Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

Merhaba
Tuvaletini yaptığı zamanları kontrol edin belli bir vakti oluyor zaten,o vakitler yapması gereken yere götürün
Daha çok küçük zamanla alışacaktır
Yemek saatlerini sabit tutmaya çalışın hem disiplinli olması açısından hem de tuvalet eğitimi açısından
Belli saatlerde mamasını koyun o saatlerde yemek yemeye alışsın

Avatarından görüyordum hep bu yaramazı mzy,çok tatlı ya bıyıklı

Çok şirin maşallah,üzerindekini çıkarmaya çalışmıyor mu benimkiler bir şey giydirdiğimde deliye dönüyor :)

Çok geçmiş olsun aynı durumu ben de yaşamıştım, apartmanda yaşayınca böyle şeylerle karşılaşmak kaçınılmaz, bazen demirlerin üstünde akrobasi yaparken buluyorum ben de onları :))

Teşekkür ederim,çok suçlu hissetmiştim kendimi neyseki bir şey olmadı

oyy birkac gun ugrayamadim bir suru bizdik gelmis topige yeni yeni resimler, kusumuz da buyumus artik iyice guzellesmis

yarin yola cikiyoruz 1 sene aradan sonra turkiyeye geliyoruz artik yine esim sokaklarda kedilerin pesine takilacak hepsini eve goturmeye calisacak annem de islak mendille onu kovalayacak eski neseli gunler geri geliyor 2 haftaligina

gecen cuma arkadaslara gitttik 3 kedileri var bir tanesi tvnin ustunde uyuyordu meger orasi onun mekaniymis hic cikmiyor oradan sicak geliyor heralde, cok hosuma gitti... tv izlerken tepeden (dantel misali) sarkan minik bir kafa

bu da benim gorumcemin esi, kedileri Toby ve Bailey ile uyurken bayiliyorum bu fotografa, paylasmak istedim

oyy uykucuya bak sen, yastik yapip yatasim geldi

haydar ismine de tipine de bayildim

coook seker yalniz nasil giydirdiniz benimki deli olurdu kesin, asla hicbir sey giydirmemize izin vermiyor giydirirsek cilgina donup geri geri kosmaya basliyor

Geliyor musunuuuz şimdiden hoşgeldin canım hangi şehre?

Yerim yaa çok şirin tv süsü
Bazen benimki de öyle çıkıyor tv tepesine

Ne güzel yaa benim kedilerimle birlikte uyuma gibi bir şansım yok kedi alerjim var benim :/
Astım hastasıyım kedi alerjisiyle birleşince çoğu zaman acillik oluyorum
İnsanın çok sevdiği bir şeye alerjisi olması çok kötü bir şey

Ben çoğu zaman yatıyorum zaten koca göbeğine yastık gibi cidden :)

Aaa sen benim kara kedimin adını bilmiyor musun yoksa Recai
Yuvarlak koca gözlü olduğu için annem cingöz recai derdi öyle kaldı

saol tatlım çok yaramaz bır kedım var buzdolabın Üzerıne çıkıyor ne yapabılırım onu vazgeçirmek için

Son düzenleme:

evett sonunda geliyoruz once bursa, sonra 4 gunlugune ankara..
alerji demek cok uzuldum haklisin kotu olmali hem bu kadar sevip hem de istedigin kadar yakinlasamamak..
ama sahsen ben cikolatayi cok sevmeme ragmen alerjim olsun isterdim boylece diyet problemlerim falan olmazdi hep fit olurdum cikolata alerjisi talep ediyorum

Ben çoğu zaman yatıyorum zaten koca göbeğine yastık gibi cidden :)

Aaa sen benim kara kedimin adını bilmiyor musun yoksa Recai
Yuvarlak koca gözlü olduğu için annem cingöz recai derdi öyle kaldı

cingoz recai demek uymus bence super olmus

saol tatlım çok yaramaz bır kedım var buzdolabın Üzerıne çıkıyor ne yapabılırım onu vazgeçirmek için

bazi kediler tepelere tirmanmayi seviyor bazisi da yerden yuksege hic cikmiyor iste degisiyor. yani huyluyu huyundan vazgeciremezsin ama seninki gibi kedisler icin soyle seyler var

tepelere tirmanmayi seven kediler icin bence cok gerekli. cama da yakin bir yere koyarsan disariyi da oradan seyredebilir. o zaman oyle esyalarin uzerine cikmaz da kendi minik agacinin tepesine cikip oturur hatta ustune de bir iki oyuncak bagli olursa super

Daha büyük görünüyor benimki 2 yaşına kadar zayıf ve küçük görünüyordu :)

bu 7 aylik hallerindeydi yeni fotosunu ekleyemedim boyutu buyuk geldi diye :) benim gozume hala kucuk gorunuyor 25 kg civari yarinda veterinerimize gidecez bakalim o nasil bulcak :)
allah bu tatli sipalarla uzun omurler versin hepimize :)

ay canım paylaşım için saol çok guzeller yaa ............

Özlemişsindir,iyi gezmeler şimdiden :)

Kedi alerjisi berbat bir şey uzun süre vakit geçiremiyorum kedilerimle
Önceleri çok daha kötüydüm grip gibi bir hal + astım tıkanıklığı
Berbat yani
Kaç tane ilaç değiştirdim bazılarının hiç etkisi olmadı son kullandığım ilaç azalttı alerjimi ama kalıcı bir çözüm değil tabi

Ben de çikolata sevenlere özeniyorum ben hiç çikolata yemem ilginç ama böyle
Çook nadir canım isterse çikolatanın ufacık bir karesi yeter bana

Eklediklerin çok güzel ama dediğin gibi bazı kediler huyundan vazgeçmiyor
Biz de duvara asılan tırmalama tahtası aldık yine koltukları tırmalıyorlar :)

öbür sipam demek istedim :))gerci ikiside cok cok cok oburlarrr :))

Şimdi anladım :)
Benim köpeğim de çok obur hatta obez bile sayılabilir diyet programı uyguluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…