akadaslar benim belcika kurt kopegim var bebekekene aldik simdi 3 bucuk aylik felan tuvaletini soylemiyor tuvaleti geldigi zaman hic havlamiyor ben surekli ormaa goturuyorum ama halen tuvaleteni yapmiyor gelip bahcede yapiyor bende kiziyorum yapmazin diye aslinda anliyor yapilmicagini ama cok inat kopek be bunu nasil ogretirim bilmiyorum sastim benim bu ikinci kopegim bitanesi olmustu ayni cinsden aldim benim eski kopegim hic evine yapmazdi tuvaleti gelince haber verirdi ama vermiyor cok fena bu
benim aşkımm
Eki Görüntüle 367148
Çok geçmiş olsun aynı durumu ben de yaşamıştım, apartmanda yaşayınca böyle şeylerle karşılaşmak kaçınılmaz, bazen demirlerin üstünde akrobasi yaparken buluyorum ben de onları :))
buda benim sipam :)
Haydar hoşgeldi aramıza pek tatlı:)
Christopher'ın ilk geldiği gün
Eki Görüntüle 367409
Bu da şimdiki hali
Eki Görüntüle 367411
Uykucu
Eki Görüntüle 367412
benim aşkımm
Eki Görüntüle 367148
oyy birkac gun ugrayamadim bir suru bizdik gelmis topige yeni yeni resimler, kusumuz da buyumus artik iyice guzellesmis
yarin yola cikiyoruz 1 sene aradan sonra turkiyeye geliyoruz artik yine esim sokaklarda kedilerin pesine takilacak hepsini eve goturmeye calisacak annem de islak mendille onu kovalayacak eski neseli gunler geri geliyor 2 haftaligina
gecen cuma arkadaslara gitttik 3 kedileri var bir tanesi tvnin ustunde uyuyordu meger orasi onun mekaniymis hic cikmiyor oradan sicak geliyor heralde, cok hosuma gitti... tv izlerken tepeden (dantel misali) sarkan minik bir kafa
bu da benim gorumcemin esi, kedileri Toby ve Bailey ile uyurkenbayiliyorum bu fotografa, paylasmak istedim
Uykucu sanırım benimki gibi :)
Kaç yaşında?
oyy uykucuya bak sen, yastik yapip yatasim geldi
haydarismine de tipine de bayildim
coook seker yalniz nasil giydirdiniz benimki deli olurdu kesin, asla hicbir sey giydirmemize izin vermiyor giydirirsek cilgina donup geri geri kosmaya basliyor
9 aylik henuz :)
oyy uykucuya bak sen, yastik yapip yatasim geldi
haydarismine de tipine de bayildim
coook seker yalniz nasil giydirdiniz benimki deli olurdu kesin, asla hicbir sey giydirmemize izin vermiyor giydirirsek cilgina donup geri geri kosmaya basliyor
Geliyor musunuuuz şimdiden hoşgeldin canım hangi şehre?
Yerim yaa çok şirin tv süsü
Bazen benimki de öyle çıkıyor tv tepesine
Ne güzel yaa benim kedilerimle birlikte uyuma gibi bir şansım yok kedi alerjim var benim :/
Astım hastasıyım kedi alerjisiyle birleşince çoğu zaman acillik oluyorum
İnsanın çok sevdiği bir şeye alerjisi olması çok kötü bir şey
Ben çoğu zaman yatıyorum zaten koca göbeğine yastık gibi cidden :)
Aaa sen benim kara kedimin adını bilmiyor musun yoksa Recai
Yuvarlak koca gözlü olduğu için annem cingöz recai derdi öyle kaldı
saol tatlımçok yaramaz bır kedım var buzdolabın Üzerıne çıkıyor ne yapabılırım onu vazgeçirmek için
Daha büyük görünüyor benimki 2 yaşına kadar zayıf ve küçük görünüyordu :)
Gayet fit duruyor
evett sonunda geliyoruzonce bursa, sonra 4 gunlugune ankara..
alerji demek cok uzuldum haklisin kotu olmali hem bu kadar sevip hem de istedigin kadar yakinlasamamak..
ama sahsen ben cikolatayi cok sevmeme ragmen alerjim olsun isterdim boylece diyet problemlerim falan olmazdi hep fit olurdumcikolata alerjisi talep ediyorum
cingoz recai demekuymus bence super olmus
bazi kediler tepelere tirmanmayi seviyor bazisi da yerden yuksege hic cikmiyor iste degisiyor. yani huyluyu huyundan vazgeciremezsinama seninki gibi kedisler icin soyle seyler var
Eki Görüntüle 367524 Eki Görüntüle 367525 Eki Görüntüle 367526
tepelere tirmanmayi seven kediler icin bence cok gerekli. cama da yakin bir yere koyarsan disariyi da oradan seyredebilir. o zaman oyle esyalarin uzerine cikmaz da kendi minik agacinin tepesine cikip otururhatta ustune de bir iki oyuncak bagli olursa super
evett sonunda geliyoruzonce bursa, sonra 4 gunlugune ankara..
alerji demek cok uzuldum haklisin kotu olmali hem bu kadar sevip hem de istedigin kadar yakinlasamamak..
ama sahsen ben cikolatayi cok sevmeme ragmen alerjim olsun isterdim boylece diyet problemlerim falan olmazdi hep fit olurdumcikolata alerjisi talep ediyorum
cingoz recai demekuymus bence super olmus
bazi kediler tepelere tirmanmayi seviyor bazisi da yerden yuksege hic cikmiyor iste degisiyor. yani huyluyu huyundan vazgeciremezsinama seninki gibi kedisler icin soyle seyler var
Eki Görüntüle 367524 Eki Görüntüle 367525 Eki Görüntüle 367526
tepelere tirmanmayi seven kediler icin bence cok gerekli. cama da yakin bir yere koyarsan disariyi da oradan seyredebilir. o zaman oyle esyalarin uzerine cikmaz da kendi minik agacinin tepesine cikip otururhatta ustune de bir iki oyuncak bagli olursa super
öbür sipam demek istedim :))gerci ikiside cok cok cok oburlarrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?