- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
Hiç böyle hayal etmemiştim.herkes mutlu bense ağlıyarak kimseye anlatamadığımı buraya yazıyorum yanlız tek basima oturmuşum ağlıyorum.benim çektiğim nedir imtihm buymuş demek.önceki konumdada anlatmıştım bugün herşey yolundayken eşimin babnesi bebk yokmu demiş böyle söyledi bende kızdım yok çokmu lazımmış dedim neyse bu bissürü ot almış akardan tadını beğenmedim içmek istemedim hergün başımı yedi sen icmiyosun cabalamiyosun diye neymiş ben dediklerini yaomiyomusum istesem yaparmışım ya diyorum bak otla olcak şey değil zamanı var ben bunu dedikten sonra birbirimize çok ağır şeyler söyledik hakaretler vs tamda o sıra yemek yapıyorum ben tabi bi ağlıyorum bi ağlıyorum umdu olmadi bak dedim yok olmuyo boşanalım bırak dedim bu sefer delirdi yok ben sacmaliyomusum onun kızdığı çaba sarfetmemmis delirdi bağırdık çok kötü kıyamet koptu.bise Hiç bişey olamamış gibi kalk yemek yiyelim dedim defol ben senle aynı masaya oturmam yüzünü dahi görmeye tahammülüm yok ısrar etti yok dedim buda cıktı gitti telefonu kapalı herkez eşiyle evinde ben tek başıma deli gibi ağlıyorum şimdi napayım siz söyleyin Allah için eve gitsem annem cenaze evinde kadın benlemi uğraşsın olusuylemi napayım ben