Herkes neden bu kadar gergin

Var ama afad müdürü bu ay son kez yatacak herkese dedi son kez de yattı devamı gelir mi yoksa doğru mu bilmiyorum eğer devam ederse ne ala ama deprem olalı bir yılı geçti iptal olma olasılığı çok yüksek
Valla parayi bitirin yoksa para gider dediler gitmedi. Hangi konteynarda kalıyorsun. Koçunki sana göre. Kadın destek yeri var bir sürü kurs var. Çocuklar için anaokulu vs.

Eski konularinizi okudum. Siz su anda maddi manevi ayrilmaya hazir degilsiniz. Ayriliyorum demissiniz sonra hop beraber olmussunuz . Esiniz sizi aldatmis, daha sonra gidip yinede barisip beraber olmussunuz. Ikinci cocuk olmus. Orda da ailenizin destek olmayacagini anlamissiniz. Siz esinizle zaten tekrar barisacaksiniz, bari evlilik terapisi sarti kosun bu sefer. O cocuklara yazik

Valla parayi bitirin yoksa para gider dediler gitmedi. Hangi konteynarda kalıyorsun. Koçunki sana göre. Kadın destek yeri var bir sürü kurs var. Çocuklar için anaokulu vs.
Benim kaldığım yerde de var gittiğim bir kurs var hafta içi sertifika da aldım ama anaokulu 3 yaş altını almıyor maalesef zaten alsa burda typ den ii bulup konteyner içinde de çalışabilirim

Herseyin hızlıca tüketildiği günümüzde böyle uzun yazarsınız kimse okumaz bide eleştirirler . Mesela YouTube, yada uzun podcastlerde dinlenme oranları az . Burdada insanlar realist yazdığını düşünüyorum .

Hanimefendi verilebilecek en mantiklo yanitlar verildi.
Ben kendime gore en mantikli buldugum yanıtı yazayim.

Kocanizla sevişmeyin, belli ki ceket atsa gebe kalanlardansiniz (ben de oyleyimdir o yüzden 3-5 kat korunuyorum)
Kucuk bebeginiz 3 yasina gelene dek, esinizle arayi iyi tutun, verdigi harcliklari hep biriktirin. Daha sonra 3 yasa gelince krese verin, konteyner kentin kresi vardir belki?

Ve hemen calismaya baslayin, yine para biriktirmeye devam edin, soyle 2 senelik kiranizj peşin odeyebileceginiz bir rakama ulastiginizds da kocayi cat diye bosayin.

Ben bosanamam diyorsaniz, cift dikis korunup aile terapisi alin, konteyner kentlerde psikolojik destek veren gonulluler vardi, onlardan yardim isteyin.

Aile planlaması önce yapılır sonra değil.Allah sağlık versin evlatlarıniza o ayrı konu.Bos teselli boş olumlama işinize yaramaz.Ciddi düşünülmeli çocuklar kaç yaşında siz ne iş yapabilirsiniz bir yerden başlayın cabaladikca bir kapı açılır benim hayat felsefem bu cabala çabala çabala .Elbet yapılacak bir yol cikacaktir önünüze konunuzu bilmiyorum yazdimmi hatırlamıyorum iki çocuk sizin sorumluluğunuz da ben bir yol bulacaksınız diye düşünüyorum .İllaki az ilerde bile olsa asgari ücret bile olsa akmasada damlasin bence oturduğun yerde oturmak büyük kayıp .Bu arada ayrılın vs de demiyorum

ben diğer konuyu bilmiyorum
çok uzun konuları asla okumuyorum zaten
sıfır destekle 2 çocuk büyütmek kolay değil. karı koca asgarinin bi tık üstü kazansanız da zor
sevişip zevk almayı biliyorsun hamile kalmayı biliyorsun bakmayı mı bilmiyorsun ?
bakamayacaksan neden doğurdun ?
nefret ediyorum böyle düşüncesiz insanlardan
güzel bi hayat sunmayacaksınız maddi manevi doyuramayacaksanız yapmayın kardeşim şu çocukları
olay sadece maddiyat da değil
bok gibi evliliklere çocuk yapanlar, saçma sapan bok gibi adamları baba yapanlar için de geçerli bu laflarım
huzur olmayan yere çocuk yapmayın
çocuk konusunda özellikle kötü eşi baba yapma konusunda tepemin tasını attıran üyeler var bu sitede
aşırı sinirleniyorum .

Hangi şehirde düşünüyorsunuz? Doğuda bir nebze de olsa şansınız olabilir ama çocuklar küçükse tek başınıza çok zor, asgari ücret alsanız kıt kanaat geçim sağlayabilirsiniz. :(

Esinize sabretmeniz ve tabiri caizse kopruyu gecene kadar idare etmeniz gerekiyor bence. Kendiniz evden calismaya bakin, esinizden aldiklarinizi biriktirin, iki uc sene gecsin, cocuklarinizi devlet anaokuluna gonderebildiginiz zamanda da ayrilirsiniz.

Şu 'neden 2 cocuk, neden 3 çocuk' diye soran üyelere 'size niiiii biieee? isteyen istidiği kidir dığırır, size mi sırıcıktık?' diye çemkiren ve çok çocuk yapmayın diyenleri çocuk düşmanı ilan edenler niye hic boyle konulara uğramıyorlar acaba? çok merak ediyorum gerçekten?

Evet duydum hanımefendi boşanma gerçekleşene kadar ne olacak peki bununla ilgili bir fikriniz var mı acaba ya uzun sürerse ya geciktirirse ya bir miktar ödeyip bir miktar ödemezse ya sigortasız iş bulup başka şeyler yaparsa bilmiyorum nafaka ödemeyip hapse giten görmedim icrayı da bilemiyorum bir yolunu bulursa diye korkuyorum
Bunu en azindan bu adamdan ikinciyi dogurmadan once dusunseydiniz iyi olmaz mıydı? Zaten bitecegi belli bir evliğe bakamayacağınız çoook belli olan iki çocuk yapıp bizden nasil bir yardim bekliyorsunuz hic anlamadım

Back
X