Herkes mi şekilci? Kendime güvenmeme yardım eder misiniz

Bence konuşmasına fırsat verme. Saniye boş bulunma. Daha ağzını açmadan, bakışını farkettiğim an ortamı terk et. Misafir le yalnız otursun, ayıp olsun. Onu zor durumda bırakmazsan değişmez. Annem bir kere bir eşyamı atmıştı, hemen ben de onun sevdiği bir şeyi attım. Söylendi ama bir daha asla öyle bir şey yapamadı.

Hey allahim insanin evladi hep guzeldir. Oyle dediginde sende napalim seninle babamdan anca bu kadar olmus dersin olur biter

Çoktan birileri fotoğraf istemiştir diye düşündüm ama istenmemiş
Konu sahibi, biz burdan sana güzelsin desek inandırıcı olmayacak. Annenle konuşma gibi bi olanağımız da yok. Bence sen fotoğrafını koy bi bakalım. Belki tarzın kötüdür, saç kesimin vs. Tavsiye veririz en azından bi işe yaramış olur.

Bu sefer de annemin bahanesi: herkes deyince bişey olmuyo da ben deyince mi suç oluyor diyor. ben napıyım yok oluyum o zaman öyle şey mi olur ya lafa bak bi de üste çıkıyor

Allah Allah bir evladın görüntüsü gün gün değişir mi anneye ? Hayret ettim. Anne, gözüyle bakmaz ki yüreğiyle bakar.

Ama benim sorunum neden güzel değilim vs. değil aksine ben herkesin kendine özgü güzelliğini olduğunu düşünüyorum tarzımda da bi sorun olduğunu düşünmüyorum teşekkür ederim cevabınız için. Sadece annem benim elimde olmayan görüntüme takıyor yüzüme bazen laf ediyor fiziğime ediyor bunlar benim isteğimle seçtiğim şeyler değil. Niye böyle yapıyorsun deyince de başkaları deyince bişey olmuyor ben deyince mi suç diyor bugün. Bir anne böyle yapıyorsa ben kime güvencem hiçbi erkeğe güvenmedim şimdiye kadar ilerde de güvenemicem galiba çünkü annem bile eleştiriyor dört dörtlük değilim onlar da beni eleştircek beni niye beğensin biri diye düşünüyorum

Allah Allah bir evladın görüntüsü gün gün değişir mi anneye ? Hayret ettim. Anne, gözüyle bakmaz ki yüreğiyle bakar.
Değil mi ben de onu anlamıyorum dediğiniz gibi gün gün değişik geliyorum ona ne farkım eksiğim var diğer kızlardan anlamadım

Ben saç rengimi degistirdigimde herkes begenmesine rağmen ne hikmetse akrabalarim begenmedi. Pekiii ben ne yaptim? Hiccc kimseyi takmadim ben cok sevdim bu rengi degistirmem dedim ve cidden degistirmedim ki sevgilim olmak üzere herkes bayıldi saçıma. Demem o ki duyma;-)

Sen de annene fiziksel eleştiride bulunsan o sana her dediğinde belki vazgeçer :)

annenizin psikolojik destek alması gerek takmayın kafanıza .... belli ki güzelsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…