benim minigim de hasta oldu cok hem de..
yemek yemedi birkac gun surekli yatip uyudu oksurup durdu, nefes alirken cigerlerinden hirilti gelmeye de baslayinca panik olduk. bir kere de bahcede gordum oksurdu oksurdu sonra beyaz enfeksiyon gibi bir sey cikardi icinde pembelik vardi kan olabilir. sonra da ot yemeye basladi bahceyi geze geze ot yedi yavrum benim ya onu hic boyle gormemistim. bir yandan da yan yan yuruyordu. kaptigimiz gibi veterinere gorurduk. cigerlerinde enfeksiyon varmis.. ilac verdiler 1 gun hic yemek vermek yok dediler yazik yavrum acikti miyav miyav ama veremedik. ertesi sabah toz antibiyotigi verdik yemekler birlikte sapur supur yedi. 3 gun once oluyor bunlar.. simdi biraz daha iyi artik oksurmuyor. tabi bu arada bir anda karakter degistirdi, cok arkadas canlisi bir kedi oldu cikti. hatta dun tv izlerken gelip kucagima cikti orada uyudukiyamam hasta olunca tam sirnasik bisey oldu ayni ben... ilaca devam ediyoruz kisa surede tamamen iyilesir umarim.
birkac tane de yeni resim var onlari da paylasayim elim degmisken
hasta Persie:
mahallenin muhtari Persie :
geçmiş olsun inşallah iyileşir en kısa zamandacevabın için çok teşekkür ederim
buraya yazdıktan sonra veterineri aradık ve muayeneye çağırdı ve köpeklerde malesef ilk 3 ay içinde görülen bi hastalığa yakalandığını ellerinden geleni yapacaklarını ama çokta umutlanmamamız gerektiğini söledi tedavisi için barınağa bıraktık inşallah iyileşirse tekrar geri alıcaz
ağlamaktan gözlerim şişti nasıl üzgünüm anlatamam
benim minigim de hasta oldu cok hem de..
yemek yemedi birkac gun surekli yatip uyudu oksurup durdu, nefes alirken cigerlerinden hirilti gelmeye de baslayinca panik olduk. bir kere de bahcede gordum oksurdu oksurdu sonra beyaz enfeksiyon gibi bir sey cikardi icinde pembelik vardi kan olabilir. sonra da ot yemeye basladi bahceyi geze geze ot yedi yavrum benim ya onu hic boyle gormemistim. bir yandan da yan yan yuruyordu. kaptigimiz gibi veterinere gorurduk. cigerlerinde enfeksiyon varmis.. ilac verdiler 1 gun hic yemek vermek yok dediler yazik yavrum acikti miyav miyav ama veremedik. ertesi sabah toz antibiyotigi verdik yemekler birlikte sapur supur yedi. 3 gun once oluyor bunlar.. simdi biraz daha iyi artik oksurmuyor. tabi bu arada bir anda karakter degistirdi, cok arkadas canlisi bir kedi oldu cikti. hatta dun tv izlerken gelip kucagima cikti orada uyudukiyamam hasta olunca tam sirnasik bisey oldu ayni ben... ilaca devam ediyoruz kisa surede tamamen iyilesir umarim.
birkac tane de yeni resim var onlari da paylasayim elim degmisken
hasta Persie:
mahallenin muhtari Persie :
Oyyy kıyamam ya hemen iyileşir umarım
Hastayken anladı heralde kıymetinizi
Çok şanslı bir kedi :)
Mahallenin muhtarına benden öpücükler
Çok geçmiş olsun....İnsan gibiler bizlerde hasta olunca sırnaşacak yer ararız ilgi isteriz
evet resmen kiymete bindik su an, tadini cikariyoruz bol bol minciklayarakopucuklerinizi ilettim
tesekkurler canim evet aynen oyle oldu gercekten de, gorseniz dizimin dibinden ayrilmiyor kiyamam
Eki Görüntüle 365090
Miniğim bu resimden birkaç dakika önce 3.kattan balkondan aşağı düşmüştü
Hayatımın en korkunç 24 saatlerinden birini geçirmiştim iç kanama korkusuyla bütün gece uyumadık
Aslında kediler yükseği bilirler ama balkon demirlerine örtü asmıştık kuruması için aşağıyı göremedi :/
Kendimi çok suçlamıştım arka ayağına bir süre basamadı bi süre iğne yapıldı şimdi hiçbir şeyi yok :)
Maşallah ayy gözlerini sevsinler maviş sanırım
Çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim
1 günlük halimiz
Eki Görüntüle 365091
1 haftalık halimiz
Eki Görüntüle 365092
14 günlük halimiz
Eki Görüntüle 365094
28 günlük halimiz
Eki Görüntüle 365096
32 günlük halimiz
Biz arık büyüdük kendi başımıza yem yiyebiliyoruz
Eki Görüntüle 365098
1 günlük halimiz
Eki Görüntüle 365091
1 haftalık halimiz
Eki Görüntüle 365092
14 günlük halimiz
Eki Görüntüle 365094
28 günlük halimiz
Eki Görüntüle 365096
32 günlük halimiz
Biz arık büyüdük kendi başımıza yem yiyebiliyoruz
Eki Görüntüle 365098
Ya bu çok tatlıı yaaa Maşallah ya
Rengide çok güzel
Rengide çok güzel
Eki Görüntüle 365090
Miniğim bu resimden birkaç dakika önce 3.kattan balkondan aşağı düşmüştü
Hayatımın en korkunç 24 saatlerinden birini geçirmiştim iç kanama korkusuyla bütün gece uyumadık
Aslında kediler yükseği bilirler ama balkon demirlerine örtü asmıştık kuruması için aşağıyı göremedi :/
Kendimi çok suçlamıştım arka ayağına bir süre basamadı bi süre iğne yapıldı şimdi hiçbir şeyi yok :)
Rengide çok güzel
benim aşkımm
Eki Görüntüle 367148
buda benim sipam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?