Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

Yok canım çok güzel resimler,sohbet de olduğu için başlığı değiştirsek mi dedim
Resimler çok şirin :)

Aynen bunları okuyunca tepem atıyor,sadece düşünemiyor konuşamıyor diye bi canlıya bunlar yapılır mı
Geçen gün okuduğum bi kitapta (J.J.Rousseau- İnsanlar Arasındaki Eşitsizliğin Kaynağı) bu konudan o kadar güzel bahsetmiş ki Rousseau,bayıldım
Uzun bir yazı,sayfasını işaretledim bulunca buraya da yazayım

".... İçten gelen acıma dürtüsüne karşı koyamadıkça başka bir insana hatta duyarlı herhangi bir varlığa asla fenalık yapamayacaktır,
Bunun istisnası kendi varlığının korunması söz konusu olduğu zaman kendini tercih etmesi gerektiği,haklı bir durumdur.
Bu yolla hayvanların doğal kanunlardan yararlanması konusundaki eski tartışma da sona erer;
Çünkü açıktır ki bilgiden ve özgürlükten yoksun oldukları için,hayvanlar bu kanunu bilemez,anlayamazlar
Fakat onlarda var olan duyarlılık sebebiyle bizim doğamızda az çok payları bulunduğu için,onların da doğal hukuktan yararlanması gerektiği,insanın onlara karşı bazı görevlerle bağlı bulunduğu yargısına varılır.
Aslında,öyle görünüyor ki ben,hemcinslerime (insanlara) hiçbir fenalık yapmamak zorunda isem,bu,onların akıllı varlıklar olmalarından çok duyarlı varlıklar olmalarından ileri gelir.
Bu duyarlılık niteliği hayvanda ve insanda ortak olduğu için,bunlardan birine,en azından öteki tarafından kötü muamele edilmemek hakkı tanınmalıdır "

J.J.Rousseau

benimkilerin daha önce resmini eklemiştim malum bakanlar bilir boncuk hamileydi ve doğurdu 2 tane oğlan ayyy ben böyle yavru görmedim baya tüylü müylü kedimi desem buldog yavrusumu faremi tavşanmı ayy süperler acayip güzeller hepside sağlıklı kızım bir iki gün baygın gibiydi ama şimdi iyi stresi felan gitti çokta güzel bakıyor bebişlerine bende ona tabi annesini gülü onlar muhteşemlerrrrrrrrrrr bu arada hayvan olsun insan olsun her türlü canlıya bilerek isteyerek zarar veren herkesede lanet olsun valla olsun dünyayı yaşanmaz hale getirdiler her canlı için yazık çok yazık
Eki Görüntüle 394701 Eki Görüntüle 394702 Eki Görüntüle 394703 Eki Görüntüle 394704
[video=youtube;5Rw3ImILNzA]http://www.youtube.com/watch?v=5Rw3ImILNzA&context=C44b773bADvjVQa1PpcFOrVJXKbEYrrEG3oJbpnNWk mCYcGWmORdM=[/video]

Harikalar bunlar!
Minicikler ya bayıldım :)
Uzun ömürler hepsine

Birkaç günlüğüne evime döndüğüm gün çekmiştim,geldiğim gibi laptop çantamın ve kulaklığımın üzerine kurulan kedim

ne kadar güzeller...yerim yaaa

oyy ablaları çok teşekkürler hakkatten çok şekerler evin neşe kaynağı oldular birde miyavlamalarını duysanız aman tanrım valla bir haftadır nöbetteyim bişey olmasın yavrulara diye ay birde kavga ediyolar meme için sanki hiç memesi yok kızımın yok illa aynı memeyi emecekler çok beter olacak bunlar çokkkk tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz güzel sözleriniz

[video=youtube;Dt9kOlJVXg0]http://www.youtube.com/watch?v=Dt9kOlJVXg0&feature=youtu.be[/video]

Biz de en son kedimizi bu kadar ufakken bulmuştuk
Gecenin 3ünde tiz bi miyavlamayla uyandım ablam odaya geldi o da duymuş,gecenin 3ünde kara kara düşünüyoruz ne yapacağız diye
Dayanamadık indik o gün de şansımıza sokak lambaları çalışmıyor kapkaranlık her yer
Telefonun flaşıyla sesin geldiği yöne doğru gidiyoruz
Gören hırsız sanacak bi yandan da o yüzden korkuyoruz
Minicik bi şey hemen kadroya dahil oldu tabi
Yuvalandırmak için çok uğraştık kimse istemedi

[video=youtube;Dt9kOlJVXg0]http://www.youtube.com/watch?v=Dt9kOlJVXg0&feature=youtu.be[/video]

İnsan gibi ya kıyamam

yeni taşındığım evde minik eski bir havuz vardı eski kiracılar içini toprak doldurup lahana ekmişler neyse ben bahçeyi biraz düzenledikten sonra havuzuda temizleyip halkımızın hizmetine açmış bulunuyorum birde minik fiskiye aldım sesi bile harika tabi bana okadar dinlendirici ses fazla geldi hadi bakalım ne yapayım ne yapayım derken kediler için gittiğim dükkanda ne göreyim çocukluğumdan beri çok sevdiğim fakat ev ortamında zor olduğu için alamadığım ördekleri görmeyimmi kuş gibi ötüyorlar cıyak cıyak hemen aldım tabi tek çok bağırıp sıkıldıkları için çift almamı söyledi satan çocuk bende öyle yaptım sanırım şimdi 3 haftalık felan oldular bir hafta felan kutuda besleyip evin bir odasınıda onlara tahsis ettim ayy görmeniz lazım beni anneleri sanıyorlar ben nere onlar oraya tabi kedilerimde olduğu için hepsini ayrı ayrı korumam gerekti biraz fazla yorucular ama kendilerini iyice kurtardıklarında işim kolaylaşacak dün ilk defa havuzla tanıştılar hemen havuzdan çıkıp yanıma gelmek istiyorlar(cıyak cıyak yada fik fik fik gibi sesler ) ama genede alıştılar sayılır onları seyretmek süper ay her halleri komedi inanın gülerken gözümden yaş geliyor hele yandan yandan bana bakmaları yokmu inanılmazlar

Eklentiler

• $28042012945.webp
    4 KB · Görüntüleme: 69
  • $28042012953.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $28042012951.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $28042012944.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $28042012939.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $28042012930.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $28042012935.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $28042012934.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 95
  • $28042012931.webp
    80,6 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

Aramıza ördekler de katılmış hoşgeldiler

Nedir bu köpeklerin kedilerden çektiği
Benimkiler de rahat bırakmıyorlar hiç hayvanı tepesindeler
Çok şirinler :)

şirineeeeeem benim :)

Eklentiler

• $100_4209.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $100_4198.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…