Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

Amanın ben iki tanaye zor bakıyorum sen napıcan bu kadar miniği

Benim erke kuş dişi yavru ile çiftleşti şok oldum

Ama eşim hayvanların kanların insanlar gibi a b 0 falan değil dedi bu yüzden bir sorun olmaz dedi.Yavruları olduğunu unutuyorlarmış bir süre sonra ..

Son düzenleme:
6 taneye ben de sok oldum inan...Umarim hepsi saglikli olur ve yasar,esim bakacak hepsine.Buyutup bakabilecek olan ese dosta verecekmis,bakalim kiyabilecek mi hediye etmeye :)
Ben hamis oldugum icin pek icli disli olamiyorum malum kendime zor bakiyorum bu aralar :)

cıx kıyılmıyor veremiyorsun anneme verdim ilk yavruyu ama bunlara kıyamıyorum

Evladını sağlıcakla kucağına al

Zillim yorulmuş sızmış.. Hatta bayılmışşşş

Zillim yorulmuş sızmış.. Hatta bayılmışşşş

Ne yaptı da o kadar yoruldu cidden sızmış

Truly
Hoşgeldin,bayılıyorum seninkine ya,bana benim cadıyı anımsatıyor.
Dün gece annemle film izlemeye dalmışız,ara verip balkona çıktığımda ne göreyim,aşağıda benim Recai,karanlıkta daha kara bir nokta gibi duruyor öyle.
Şoka girdik oraya nasıl gitti aşağı mı düştü (balkonda çok dolaşır ama hiç düşmemişti) yoksa dışarı çıktığımızda mı kaçtı anlayamadık.
İnip eve getirdiğimizde o soğuk hayvan nasıl gurulduyor,bacaklarımıza sarılıyor kıymetimizi anladı hayvan

Evett cok benziyor senin cadina biliyorum
Recai kacti demek neyse ki sag salim bulmussunuz nasil indi acaba cidden.. :44: Yazik, bir daha cikip gitmez heralde kiymetinizi artik anladigina gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…