber calısıp hayatını bızı gormeden devam edenlerden. evde takı toka yaptım olmadı herkesde param kaldı ben herkesmı aynı dıye merak edıyorum yerı gelıyor ekmek bulamıyoruz hayat neden bukadar adaletsız ve kımsem yok ... aglamaktan artık cocugumun psıkolojısını bozdum . calıstım olmadı calısmadım ac kaldık cocugumu krese verdım aldıgım ve cektıgım perısanlık ustume yuk kaldı ... anne olmak okadar agır kı sırtım kırılıyor sanki cocugumun yuzune bakarken. ona hıc bısey alamamak verememek nekadar zor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?