Hayvanda olsa içinde kocaman sevgi var
Evet ayaklandık ama sanki akşamdan kalma gibi ayakları dolaşıyor yürürken
kizlar sincap ve kirpilerden sonra bugun baska bir tur daha gorme serefine nail oldum az once eve girdik ve de sokakta bir tilki vardi bize bakti bakti sonra bahcelerden birine dalditam hayvanlar alemiymis burasi, iyi yere yerlesmisim bizim kediler gece hemen hepsi disari cikiyor bu tilkiler birsey yapmiyor mu acaba bunlara :44:
ahh cok tatlilar aralarina girip ben de uyuyabilirim yumusacik sicacik
ay ne kadar güzel bir topicmiş buu bakıp bakıp mutlu oluyosun süperrhepinizin dostları çok tatlııı mıncırılası maşallah onlaraaa :))) ben de kara kızım Kömür' ün fotosunu koyayım madem. 3 aylık oldu :)Eki Görüntüle 354908
Biz 17 gümlük olduk artık kafesin içinde az az gezmeye başladık
Annemizde yavruyu kıskanıyor kafese elini soktuğum an elime atlıyor ısırmak için
Eki Görüntüle 354156
siyah olan oluşumuz mimi karışık renkli ise kızım bibi mimiyi daha 1 aylık bile değilken buldum küçücüktü oğluşum9-10 yaşında tam bilmiyorum :) bibimde canım kzım (mimi annemin oğluşu bibide benim kızım) 5 yaşında ikside pek sevdirmez mimi anasına sevdirir bitek koyun koyuna uyurlar konuşur annemle hatta anne diyor yani çok benziyor duyan herkes anne diyor diyo bibimde çok akıllı maşşallah ama bana çekmiş laf dinlemez yaramazlık çok yapar ama terliği kösterdimmi mum kesilir çişinide alaturka wcye yapar bikerem bunlarda fotoları
biraz fazla oldu kusura bakmayın düzenli kırpıyoruz kendilerini oyüzden traşlı fotolarıda var
yok belli olmuyor 4-5 aylıkken belli oluyormuş :44:Aaa kocaman olmuş buu tüylenmişş
Henüz belli olmuyor değil mi cinsiyeti :)
Bir de korktuğunda çıkardığı sesi duysan annesi gibi çar çar bağırıyoraaa ne kadar degismis (ve de guzellesmis)
siyah olan oluşumuz mimi karışık renkli ise kızım bibi mimiyi daha 1 aylık bile değilken buldum küçücüktü oğluşum9-10 yaşında tam bilmiyorum :) bibimde canım kzım (mimi annemin oğluşu bibide benim kızım) 5 yaşında ikside pek sevdirmez mimi anasına sevdirir bitek koyun koyuna uyurlar konuşur annemle hatta anne diyor yani çok benziyor duyan herkes anne diyor diyo bibimde çok akıllı maşşallah ama bana çekmiş laf dinlemez yaramazlık çok yapar ama terliği kösterdimmi mum kesilir çişinide alaturka wcye yapar bikerem bunlarda fotoları
biraz fazla oldu kusura bakmayın düzenli kırpıyoruz kendilerini oyüzden traşlı fotolarıda var
Teşekkür ederiizz. Tokalar biraz karizmamızı çizdi ama saçlarımız çok uzamıştıyasmi_n
Ama tokalar falan azcık hatuna benziyor
Ama çok şirinnnn
Tokalar biraz karizmamızı çizdi ama saçlarımız çok uzamıştı
merhaba arkadaşlar
bizim iki aylık barınaktan aldığımız bir köpeğimiz var
aşılarımız düzenli yapılıyo veteriner kontrolünde bu ayın 13 nde tekrar gidicez aşımız var benim size sormak istediğim bizim köpeğimizin arka ayakları sanki tutmuyo gibi yani yürürken düşüyo eskisi gibi çok hareketli değil
kapının önünde kulubesi var içinde kalın örtü onun üstünde yatıyordu geçen hafta kar yağdı ve bi kaç gün hep kulubesinde yattı acaba soğuktan gezemediği için mi ayakları tutldu yoksa başka bi sağlık sorunu olabilirmi
sizler daha tecrübelisiniz diye buraya yazdım arkadaşlar fikri olan varsa cevaplarsa çok sevinirim
Merhaba
Arka bacaklarına dokunduğunuzda geri çekiyor mu acaba incilme burkulma mı oldu
Canı acıyorsa basmıyor olabilir ya da hissis olabilir ama his kaybı olması için bir sebep yok gibi
Veterinerinizi arayın aciliyeti olan bir durumsa randevuyu erkene alır
Umarım kötü bir şeyi yoktur,geçmiş olsun :/
cevabın için çok teşekkür ederim
buraya yazdıktan sonra veterineri aradık ve muayeneye çağırdı ve köpeklerde malesef ilk 3 ay içinde görülen bi hastalığa yakalandığını ellerinden geleni yapacaklarını ama çokta umutlanmamamız gerektiğini söledi tedavisi için barınağa bıraktık inşallah iyileşirse tekrar geri alıcaz
ağlamaktan gözlerim şişti nasıl üzgünüm anlatamam
oyy kiyamam umarim iyilesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?