Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

yaa.. kiyamam uzulme, en azindan saglikli mutlu bir kedicik simdi o

Gittiği yerden emin olamıyorum,ailede bir kişi kararsız olunca olmuyor.
Sanırım öyleymiş ama evler yakın,bir sorun olursa mutlaka getirin demiş annem.

Bir de dün gece site içinde çok güzel bir Golden bulduk.
Yazık dışarıya atmışlar gece de dayak yemiş birkaç saat önce baktık yaraları var.
Ablamın arkadaşı golden istiyormuş aradık geldiler aldılar köpeği.
Bugün sahiplendirme günü oldu resmen ama hiçbirinden emin değilim. :/
Yavru istiyorlarmış ama onu da çok beğendiler yine de tedirginim yarın arayacaklar olmazsa.
Umarım tekrar bırakmazlar dışarı. :/

evin yakin olmasi iyi olmus en azindan sokaga birakmazlar da annene haber verirler fikirleri degisirse..
bahsettigin golden'i da bebek degil diye sokaga birakmak insafsizlik olur dogrusu, umarim oyle bir sey yapmazlar. yazik zaten dayak da yemis...

Daha once burada paylasmistim surekli bahceye gelen iki marti vardi Barry ve Linda, onlar artik evin ahalisi oldular kapiyi acik birakamiyoruz hemen iceri dolusuyorlar Kedimiz Persie durumdan pek hosnut olmasa da tolere ediyor. Son zamanlarda cektigim birkac resmi paylasmak istedim..

"beni iceri alin" bakisi ile Barry:

Kayinvalidem kapiyi acabilmemiz icin pratik bir cozum yolu oneriyor:

Barry kartonu gagalamak suretiyle mutfagim ile arasindaki engeli kaldirmaya calisiyor:

Ve kartonu koymayi unuttugumuz bir an iceri suzulup Persie'nin yemegini asiriyor:

Sonra onu ceken kamerayi farkedip bir an icin panik yapiyor ama sonra aldiris etmeden yemeye devam ediyor:

Butun sirinligi ile poz veriyor :)

Persie uslu uslu Barry'nin kedi mamasi yemesini seyrediyor, Barry etleri yiyip ucup gittiginde Persie yerde kalan joleyi yaladi kiyamam garibim

Benim tatli oglum, bitanem

Yazık olan Persie oluyor mamasına ortak çıkmış

Sabah uyandım ve her zaman yaptığım gibi gittim yavrulara bakmaya uyku sersemi anlamadım başta ama kafese baktığımda küçük yavru kuş yok kafesi talan ettim yok eşimle evi talan ettik kanepe altları dolap atları yok yatak odası mutfak,banyo,wc yok diğer odalar yok küçük kuş nere gider ki :44::44:ama bulamadık daha sonra eşimle yine giriştik aramaya ve dikiş makinesini yanına büzüşmüş saf saf bakınır halde bulduk...
Kafes sehpanın üstünde hala aklımız almıyor nasıl indi aşağı ki hala kanatlarında doğru düzgün tüy yok.Çok korktum bir yerine bir şey oldu diye bugünden itibaren göz hapsinde ve kafesin kapağı kapalı kalacak geceleri

kiyamam ya oiy oraya buzusmus bir de saf saf bakiniyor muymus
bu arada ben bile okurken telas yaptim ne geldi basina diye minicik bebek sonucta :18: bulunmasina cok sevindim evet siz garantiye alin mutlaka kafesinde kalsin geceleri

bazı sayfalara baktım gördüklerim dünya tatlıları:) göremediklerime de bakıcam:)bu da benim kedişimin birkaç fotoğrafı:) siyam,dişi,adı Pinky,7 yaşında

Ben geldim
Bir süredir aranızda bulunamadım,yeni resimler yeni minikler gelmiş :)

Ben de birkaç resim ekleyeyim;

Aşağı düşeceklerinden korktuğum anlar

Odamın penceresinden bakınırken diğer odanın penceresinden bana bakan cadı kız.

Minik kızımız

Kuşumu izlerken uyuyup kalan miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…