herkes normal bir benmiyim tuhaf

karakuru06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
182
296
18
merhabalar herkese,çok merak ettiğim bir konu var acaba bir tek benmi yaşıyorum bu olayları yoksa günlük rutininizde sizlerde yaşıyormusunuz buna benzer şeyleri,bugün bir avm'deydim lavaboya gittim yarı açık bir kapı vardı tiklattm kadının biri arkamdan bişey söyledi duyamadım sonra çocuk var içerde fln deyip bana tuhaf tuhaf baktı yani o kadar tuhaf baktıki ya ben naptımki dedim kendi kendime,sonra icerden oğlu çıktı 13 yaslarında fln neyse ben girmeden çıktım ama şaşırdımda,kadın bide yanımdan geçerken saydırıyodu bana bakıp neyse sonrasında bir mağazaya girdim iç giyim mağazasıydı kasiyer kızla konuşmak için baya çaba sarfettim bir tek ben değil herkes aynı durumdaydı,surat asık herkesi azarlar gibiydi,bi markette yada herangi bir yerde bir güler yüz görmüyorum bazen slm veriyorum suratlar asık zar zor slm veriyorlar,öyle tanıdığm tiplerde değil aptm. fln arada karşılaşıyoruz herkes bi tripli gibi herkes bi ters bu bahsettiklerim genellikle kadın oluyor ama,öyle durduk yere erkeklere slm vermiyorumdayani diyeceğim vallahi çok bunaldım sürekli bu tarz şeylerle karşılaşmaktan inanılmaz modum düşüyor,şimdi baska derdin yokmu demeyin vallahi çok var ama onların üstüne bide böyle şeyler insanı çok yoruyor,geçen bir kozmetikçiye girdim 3 tane kız biri bana baktı alıngan değilim vallhi bariz baktı kahkaha attı manyak heralde dedim yanındakilerde şaşırdi noldu fln dediler çıktılar dışarı,yani öyle komik bir tipimde yoktur,bu insanların sorunu ne inanın artık suratsız bir insan oldum ne millete arabadayken yol veriyorum ne slm veriyorum bıkkınlık geldi...

Bence siz üstünüze alınıyorsunuz. Yani bir iki olay yaşasanız neyse de çok garip bir tip değilseniz tüm dünya bir olup sizi aşağılayacak halleri yok ya. Mesela tuvalette muhtemelen kadının kendi oğluna söylenmelerini üstünüze alındınız. Kozmetikçide kahkaha atan kadının kahkahasını üstünüze alındınız. Bence durum bu ancak kesinlikle kabul etmeyeceğinizin farkındayım

yok kadın bana söyledi gecerken duydumda,kahkaha atan tuhaf tip muhtemelen benim birşeyime gülmedi ama bu tarz olaylar çok bariz yapılmaz birisine bakılıpta hani kahkaha atılmaz,bunlar can sıkıyor baya

Bana hiç bir yerde denk gelmedi azarlar gibi konuşan, surat asan kasiyer.
Ama kimsenin de aksama kadar gelene gidene gülmesini beklemiyorum acikcasi. Gulmeyince surat asmiş olmuyor bir insan.
Siz cok alingan olabilirsiniz belki
bana özel yapılan birşey demiyorum bütün bunlar için bazılarina alınmış olabilirim tabi ama, genelleme yaptım ben,yaşadığım yerlede alakalı olabilir,belkide kültürel farklılıklar olabilir bilemiyorumki işte belkide ben çok dikkat ediyorumdur insanların yaptıklarına

Mozmetikcibkiz baktiginda hayirdir neye guldun diyemedim mi ?

Mozmetikcibkiz baktiginda hayirdir neye guldun diyemedim mi ?
valla şimdi insan oyle bir durumda şaşırıyor hani nolduki böyle yaptı fln diyosun içinden zaten o sırada çıktılar,dicemki boyum uzun o çok kısaydı o sıra komikmi geldi aradaki fark,ne bileyim tuhaf yani,ama benim bu yazdımlarımdaki olay alınmam değil insanların tutarsız davranışları,tuhaf hareketleri,muhtemelen çoğu insana denk geliyordur ama ben çok dikkat ediyorum demekki

Surat asan veya mutsuz kişiler kendi hayatında da bir sorun yaşıyor olabilir, bende hemsireyim ve sabah 9 daki hastaya gösterdiğim yüz ifadesiyle 5 te gelen hastaya gösterdiğim yüz ifadesi her zaman aynı olamayabiliyor dikkat ediyorum ama yorgunluk yansıyor illaki malum bir de ramazan ayindayiz daha gergin oluyoruz elimizde olmadan , sizde çevrenizdeki insanların surat asmasiyla kendi modunuzu düşürmeyin aksine yüksek olsun ki olumlu güzel enerji yayın yoksa sizin karşınızdaki insanda siz surat asarsaniz sizin şu an düşündüğünüz gibi düşünecek

