bıdık kızımm Kermit
çokta insan canlısı kimseden korkmaz kimseden çekinmez atlayıverir kucağına, zorla sevdirir kendiniaynı benim Akın oğlum...topik tekir seni çok tatlısın
çokta insan canlısı kimseden korkmaz kimseden çekinmez atlayıverir kucağına, zorla sevdirir kendini
teşekkür ederimmm... kırma oldukları için her birinin farklı özellikleri oluyor..maşallah ona o zaman zaten en sevdiğim kedi türü bu tekirler
teşekkür ederimmm... kırma oldukları için her birinin farklı özellikleri oluyor..sokaktan aldık biz, keşke cins diye pet shoplara para serenler böyle sahipsiz bıdıklara bir şans verseler:105:
ne kadar hoş, tebrik ediyorum siizikesinlikle katılıyorum benim minnaklarım da sokak bebeleriydi...bin tane cinse taş çıkartacak güzellikteler...gerçi kuzguna yavrusu şahin görünürmüş sendromu da olabilir bu ama aşığım ben onlara ya
bıdık kızımm Kermit
teşekkür ederimmmmmAdı da kendisi gibi güzelmiş :)
Merhaba
Çok şirin maşallah,üzerindekini çıkarmaya çalışmıyor mu benimkiler bir şey giydirdiğimde deliye dönüyor :)
Yok tam aksine bir dolap kıyafeti var çok hoşuna gidiyor, sanki t-shirt olmayınca bir eksiklik varmış gibi onda :)
Bebekliğinden beri kıyafet giyiyor, o kadar çok t-shirt ü varki... Diğer 2 kedim asla giymez ama Alex farklı bir cins zatenoyy uykucuya bak sen, yastik yapip yatasim geldi
haydarismine de tipine de bayildim
coook seker yalniz nasil giydirdiniz benimki deli olurdu kesin, asla hicbir sey giydirmemize izin vermiyor giydirirsek cilgina donup geri geri kosmaya basliyor
Bu da benim bitanem oğluşum Lokum :) 2,5 yaşında
Eki Görüntüle 374466 Eki Görüntüle 374467 Eki Görüntüle 374468
Esneme uzmanı kızım Cici :) 1 yaşında
Eki Görüntüle 374469 Eki Görüntüle 374470
Kapluşlarım Bahtiyar ve Mikalangelo :) 6 yaşında ikisi de
Eki Görüntüle 374473
Canım kediciklerinde kaplumbağalarında çok tatlı.Bizde oğlumla öyle uyuyoruz sarmaş dolaş
Kaplumbağalarının simleri dikkatimi çektide ikiside erkek ismi fakat sudaki kapluşun bana dişi gibi göründü.Yani tırmaklarından öyle gibi geldi güneşlenen bariz erkek olduğu bellide sudaki dişiye benziyor
harika canım benim yaaİşte dünden bugüne ''KRAL'' o benim herşeyiimEki Görüntüle 225356 Eki Görüntüle 225357 Eki Görüntüle 225358 Eki Görüntüle 225359 Eki Görüntüle 225360
ayy aslında en çok köpek seviyorum ama inşallah benimkilerle uyumlu bir köpek nasip olur çok şeker hepsi çokkkkkkkkkkkkmeraba kızlar. bu da benim kızım sally.Eki Görüntüle 374798
kendisi 7 aylık. bize geleli üç gün oldu. ama hemen alıştık birbirimize. onu çok seviyorum. hiç yerinde durmadığı için fazla fotoğraf çekemiyorum. ama en kısa zamanda kızımın resimlerini ekliyicem. Allah hepimize evcil dostlarımızla uzun yaşamak nasip etsin. öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?