Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

Hayvanda olsa içinde kocaman sevgi var

Evet ayaklandık ama sanki akşamdan kalma gibi ayakları dolaşıyor yürürken

Öyle oluyor ya,bir de sen doğumuna büyümesine tanık oluyorsun çok güzel :)
Ayy kıyamam

Harika bi ortam orası ya
Şu zamana kadar böyle bi şey kimsenin başına gelmemişse bi şey yapmıyordur :44:

Teşekkür ederiz kömür de çok tatlıymış :)
Tam kömür cidden kadife tüylü :)

Son düzenleme:
siyah olan oluşumuz mimi karışık renkli ise kızım bibi mimiyi daha 1 aylık bile değilken buldum küçücüktü oğluşum 9-10 yaşında tam bilmiyorum :) bibimde canım kzım (mimi annemin oğluşu bibide benim kızım) 5 yaşında ikside pek sevdirmez mimi anasına sevdirir bitek koyun koyuna uyurlar konuşur annemle hatta anne diyor yani çok benziyor duyan herkes anne diyor diyo bibimde çok akıllı maşşallah ama bana çekmiş laf dinlemez yaramazlık çok yapar ama terliği kösterdimmi mum kesilir çişinide alaturka wcye yapar bikerem bunlarda fotoları

biraz fazla oldu kusura bakmayın düzenli kırpıyoruz kendilerini oyüzden traşlı fotolarıda var

alaturka wc olayina koptum ahaha coook tatlilar mimi ve bibi

Aaa kocaman olmuş buu tüylenmişş
Henüz belli olmuyor değil mi cinsiyeti :)
yok belli olmuyor 4-5 aylıkken belli oluyormuş :44:
aaa ne kadar degismis (ve de guzellesmis)
Bir de korktuğunda çıkardığı sesi duysan annesi gibi çar çar bağırıyor

En çok bunu beğendim Maşallah nazar değmesi sağlıkla yaşasınlar çok şirinle hele bu hallerine bayıldım

merhaba arkadaşlar
bizim iki aylık barınaktan aldığımız bir köpeğimiz var
aşılarımız düzenli yapılıyo veteriner kontrolünde bu ayın 13 nde tekrar gidicez aşımız var benim size sormak istediğim bizim köpeğimizin arka ayakları sanki tutmuyo gibi yani yürürken düşüyo eskisi gibi çok hareketli değil
kapının önünde kulubesi var içinde kalın örtü onun üstünde yatıyordu geçen hafta kar yağdı ve bi kaç gün hep kulubesinde yattı acaba soğuktan gezemediği için mi ayakları tutldu yoksa başka bi sağlık sorunu olabilirmi
sizler daha tecrübelisiniz diye buraya yazdım arkadaşlar fikri olan varsa cevaplarsa çok sevinirim

Bayıldım ben bunlara kendilerini sevdirmiyorlar ama birbirlerine bağlılar sanırım :)
Benim kara kedim ne kendisini sevdirir ne de diğer kedilerimle anlaşır baya bir aksi :)
Miniklerinizle birlikte uzun ömürler

Hepinizinn dostları çok tatlıı
Bu da benim oğluşum Eros
Eki Görüntüle 362052
Eki Görüntüle 362053

Tüyleri ne kadar parlak erkek mi,tokalar yüzünden kızmasın size
Çok güzel maşallah :)

Merhaba
Arka bacaklarına dokunduğunuzda geri çekiyor mu acaba incilme burkulma mı oldu
Canı acıyorsa basmıyor olabilir ya da hissis olabilir ama his kaybı olması için bir sebep yok gibi
Veterinerinizi arayın aciliyeti olan bir durumsa randevuyu erkene alır
Umarım kötü bir şeyi yoktur,geçmiş olsun :/

cevabın için çok teşekkür ederim
buraya yazdıktan sonra veterineri aradık ve muayeneye çağırdı ve köpeklerde malesef ilk 3 ay içinde görülen bi hastalığa yakalandığını ellerinden geleni yapacaklarını ama çokta umutlanmamamız gerektiğini söledi tedavisi için barınağa bıraktık inşallah iyileşirse tekrar geri alıcaz
ağlamaktan gözlerim şişti nasıl üzgünüm anlatamam

oyy kiyamam umarim iyilesir

benim minigim de hasta oldu cok hem de..
yemek yemedi birkac gun surekli yatip uyudu oksurup durdu, nefes alirken cigerlerinden hirilti gelmeye de baslayinca panik olduk. bir kere de bahcede gordum oksurdu oksurdu sonra beyaz enfeksiyon gibi bir sey cikardi icinde pembelik vardi kan olabilir. sonra da ot yemeye basladi bahceyi geze geze ot yedi yavrum benim ya onu hic boyle gormemistim. bir yandan da yan yan yuruyordu. kaptigimiz gibi veterinere gorurduk. cigerlerinde enfeksiyon varmis.. ilac verdiler 1 gun hic yemek vermek yok dediler yazik yavrum acikti miyav miyav ama veremedik. ertesi sabah toz antibiyotigi verdik yemekler birlikte sapur supur yedi. 3 gun once oluyor bunlar.. simdi biraz daha iyi artik oksurmuyor. tabi bu arada bir anda karakter degistirdi, cok arkadas canlisi bir kedi oldu cikti. hatta dun tv izlerken gelip kucagima cikti orada uyudu kiyamam hasta olunca tam sirnasik bisey oldu ayni ben... ilaca devam ediyoruz kisa surede tamamen iyilesir umarim.

birkac tane de yeni resim var onlari da paylasayim elim degmisken

hasta Persie :

mahallenin muhtari Persie :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…