Herkes mi mutlu

Bende cok mutsuzum 4 gundur kocamla konusmuyorum ayri yatip ayri yiyoruz. Sebep? Sebep kaynanam artik biktirdi gecesi gunduzu yok haftada en az 3 4 kere gece 11 12 gibi bize gelir cat kapi geri 1 1bucuk biz kovarsak gider yoksa 2 3 eder geride sabah kahvaltiya gelir ben artik dayanamadim patladim esimde ailesine laf dememi kabullenmedi bagirdi anlicaniz bi kadin yuzunden 4 gundur yanlizim yilbasini tek gecirdim esimde annesiyle tam 12 de o camin onunde nasil agladigimi anlatmama gerek yok galiba...
Allah size sabir esinize akilversin.altli ustlumusunuz yazik ya bazi erkek anneleri hiccc normal degil...

Bende cok mutsuzum 4 gundur kocamla konusmuyorum ayri yatip ayri yiyoruz. Sebep? Sebep kaynanam artik biktirdi gecesi gunduzu yok haftada en az 3 4 kere gece 11 12 gibi bize gelir cat kapi geri 1 1bucuk biz kovarsak gider yoksa 2 3 eder geride sabah kahvaltiya gelir ben artik dayanamadim patladim esimde ailesine laf dememi kabullenmedi bagirdi anlicaniz bi kadin yuzunden 4 gundur yanlizim yilbasini tek gecirdim esimde annesiyle tam 12 de o camin onunde nasil agladigimi anlatmama gerek yok galiba...
Ah bu kaynanalar benm rsim biz evlenene kadar eve gelmezmis hovardaligi yokmus ama gezermis berkar arkadaslarinij evinde kalirmis eve hic ugramazmis kaynanamda arayio.nerdesin oglum demezmis biz evlendik dugun sabahinda saat 8.30 da gum gum gum kapi calmasiyla uyandim( yamyana kapi kapi komsumdu) gelin gekim birsey konusacaz dedler daha yzuumuzu yokamadan paldir küldür gectik eve 9 kisilil.kahvaltiya oturdum kaynatamda karsimda tobe yarabbim sonrasinda da yillarca esim esim isten gekdi ben tesetturluyum ama evde esiiicin cok suslenirdim esim isten gelirdi kapiyi acar boyboynuna atlardim seni cok ozledim derdim hadi ustune basina adam.gibi birsey giy de anam beklemesin derdi ben aglaya agkaya onca ugrasi siler ustume pijamami gevirir giderdim 1 e kadar herkee oturur keyf yaoardi bende hizmet ederdim 1 de daha benden kHve beklerlerdi eve gecer yatar uyurudm esimde arkamdan gelirdi yaklasmaya calisirdi ozledim fafalan dye aklina aklina 5 saat snra anca gekirdim en sonunda dayanamadim bosanmalara kalktimda kaynanamlar artik ne geliyor nede gel diyor insallah evimizde satilirsa tamamen kurtilcam

Cok sukur mutluyum
Esinizle agir konusmussunuz, defol git filan biraz abarti geldi bana

Back
X