Algıda seçicilik yapıyorsunuz. Milletin sizinle ne işi olabilir ki.
yok ben zaten kişisel almıyorum,aldıklarımda var tabiki ama şimdi nasıl anlatayım mesela geçen bi mağazada bi tshirt aldım elime kızın biri kahkaha atarak ay o nasıl renk bilmem ne rengi fln dedi yüksek sesle bana yapılmış bir hareket değil tabiki tmm ama rahatsız edici bir rahatlık var sanki bazı tiplerde onlardan bahsediyorum,ama haklısınız fazla dikkat ediyorum bazen insanların yaptıklarına

inanınki çok sorunlu bir hayatım var ona rağmen çok pozitif olmaya çalısiyorum,tabiki herkes sevgi pıtırcığı olsun demiyorum,bir an bir anı tutmuyor illaki ama benim söylediğim bazı insanların kaba yada düşünmeden verdikleri rahatsızlık,bazıları çok bariz oluyor o can sıkıyor işte

Onları da bir şekilde görmezden gelin onlar surat astı kabalar diye sizin hayatınız durmadı devam edicek mecbur

Ya hepimiz karşılıyoruzdur ama o kadar takmiyoruz ki unutuyoruz anında hayat bunları düşünecek kadar uzun değil ki

Ya hepimiz karşılıyoruzdur ama o kadar takmiyoruz ki unutuyoruz anında hayat bunları düşünecek kadar uzun değil ki
doğru diyosunuz benimki hep işsizlikten,çalışmaya alışmışım işsiz güçsüz evde oturunca demekki fazlamı takıyorumki etrafta olanı biteni

Evet maalesef doğru.
Avrupa ve Kuzey Amerika'dan gelen müşterilerim bunu bana son 1 yıldır özellikle söylüyorlar. "Türkiye'de insanlar mutlu değil, çok belli ediyorlar, sanki hayattan bezmiş gibiler" diyorlar tam olarak. Türkiye'de insanlardaki moral bozukluğu kendini fiziken de gösteriyor. İnsanlar ekonomik olarak çökmüşken nasıl gülümsesin birbirine? İşlerinden hak ettikleri ücreti alamadıklarını düşününce hizmet sektöründe maaşlı çalışan insanlardan güler yüz ve tatmin beklemek zor. Hani Filipinler gibi bir ülke de değiliz, cehaletin mutluluk getirdiği. Bir garip noktadayız, hem Avrupa'ya yakınız, hem savaşların ortasındayız. Yani iyiyi, ideal olanı görüyoruz ama dokunamıyoruz.

Lavabodaki kadının oğlu engelli, çift cinsiyetli vb olabilir, o sebeple kadınlar tuvaletine sokmuş olabilir ve kapıyı da tam kapatmayıp gözetliyordur. Kadının çocuk için erkekler tuvaletine gitmesindense çocuğun kadınlar tuvaletine girmesi daha mantıklı. Çok takılmayın bu detaylara. Vardır bir nedeni.

Diğer konularda da işitme testi yaptırmanızı öneririm. Basınç, işitme kaybı, kulak kiri vb sebebiyle insanların size hitap ettiğini veya siz gelince konuşmaya başladığını hissediyor olabilirsiniz, yanlış anlamaların sebebi çoğu kez işitme zorlukları olabilir.

Ama diyelim ki biri hiç yok yere yüzünüze güldü, bir yeriniz yırtık olabilir, bir şey olabilir ve hiç tanımadığınız biri yüzünüze kahkaha attı. Aşırı rahatsız olduysanız, siz de çalışanlardan birine dönüp "Ay burada martı beslediğinizi bilseydim simit getirir atardım. Bu ne viyak viyak kahkaha?!" vb deyin geçin. Laf yerini bulur. Ama bu devirde en iyisi insanlara bulaşmamak, ilacını almadan gezen çok insan var ortalıkta:)

Çalışanlar yoğunluktan gergindir.13 yaşındaki çocuğun bayanlar tuvaletinde işi ne ?

aslında sorun fazla rahatlık kim alınır,kim üzülür,kimsenin umrunda değil,konu açarkende tam ifade edemedim sanki kişisel almışım gibi anlatmışim ama aslında genelleme yapmak istemiştim,benim hatam, ben insanlar bana gülümsesin sürekli demiyorum sadece slm verirken tebessüm olabilir,anlıyorum geçim sıkıntısı var ama konu o değil,şöyle bir örnek daha vereyim küfürlü konuşan bir kaç ergen yan masada oturuyodu bir çift rahatsız olup kalktı,sonrada bunlar arkadaşlarını çağirıp kaçırttım gelin oturun deyip masayı birleştirdi,biz şok olduk tabi,anlatmak istediğim bu tarz şeyler yani şahsım adına değil genel olarak tuhaf bir dönemdeyiz sanki ve bir tek banamı tuhaf geliyor bu duyarsızlık onu bilemiyorum şahsen benim canımı sıkıyor

Çalışanlar yoğunluktan gergindir.13 yaşındaki çocuğun bayanlar tuvaletinde işi ne ?
yani onu bende anlamadım şimdi bide erkek çocuğu olunca ayakta fln o yüzden hijyen açısından giremedim ama kadın bana baya bi saydırdı yanımdan geçerken, insanlar sanki doluyo stresinide dışarda millete patlayarak atıyor gibi,ne var yani bunda çocuk varsa nereye götüreyim fln deyip yüzüme baka baka geçti,ben zaten bişey dememiştim kadına yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…