Yok canım çok güzel resimler,sohbet de olduğu için başlığı değiştirsek mi dedim
Resimler çok şirin :)
benimkilerin daha önce resmini eklemiştim malum bakanlar bilir boncuk hamileydi ve doğurdu 2 tane oğlan ayyy ben böyle yavru görmedim baya tüylü müylü kedimi desem buldog yavrusumu faremi tavşanmı ayy süperler acayip güzeller hepside sağlıklı kızım bir iki gün baygın gibiydi ama şimdi iyi stresi felan gitti çokta güzel bakıyor bebişlerine bende ona tabi annesini gülü onlar muhteşemlerrrrrrrrrrrbu arada hayvan olsun insan olsun her türlü canlıya bilerek isteyerek zarar veren herkesede lanet olsun valla olsun dünyayı yaşanmaz hale getirdiler her canlı için yazık çok yazık
Eki Görüntüle 394705 Eki Görüntüle 394701 Eki Görüntüle 394702 Eki Görüntüle 394703 Eki Görüntüle 394704 Eki Görüntüle 394712 Eki Görüntüle 394716 Eki Görüntüle 394717 Eki Görüntüle 394719
[video=youtube;5Rw3ImILNzA]http://www.youtube.com/watch?v=5Rw3ImILNzA&context=C44b773bADvjVQa1PpcFOrVJXKbEYrrEG3oJbpnNWk mCYcGWmORdM=[/video]
benimkilerin daha önce resmini eklemiştim malum bakanlar bilir boncuk hamileydi ve doğurdu 2 tane oğlan ayyy ben böyle yavru görmedim baya tüylü müylü kedimi desem buldog yavrusumu faremi tavşanmı ayy süperler acayip güzeller hepside sağlıklı kızım bir iki gün baygın gibiydi ama şimdi iyi stresi felan gitti çokta güzel bakıyor bebişlerine bende ona tabi annesini gülü onlar muhteşemlerrrrrrrrrrrbu arada hayvan olsun insan olsun her türlü canlıya bilerek isteyerek zarar veren herkesede lanet olsun valla olsun dünyayı yaşanmaz hale getirdiler her canlı için yazık çok yazık
Eki Görüntüle 394705 Eki Görüntüle 394701 Eki Görüntüle 394702 Eki Görüntüle 394703 Eki Görüntüle 394704 Eki Görüntüle 394712 Eki Görüntüle 394716 Eki Görüntüle 394717 Eki Görüntüle 394719
[video=youtube;5Rw3ImILNzA]http://www.youtube.com/watch?v=5Rw3ImILNzA&context=C44b773bADvjVQa1PpcFOrVJXKbEYrrEG3oJbpnNWk mCYcGWmORdM=[/video]
oyy ablaları çok teşekkürler hakkatten çok şekerler evin neşe kaynağı oldular birde miyavlamalarını duysanız aman tanrım valla bir haftadır nöbetteyim bişey olmasın yavrulara diye ay birde kavga ediyolar meme için sanki hiç memesi yok kızımın yok illa aynı memeyi emecekler çok beter olacak bunlar çokkkk tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz güzel sözleriniz
[video=youtube;Dt9kOlJVXg0]http://www.youtube.com/watch?v=Dt9kOlJVXg0&feature=youtu.be[/video]
Eki Görüntüle 398053 Eki Görüntüle 398055 Eki Görüntüle 398056 Eki Görüntüle 398057
köpüşüm Hera ve kedişim Üzüm:)
yeni taşındığım evde minik eski bir havuz vardı eski kiracılar içini toprak doldurup lahana ekmişler neyse ben bahçeyi biraz düzenledikten sonra havuzuda temizleyip halkımızın hizmetine açmış bulunuyorum birde minik fiskiye aldım sesi bile harika tabi bana okadar dinlendirici ses fazla geldi hadi bakalım ne yapayım ne yapayım derken kediler için gittiğim dükkanda ne göreyim çocukluğumdan beri çok sevdiğim fakat ev ortamında zor olduğu için alamadığım ördekleri görmeyimmi kuş gibi ötüyorlar cıyak cıyak hemen aldım tabi tek çok bağırıp sıkıldıkları için çift almamı söyledi satan çocuk bende öyle yaptım sanırım şimdi 3 haftalık felan oldular bir hafta felan kutuda besleyip evin bir odasınıda onlara tahsis ettim ayy görmeniz lazım beni anneleri sanıyorlar ben nere onlar oraya tabi kedilerimde olduğu için hepsini ayrı ayrı korumam gerekti biraz fazla yorucular ama kendilerini iyice kurtardıklarında işim kolaylaşacak dün ilk defa havuzla tanıştılar hemen havuzdan çıkıp yanıma gelmek istiyorlar(cıyak cıyak yada fik fik fik gibi sesler ) ama genede alıştılar sayılır onları seyretmek süper ay her halleri komedi inanın gülerken gözümden yaş geliyor hele yandan yandan bana bakmaları yokmu inanılmazlar
Eki Görüntüle 398053 Eki Görüntüle 398055 Eki Görüntüle 398056 Eki Görüntüle 398057
köpüşüm Hera ve kedişim Üzüm:)
Şimdiii başlıyoruz.
Bu benim 2 yıl önce ölen biricik Mırmır'ım..
Eki Görüntüle 402481
Bu Minnak'ımız
Eki Görüntüle 402482
Bu da Mırmır'ın kardeşi canımın içi Benekli'm
Eki Görüntüle 402483
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?