Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

Oyyy kıyamam ya hemen iyileşir umarım
Hastayken anladı heralde kıymetinizi
Çok şanslı bir kedi :)
Mahallenin muhtarına benden öpücükler

geçmiş olsun inşallah iyileşir en kısa zamanda

Çok geçmiş olsun....İnsan gibiler bizlerde hasta olunca sırnaşacak yer ararız ilgi isteriz

Oyyy kıyamam ya hemen iyileşir umarım
Hastayken anladı heralde kıymetinizi
Çok şanslı bir kedi :)
Mahallenin muhtarına benden öpücükler

evet resmen kiymete bindik su an, tadini cikariyoruz bol bol minciklayarak opucuklerinizi ilettim

Çok geçmiş olsun....İnsan gibiler bizlerde hasta olunca sırnaşacak yer ararız ilgi isteriz

tesekkurler canim evet aynen oyle oldu gercekten de, gorseniz dizimin dibinden ayrilmiyor kiyamam

Miniğim bu resimden birkaç dakika önce 3.kattan balkondan aşağı düşmüştü
Hayatımın en korkunç 24 saatlerinden birini geçirmiştim iç kanama korkusuyla bütün gece uyumadık
Aslında kediler yükseği bilirler ama balkon demirlerine örtü asmıştık kuruması için aşağıyı göremedi :/
Kendimi çok suçlamıştım arka ayağına bir süre basamadı bi süre iğne yapıldı şimdi hiçbir şeyi yok :)

Maşallah ayy gözlerini sevsinler maviş sanırım

Çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim

1 günlük halimiz

1 haftalık halimiz

14 günlük halimiz

28 günlük halimiz

32 günlük halimiz

Biz arık büyüdük kendi başımıza yem yiyebiliyoruz

Maşallah ayy gözlerini sevsinler maviş sanırım

Çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim

Küçükken maviydi gözleri şimdi değişti :)
Teşekkür ederiz :)

Bu kadar kısa sürede kocaman oldu ya maşallah
Rengi de çok güzel :)

akadaslar benim belcika kurt kopegim var bebekekene aldik simdi 3 bucuk aylik felan tuvaletini soylemiyor tuvaleti geldigi zaman hic havlamiyor ben surekli ormaa goturuyorum ama halen tuvaleteni yapmiyor gelip bahcede yapiyor bende kiziyorum yapmazin diye aslinda anliyor yapilmicagini ama cok inat kopek be bunu nasil ogretirim bilmiyorum sastim benim bu ikinci kopegim bitanesi olmustu ayni cinsden aldim benim eski kopegim hic evine yapmazdi tuvaleti gelince haber verirdi ama vermiyor cok fena bu

Buda benim kızım

Eklentiler

• $IMG_0251.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun aynı durumu ben de yaşamıştım, apartmanda yaşayınca böyle şeylerle karşılaşmak kaçınılmaz, bazen demirlerin üstünde akrobasi yaparken buluyorum ben de onları :))

Ya bu çok tatlıı yaaa Maşallah ya
Rengide çok güzel
Babasının renginde annesi mavi beyaz,baba mavi beyaz sarı

Yanaklarını sıkasım geldi tokası da çok yakışmış

Gel keyfim gel ohh bu dünyada kedilerden rahatı yok

buda benim sipam :)

Azcık uykuyu seviyoruz sanırım,rengi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…