Selam kızlar !!
Bayadır yazamadım buraya yeni minikler eklenmiş çok şirin hepsi hoşgelmişler
Trulycim ne kadar tatlı bi şey o ya,benimki ilk bulduğumuz haline benziyor
Masmavi,ama değişir gözleri büyüyünce
Eki Görüntüle 390146
İlk bulduğumuzda benim kedimin de gözleri masmaviydi
selam kizlar,
kayinvalidem engelli bir arkadasina bir minik kedicik almis bize getirdi cok tatli minicik birsey... bir miyavlamasi var duymaliydinizyalniz Persie bu durumdan acayip rahatsiz oldu kediye tislayip durdu onu bahceye yollamak zorunda kaldik sonunda. zavalli bebek de Persie'yi cok sevdi surekli ona dogru kosmaya calisiyordu yazik zavallim ya kiyamam.. kayinvalidem markete kum, mama kabi vs almaya gitti biz de esimle birlikte kediyle oynadik. sonra tabi ayrilik vakti geldi catti - el koymak istedim tabi ama malesef az once gitti ..
evett bir suru minigimiz var artik
senin kedisinin resmini gormustum hatirliyorum, hatta resmi yuklerken aklimda o vardi onu andiriyor diye gecirmistim icimden
Ayyy Allahım ne güzel şeyler bunlar böyleeeeee maşallah yaa
Eki Görüntüle 390219 Eki Görüntüle 390218 Eki Görüntüle 390216 Eki Görüntüle 390217
buda benim bitaneemmmm küçücüktü ben büyüttüm kocaman oldu ama çaldılar götürdüler benden yok artık çok özlüyorum pamuğumuu
Ben de Hollanda Lop Tavşanı alcam o zaman sizle paylaşırım fotolarınıEki Görüntüle 390220
Eki Görüntüle 390223
bu benim en son kadroya dahil olan maymunum4 tane daha kedim var.. bu minik en son kar yağışında gelmişti ve çok hastaydı.. bi gözü kör
Siyah kedilere bayılıyorum yavruyken masmavi oluyor gözleri tüyleri de kadife gibi oluyor :)
Benim kedim kardeşlerinin arasında tek siyah olandı apartmanın bir köşesinde annesiyle besliyorduk hepsini
Amaa annesi diğer hepsini alıp bir tek benim karayı bırakmış bir sabah cır cır sesiyle uyandık aldık geldik
İyi ki de almışım :)
oiy kiyamam ama ben ona ya annesi bir tek onu mu birakmis kuzum benimcidden iyi ki almissiniz
Hepsi cooook şekeeer. Özellikle kedine bayıldımmmmHiç ayrılmayın, ömürleri uzun olsun
cete kurmuslar galibaben de bayildim
Eki Görüntüle 392772 Eki Görüntüle 392773 Eki Görüntüle 392774 Eki Görüntüle 392775 Eki Görüntüle 392776 Eki Görüntüle 392777 Eki Görüntüle 392778 Eki Görüntüle 392779 Eki Görüntüle 392780 Eki Görüntüle 392781 Eki Görüntüle 392782 Eki Görüntüle 392783 Eki Görüntüle 392784 Eki Görüntüle 392785 Eki Görüntüle 392786 Eki Görüntüle 392787 Eki Görüntüle 392788 Eki Görüntüle 392789 Eki Görüntüle 392790
Kıyamam ya,kimbilir ne haldeler açlar mı susuzlar mı üşüyorlar mı
Görünüş çok komik ama böyle düşününce de üzülüyorum
Canlarım
O kadar sinirliyim ki Truly anlatamam
Derneğin sayfasına girdim sinirlerim bozuldu
Küçükken Boxer diye alınıp kırma olduğunu anlayıp hayvanı sokağa atanlar mı ararsın
Yazlıklarına aldıkları goldenları terrierleri yaz tatili bitince otobana bırakan mı
Köpeğin ağzına fitil koyup patlatan mı
Bunlar nasıl insan ya
Bu arada başlığımız değiştirsek mi
Sadık dostlarımızın resimleri ve sahiplerinin sohbetleri olabilir :)
Daha iyi önerisi olan varsa bekliyorum :80:
Ayy ben bunları yerim,harikalar oyuncaktan ayıramadım bazılarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?