Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

bıdık kızımm Kermit

Eklentiler

• $bıdık kızım Kermit - Google Chrome.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $bıdık kızım Kermit - Google Chrome_2.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 52
teşekkür ederimmm... kırma oldukları için her birinin farklı özellikleri oluyor.. sokaktan aldık biz, keşke cins diye pet shoplara para serenler böyle sahipsiz bıdıklara bir şans verseler:105:

kesinlikle katılıyorum benim minnaklarım da sokak bebeleriydi...bin tane cinse taş çıkartacak güzellikteler...gerçi kuzguna yavrusu şahin görünürmüş sendromu da olabilir bu ama aşığım ben onlara ya

Bebekliğinden beri kıyafet giyiyor, o kadar çok t-shirt ü varki... Diğer 2 kedim asla giymez ama Alex farklı bir cins zaten

Yavru kuş annesi babası gibi bende kaçıyor acaba annesini babasını başka yere koysam alışırmı ki elimize

Bu da benim bitanem oğluşum Lokum :) 2,5 yaşında

Esneme uzmanı kızım Cici :) 1 yaşında

Kapluşlarım Bahtiyar ve Mikalangelo :) 6 yaşında ikisi de

Canım kediciklerinde kaplumbağalarında çok tatlı.Bizde oğlumla öyle uyuyoruz sarmaş dolaş
Kaplumbağalarının simleri dikkatimi çektide ikiside erkek ismi fakat sudaki kapluşun bana dişi gibi göründü.Yani tırmaklarından öyle gibi geldi güneşlenen bariz erkek olduğu bellide sudaki dişiye benziyor

Teşekkürler ^^ Evet Lokuşumla sokulmadan uyuyamıyoruz :))) illa eli kolu biyerlerime değecek puhihi :))

Maşallah ne göz varmış diyecektim ama işte bilen biliyor evet güneşlenen erkek Bahtiyar sudaki dişi Mikalangelo isimlerini ben koymadım. 1 yaşındalarken bir arkadaşım artık bakamadığı için bana vermişti kapluşları :) sonradan annem Mikalangelo diyemediği için Alexi demeye başlamıştı gerçi ona ^_______^

meraba kızlar. bu da benim kızım sally.
kendisi 7 aylık. bize geleli üç gün oldu. ama hemen alıştık birbirimize. onu çok seviyorum. hiç yerinde durmadığı için fazla fotoğraf çekemiyorum. ama en kısa zamanda kızımın resimlerini ekliyicem. Allah hepimize evcil dostlarımızla uzun yaşamak nasip etsin. öptüm.

kızım boncuk siyah beyaz beneklide diyorlar(hamile) diğer kızım hürrem sultan (korsan) oğlum sincap aslan kralım benim annesinin gülü onlar hepsi sokaktan geldi bahçeme önce camın önünde kapıda yatmaya başladılar çok ürkeklerdi aslında alışsınlar diye bişeyde yapmadım hatta hürremi bir ara kovaladım diğerlerine rahat vermiyor diye ama yok anacım içten kızmadığımı sevdiğimi anlıyolar valla hiç umurlarında değil şimdi evde bahçede her yer onların geçen gün sincap 2 gün eve gelmedi çok korktum bişey oldu diye neyseki geldi öyle şekerlerki aynı sizinkiler gibi hepsi çok tatlı ayy hiç birine kıyamam aa bu arada ara sıra gelenlerde var tabi biri sanırım bizim damat çok koşuyodu boncuğun peşinden sanırım baba o bakalım torunları bekliyoruz heyecanla iyiki varlar
oğlum yakışıklım benim

oğlum ve kızım boncuk

buda hürrem ve boncuk kız

ayy aslında en çok köpek seviyorum ama inşallah benimkilerle uyumlu bir köpek nasip olur çok şeker hepsi çokkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…