Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

selam kizlar,
kayinvalidem engelli bir arkadasina bir minik kedicik almis bize getirdi cok tatli minicik birsey... bir miyavlamasi var duymaliydiniz yalniz Persie bu durumdan acayip rahatsiz oldu kediye tislayip durdu onu bahceye yollamak zorunda kaldik sonunda. zavalli bebek de Persie'yi cok sevdi surekli ona dogru kosmaya calisiyordu yazik zavallim ya kiyamam.. kayinvalidem markete kum, mama kabi vs almaya gitti biz de esimle birlikte kediyle oynadik. sonra tabi ayrilik vakti geldi catti - el koymak istedim tabi ama malesef az once gitti ..

Selam kızlar !!
Bayadır yazamadım buraya yeni minikler eklenmiş çok şirin hepsi hoşgelmişler
Trulycim ne kadar tatlı bi şey o ya,benimki ilk bulduğumuz haline benziyor
Masmavi,ama değişir gözleri büyüyünce

İlk bulduğumuzda benim kedimin de gözleri masmaviydi

evett bir suru minigimiz var artik
senin kedisinin resmini gormustum hatirliyorum, hatta resmi yuklerken aklimda o vardi onu andiriyor diye gecirmistim icimden

çok güzel bakıyor çok tatlıymış gerçektende.

Ayyy Allahım ne güzel şeyler bunlar böyleeeeee maşallah yaa

buda benim bitaneemmmm küçücüktü ben büyüttüm kocaman oldu ama çaldılar götürdüler benden yok artık çok özlüyorum pamuğumuu

bu benim en son kadroya dahil olan maymunum 4 tane daha kedim var.. bu minik en son kar yağışında gelmişti ve çok hastaydı.. bi gözü kör

evett bir suru minigimiz var artik
senin kedisinin resmini gormustum hatirliyorum, hatta resmi yuklerken aklimda o vardi onu andiriyor diye gecirmistim icimden

Siyah kedilere bayılıyorum yavruyken masmavi oluyor gözleri tüyleri de kadife gibi oluyor :)
Benim kedim kardeşlerinin arasında tek siyah olandı apartmanın bir köşesinde annesiyle besliyorduk hepsini
Amaa annesi diğer hepsini alıp bir tek benim karayı bırakmış bir sabah cır cır sesiyle uyandık aldık geldik
İyi ki de almışım :)

Çok tatlıymış,nerdeye götürdüler :/

Ben de Hollanda Lop Tavşanı alcam o zaman sizle paylaşırım fotolarınıEki Görüntüle 390220

Bekliyoruz :)

Eki Görüntüle 390223

bu benim en son kadroya dahil olan maymunum 4 tane daha kedim var.. bu minik en son kar yağışında gelmişti ve çok hastaydı.. bi gözü kör

Aynı biz
5 kedim var hepsi de hastaydı dışarıda bulduk
En son bulduğumuzun bir gözü kör
Çok şanslıymış sizin minik de,iyi ki karşısına siz çıkmışsınız

Son düzenleme:

oiy kiyamam ama ben ona ya annesi bir tek onu mu birakmis kuzum benim cidden iyi ki almissiniz

oiy kiyamam ama ben ona ya annesi bir tek onu mu birakmis kuzum benim cidden iyi ki almissiniz

Çirkin ördek yavrusu misali
Bizimkini beğenmemiş heralde anası
Geçenlerde gördüm mırmır etrafımda dolaşıyor
Git dedim görmesin gözüm seni evlat ayrılır mı
Tabi verdim yine mamasını :)

Ben bu resme bayıldım ama!

Son düzenleme:
cete kurmuslar galiba ben de bayildim

Kıyamam ya,kimbilir ne haldeler açlar mı susuzlar mı üşüyorlar mı
Görünüş çok komik ama böyle düşününce de üzülüyorum
Canlarım

O kadar sinirliyim ki Truly anlatamam
Derneğin sayfasına girdim sinirlerim bozuldu
Küçükken Boxer diye alınıp kırma olduğunu anlayıp hayvanı sokağa atanlar mı ararsın
Yazlıklarına aldıkları goldenları terrierleri yaz tatili bitince otobana bırakan mı
Köpeğin ağzına fitil koyup patlatan mı
Bunlar nasıl insan ya

Bu arada başlığımız değiştirsek mi
Sadık dostlarımızın resimleri ve sahiplerinin sohbetleri olabilir :)
Daha iyi önerisi olan varsa bekliyorum :80:

Ayy ben bunları yerim,harikalar oyuncaktan ayıramadım bazılarını

Hepsi birbirinden güzel,bayıldım
Uzun ömürler birlikte :)
Ne çok hayvansever üyemiz var,mutlu oluyorum gördükçe

Hoşgeldi o da aramıza,siz de

Ben de simdi okuyunca tepem atti. Insanlar boyle acimasiz iste.. Duydukca benim canim yaniyor resmen. Biri de su insanlara ayni seyi yapsa, agizlarinda fitil patlatip otobanda biraksa de gorseler nasil oluyormus.

Baslik degisimi, bilmiyorum canim olabilir benim icin farketmez. Bu arada kusura bakma sanirim topik amacindan sasti benim koydugum resimler yuzunden :26: resimler cok hosuma gitti paylasmak istedim en yakin yer de burayi gordum ama biraz konuyu dagittim sanirim ozur dilerim baslik degisimi gerekli olabilir su durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…